Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimb filtrul de particule la volvo v90?

Filtrul de particule este o invenție destul de modernă, care este concepută pentru a îndepărta particulele dăunătoare din gazele de eșapament ale celor mai noi diesel-uri. A fost văzută de mult timp ca soluția miraculoasă la aceste complicații ale poluării. Cu toate acestea, nu funcționează atât de bine cum era de așteptat și provoacă mai multe complicații decât rezolvă, motiv pentru care vom descoperi pe această pagină la schimbarea filtrului de particule la un volvo v90? . Pentru a realiza acest lucru, în primul rând, vom identifica pentru ce este destinat filtrul de particule de pe mașina dvs. și apoi când să schimbați filtrul de particule de pe volvo v90.

Ce rost are filtrul de particule al unui volvo v90?

Așa că începem ghidul nostru cu rațiunea acestui element recent inclus în vehiculele diesel. După cum am menționat rapid în introducere, scopul acestui filtru a fost să rezolve complicațiile poluării și nocivității gazelor de eșapament de la vehiculele Volvo v90. Conceptul său de funcționare este de a stoca gazele de eșapament nearse sau care conțin încă particule nocive, iar atunci când este la o temperatură suficient de ridicată să declanșeze o a doua ardere care va termina arderea și va elimina toate aceste particule cancerigene. Din păcate, pentru a ajunge la această temperatură foarte ridicată a motorului, trebuie să fii pe autostradă sau să ai motorul volvo v90 să reacționeze. Așa că am observat de-a lungul timpului că vehiculele care se află în principal în călătorii scurte sau în oraș nu permit filtrului de particule să ardă aceste fumuri și vom observa în secțiunea următoare că aceste complicații vă pot obliga să schimbați filtrul de particule al volvo v90 .

Weiterlesen:
Cum deschizi portbagajul volvo v90 din interior?

Când să schimbi filtrul de particule al unui volvo v90?

În această secțiune vom identifica ce vă atrag în mod clar aici, dacă este necesar să schimbați filtrul de particule al unui volvo v90 și dacă da, când?

Este necesară schimbarea filtrului de particule la volvo v90?

Există 2 tipuri de filtru de particule pentru vehicule, un filtru de particule cu aditiv, care nu contează pentru volvo v90, dar care trebuie reîncărcat la fiecare 120 km cu un aditiv care permite regenerarea filtrului de particule și, prin urmare, să ardă tot. funinginele acelea dăunătoare. Cel de-al doilea, cel de care ne interesează astăzi, lucrează cu metale prețioase care vor produce o reacție chimică la temperatură ridicată și vor declanșa regenerarea filtrului și evacuarea materialelor cancerigene. Cu toate acestea, după cum am menționat mai sus, necesită temperaturi foarte ridicate, dacă acestea nu sunt atinse, filtrul se va înfunda. Dacă filtrul nu este regenerat manual, conduceți cu viteză mare timp de aproximativ 000 de minute pentru a atinge această temperatură și astfel să vă regenerați filtrul, îl va înfunda și risca să vă deterioreze turbo, supapa EGR sau motorul. Dacă trebuie să curățați supapa EGR a volvo v90 din cauza filtrului de particule, nu vă gândiți de două ori pentru a verifica pagina noastră de conținut pe acest subiect pentru a identifica care este procedura.

Când să schimbi filtrul de particule al unui volvo v90?

După cum am dezvăluit chiar înainte, un filtru de particule ar trebui să dureze toată viața mașinii, totuși unii dintre voi s-ar putea întreba când este necesar să schimbi filtrul de particule al volvo v90? Rețineți că această parte este extrem de scumpă, forța de muncă nu este principala problemă deoarece este ușor de accesat. Dar componenta în sine va varia enorm de preț în funcție de motorizarea dvs., puteți număra totuși o gamă între 700 și 2000€. Această schimbare ar trebui luată în considerare doar în cazul unui filtru de particule complet înfundat. Dacă nu mergeți frecvent pe autostradă, vă sfătuim, lunar sa conduci 10 minute pe autostrada cu cel putin 3000 rpm . În ciuda tuturor, filtrul de particule actual nu a fost bine proiectat și rămâne supărător, se consideră că, din cauza lipsei unei creșteri a temperaturii suficient de regulate și a altor complicații de proiectare, ar trebui să începeți să planificați schimbați filtrul de particule de la 200 km dacă aveți o utilizare a XX-ului dvs. mai urbană și puțin mai mult dacă este mixtă .

Weiterlesen:
Motorul se scutură pe volvo v90, ce să fac?

Pentru a obține mai multe sfaturi despre volvo v90, aruncați o privire la categoria volvo v90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector