Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimb filtrul de particule la volvo v70?

Filtrul de particule este o tehnologie destul de nouă, care este concepută pentru a elimina particulele dăunătoare din gazele de eșapament ale motoarelor diesel moderne. A fost descoperită de mult timp ca fiind soluția miraculoasă la aceste complicații ale poluării. Cu toate acestea, nu funcționează la fel de bine cum a fost proiectat și declanșează mai multe complicații decât rezolvă, motiv pentru care vom vedea astăzi la schimbarea filtrului de particule la un volvo v70? . Pentru a face acest lucru, în primul rând, vom identifica pentru ce este destinat filtrul de particule de pe autovehiculul dvs. și apoi când să înlocuiți filtrul de particule de pe volvo v70.

Ce rost are filtrul de particule al unui volvo v70?

Așa că începem conținutul nostru cu rațiunea de a face această componentă recent inclusă în vehiculele diesel. După cum am subliniat rapid în introducere, intenția acestui filtru a fost de a rezolva complicațiile poluării și nocivității gazelor de eșapament de la vehiculele Volvo v70. Conceptul său de funcționare este de a stoca gazele de eșapament nearse sau care conțin încă particule dăunătoare, iar atunci când este la o temperatură suficient de ridicată pentru a provoca o a doua ardere care va termina arderea și va scăpa de toate aceste particule cancerigene. Din păcate, pentru a ajunge la această temperatură foarte ridicată a motorului, trebuie să fii pe autostradă sau să ai motorul volvo v70 să reacționeze. Așa că ne-am dat seama cu timpul că mașinile care se află în principal în călătorii scurte sau în oraș nu permit filtrului de particule să ardă aceste gaze și vom descoperi în secțiunea următoare că aceste complicații vă pot obliga să înlocuiți filtrul de particule al volvo v70 .

Weiterlesen:
Cum se pliază oglinzile laterale la un volvo v70?

Când să înlocuiți filtrul de particule al unui volvo v70?

În această secțiune vom identifica ce vă atrag în mod clar aici, dacă este necesar să înlocuiți filtrul de particule al unui volvo v70 și, dacă da, când?

Este necesar să înlocuiți filtrul de particule la volvo v70?

Există 2 tipuri de filtru de particule pentru mașini, un filtru de particule cu aditiv, care nu se referă la volvo v70, dar care trebuie reîncărcat la fiecare 120 km cu un aditiv care permite regenerarea filtrului de particule și, în consecință, să ardă tot. funinginele acelea dăunătoare. Cel de-al doilea, cel la care ne interesează astăzi, funcționează cu metale prețioase care vor crea o reacție chimică la temperatură ridicată și vor provoca regenerarea filtrului și evacuarea materialelor cancerigene. Cu toate acestea, după cum am explicat mai sus, necesită temperaturi foarte ridicate, dacă acestea nu sunt atinse, filtrul se va înfunda. Dacă filtrul nu este regenerat manual, conduceți cu viteză mare timp de aproximativ 000 de minute pentru a atinge această temperatură și astfel să vă regenerați filtrul, îl va înfunda și risca să vă deterioreze turbo, supapa EGR sau motorul. Dacă trebuie să curățați supapa EGR a volvo v70 ca urmare a filtrului de particule, nu ezitați să consultați articolul nostru pe acest subiect pentru a identifica care este procedura.

Când să înlocuiți filtrul de particule al unui volvo v70?

După cum am explicat mai devreme, un filtru de particule este proiectat să reziste toată viața mașinii, totuși unii dintre voi s-ar putea întreba când este necesar să înlocuiți filtrul de particule al volvo v70? Rețineți că această parte este extrem de scumpă, forța de muncă nu este principala problemă deoarece este ușor de accesat. Dar piesa în sine va varia enorm ca preț în funcție de motorizarea dvs., puteți număra totuși o gamă între 700 și 2000 de euro. Această înlocuire ar trebui luată în considerare doar în cazul unui filtru de particule complet înfundat. Dacă nu luați în mod repetat autostrada, vă recomandăm, lunar sa conduci 10 minute pe autostrada cu cel putin 3000 rpm . În ciuda tuturor, filtrul de particule actual nu a fost bine proiectat și rămâne supărător, se consideră că, din cauza lipsei unei creșteri a temperaturii suficient de regulate și a altor complicații de proiectare, ar trebui să începeți să planificați înlocuiți-vă filtrul de particule de la 200 km dacă aveți o utilizare a XX-ului dvs. care este mai urbană și puțin mai mult dacă este mixtă .

Weiterlesen:
Portbagajul blocat pe volvo v70, ce pot face?

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre volvo v70, aruncați o privire la categoria volvo v70.

Ссылка на основную публикацию