Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimb filtrul de particule la volvo v40?

Filtrul de particule este o tehnologie destul de modernă care își propune să elimine particulele dăunătoare din gazele de eșapament ale celor mai noi diesel-uri. A fost descoperită de mult timp ca fiind soluția miraculoasă la aceste probleme de poluare. Cu toate acestea, nu funcționează atât de bine cum era de așteptat și provoacă mai multe probleme decât se ocupă, motiv pentru care vom vedea pe această pagină la schimbarea filtrului de particule la un volvo v40? . Pentru a face acest lucru, în primul rând, vom identifica pentru ce este utilizat filtrul de particule de pe autovehiculul dvs. și apoi când să înlocuiți filtrul de particule de pe volvo v40.

Care este scopul filtrului de particule al unui volvo v40?

Așa că începem ghidul nostru cu motivul acestui element recent incorporat în mașinile diesel. După cum am explicat rapid în introducere, intenția acestui filtru a fost de a rezolva problemele de poluare și nocive ale gazelor de eșapament de la automobilele Volvo v40. Principiul său de funcționare este acela de a stoca gazele de eșapament nearse sau care conțin încă particule nocive, iar atunci când este la o temperatură suficient de ridicată să declanșeze o a doua ardere care va termina de ardere și va scăpa de toate aceste particule cancerigene. Din păcate, pentru a ajunge la această temperatură foarte ridicată a unității motorului, trebuie să fii pe autostradă sau să ai unitatea motorului volvo v40 să reacționeze. Așa că ne-am dat seama de-a lungul timpului că mașinile care se află în principal în călătorii scurte sau în oraș nu permit filtrului de particule să ardă aceste fumuri și vom descoperi în partea următoare că aceste probleme vă pot obliga să înlocuiți filtrul de particule al volvo v40 .

Weiterlesen:
Indicatorul de combustibil rămâne aprins pe volvo v40, ce să fac?

Când să înlocuiți filtrul de particule al unui volvo v40?

În această secțiune vom identifica de ce sunteți cu siguranță atras aici, dacă este necesar să înlocuiți filtrul de particule al unui volvo v40 și, dacă da, când?

Este necesar să înlocuiți filtrul de particule la volvo v40?

Există 2 tipuri de filtru de particule pentru mașini, un filtru de particule cu aditiv, care nu contează la volvo v40, dar care trebuie reîncărcat la fiecare 120 km cu un aditiv care permite regenerarea filtrului de particule și, în consecință, să ardă tot. funinginele acelea dăunătoare. Al doilea, cel de care suntem entuziasmați astăzi, funcționează cu metale prețioase care vor crea o reacție chimică la temperatură ridicată și vor declanșa regenerarea filtrului și evacuarea materialelor cancerigene. Cu toate acestea, după cum am menționat mai devreme, are nevoie de temperaturi foarte ridicate, dacă acestea nu sunt atinse, filtrul se va înfunda. Dacă filtrul nu este regenerat manual, conduceți cu viteză mare timp de aproximativ 000 de minute pentru a atinge această temperatură și astfel să vă regenerați filtrul, îl va înfunda și risca să vă deterioreze turbo, supapa EGR sau unitatea motorului. Dacă trebuie să curățați supapa EGR a volvo v40 din cauza filtrului de particule, nu vă gândiți de două ori să vă uitați la conținutul nostru pe acest subiect pentru a identifica care este procesul.

Când să înlocuiți filtrul de particule al unui volvo v40?

După cum am descris mai înainte, un filtru de particule ar trebui să dureze toată viața vehiculului, totuși unii dintre voi s-ar putea întreba când este necesar să înlocuiți filtrul de particule al volvo v40? Fiți conștienți de faptul că această componentă este extrem de costisitoare, forța de muncă nu este principala problemă deoarece este ușor de accesat. Dar piesa în sine va varia enorm de preț în funcție de motorizarea dvs., puteți număra totuși o gamă între 700 și 2000 de euro. Această înlocuire ar trebui luată în considerare doar în cazul unui filtru de particule complet înfundat. Dacă nu mergeți des pe autostradă, vă sugerăm, lunar sa conduci 10 minute pe autostrada cu cel putin 3000 rpm . În ciuda tuturor, filtrul de particule actual nu a fost bine proiectat și rămâne supărător, se consideră că, din cauza lipsei unei creșteri suficient de regulate a temperaturii și a altor probleme de proiectare, ar trebui să începeți să planificați înlocuiți-vă filtrul de particule de la 200 km dacă aveți o utilizare a XX-ului dvs. care este mai urbană și puțin mai mult dacă este mixtă .

Weiterlesen:
volvo v40 care au probleme la ralanti

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre volvo v40, accesați categoria noastră volvo v40.

Ссылка на основную публикацию