Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimb filtrul de particule la Citroen Berlingo 2?

Filtrul de particule este o invenție destul de recentă care își propune să elimine particulele dăunătoare din gazele de eșapament ale celor mai noi diesel-uri. A fost văzută de mult timp ca soluția miraculoasă la aceste probleme de poluare. Cu toate acestea, nu funcționează atât de bine cum s-a dorit și provoacă mai multe probleme decât rezolvă, motiv pentru care vom vedea pe această pagină la schimbarea filtrului de particule al unui Citroen Berlingo 2? . Pentru a realiza acest lucru, pentru început, vom afla pentru ce este folosit filtrul de particule de pe autovehiculul dvs. și apoi când să schimbați filtrul de particule de pe Citroen Berlingo 2.

Care este scopul filtrului de particule al unui Citroen Berlingo 2?

Așa că începem pagina noastră de conținut cu rațiunea acestui element recent integrat în vehiculele diesel. După cum am subliniat rapid în introducere, scopul acestui filtru a fost să rezolve problemele de poluare și nocive ale gazelor de eșapament de la vehiculele Citroen Berlingo 2. Conceptul său de funcționare este de a stoca gazele de eșapament nearse sau care conțin încă particule nocive, iar atunci când este la o temperatură suficient de ridicată să declanșeze o a doua ardere care va termina arderea și va elimina toate aceste particule cancerigene. Din păcate, pentru a ajunge la această temperatură foarte ridicată a motorului, trebuie să fii pe autostradă sau să ai motorul Citroen Berlingo 2 să reacționeze. Așa că ne-am dat seama, odată cu trecerea timpului, că vehiculele care se află în mod special în călătorii scurte sau în oraș nu permit filtrului de particule să ardă aceste gaze și vom descoperi în secțiunea următoare că aceste probleme vă pot obliga să change the particulate filter of your Citroen Berlingo 2 .

Weiterlesen:
Becul de ulei Citroen Berlingo care rămâne aprins

Când să schimbi filtrul de particule al unui Citroen Berlingo 2?

În această secțiune vom afla de ce vă atrag clar aici, dacă este necesar să schimbați filtrul de particule al unui Citroen Berlingo 2 și dacă da, când?

Este necesar să schimbi filtrul de particule la Citroen Berlingo 2?

Există 2 tipuri de filtru de particule pentru vehicule, un filtru de particule cu aditiv, care nu contează Citroen Berlingo 2, dar care trebuie reîncărcat la fiecare 120 km cu un aditiv care permite regenerarea filtrului de particule și, în consecință, să ardă. toate acele funingine nocive. Al doilea, cel de care suntem entuziasmați în acest articol, funcționează cu metale prețioase care vor crea o reacție chimică la temperatură ridicată și vor declanșa regenerarea filtrului și evacuarea materialelor cancerigene. Totuși, așa cum este descris mai sus, are nevoie de temperaturi foarte ridicate, dacă acestea nu sunt atinse, filtrul se va înfunda. Dacă filtrul nu este regenerat manual, conduceți cu viteză mare timp de aproximativ 000 de minute pentru a atinge această temperatură și astfel să vă regenerați filtrul, îl va înfunda și risca să vă deterioreze turbo, supapa EGR sau motorul. Dacă trebuie să curățați supapa EGR a Citroen Berlingo 2 ca urmare a filtrului de particule, nu vă gândiți de două ori pentru a verifica conținutul nostru pe acest subiect pentru a afla care este procedura.

Când să schimbi filtrul de particule al unui Citroen Berlingo 2?

După cum am explicat mai devreme, un filtru de particule este proiectat să reziste toată viața mașinii, totuși unii dintre voi s-ar putea întreba când este necesar să schimbi filtrul de particule al lui Citroen Berlingo 2? Rețineți că această componentă este extrem de costisitoare, forța de muncă nu este cea mai importantă problemă deoarece este ușor de accesat. Dar componenta în sine va varia enorm de preț în funcție de motorizarea dvs., puteți număra totuși o gamă între 700 și 2000€. Această schimbare ar trebui luată în considerare numai în cazul unui filtru de particule complet înfundat. Dacă nu luați în mod repetat autostrada, vă sfătuim, lunar sa conduci 10 minute pe autostrada cu cel putin 3000 rpm . În ciuda tuturor, filtrul de particule actual nu a fost bine proiectat și rămâne supărător, se consideră că, din cauza lipsei unei creșteri suficient de frecvente a temperaturii și a altor probleme de proiectare, ar trebui să începeți să planificați schimbați filtrul de particule de la 200 km dacă aveți o utilizare a XX-ului dvs. mai urbană și puțin mai mult dacă este mixtă .

Weiterlesen:
GPS Citroen Berlingo 2 nu funcționează Citroen Berlingo 2

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Citroen Berlingo 2, accesați categoria noastră Citroen Berlingo 2.

Legătura cu publicația principală