Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimb discurile de frână volvo xc70?

Siguranța unui autovehicul este importantă. Indiferent dacă volvo xc70 sunt sau nu găuri economice, anumite acțiuni de service de rutină sunt indispensabile. Astăzi vă vom explica când să schimbi discurile de frână la volvo xc70? Pentru a realiza acest lucru, pentru început, vom descoperi la ce sunt folosite discurile de frână ale mașinii tale, apoi, când să schimbi discurile de frână ale volvo xc70 și, în final, cum să le înlocuiești cu altele noi.

Interesul discurilor de frână ale unui volvo xc70

Începem articolul nostru explicând la ce sunt folosite discurile de frână ale unui volvo xc70, acesta vă va permite să descoperiți de ce este necesar să vă asigurați că acestea sunt întotdeauna în bune condiții de lucru.

Discurile de frână sunt partea principală a sistemului dvs. de frânare. Într-adevăr, frânarea la un volvo xc70 este hidraulică, este un sistem de furtunuri și ulei sub presiune care va intra în acțiune atunci când apăsați pedala de frână. Această presiune va acționa un piston care va împinge plăcuțele de frână de pe discul de frână care este instalat pe roată. Când plăcuțele de frână vor ciupi discurile, ceea ce va declanșa volvo xc70 să frâneze.

Când să schimbi discurile de frână ale unui volvo xc70?

Vom trece acum la secțiunea care vă atrage cu siguranță la această pagină de conținut, și anume, cand schimb discurile de frana la un volvo xc70? Cum v-am descris-o chiar înainte, discurile și plăcuțele de frână funcționează în osmoză, totuși aceste două elemente sunt purtând piese auto și vor, în timp și mai ales frecarea la frânare se uzează și își pierde puterea de frânare. Vom sublinia acum diferitele moduri de a ști când să le înlocuim:

  • Considerăm că, în general, discurile de frână ar trebui schimbate la fiecare 80 – 000 km la un volvo xc100, totuși este necesar să știți că în funcție de stilul dumneavoastră de condus și de tipul de călătorie acest lucru poate varia considerabil. Într-adevăr, dacă conduci în principal pe autostradă și frânele tale sunt doar puțin folosite, această valoare poate crește, dimpotrivă, dacă circuli doar în aglomerație, poate scădea.
  • O modalitate simplă și de succes de a afla starea discurilor de frână de pe autovehiculul dumneavoastră este în timpul inspecției tehnice. Într-adevăr, acest control amănunțit verifică starea frânelor și controlerul vă va spune dacă sunt în stare bună sau dacă trebuie schimbate.
  • O modalitate vizuală de bază de a ști când să schimbi discurile de frână la volvo xc70 este să scoți roțile după ce mașina a fost pusă pe suporturi. Odată scos, veți putea să vă accesați discurile și să le verificați starea. Dacă au vreunul zgarieturi mari sau deformari va trebui sa le schimbi. În orice alt caz, al doilea indicator de verificat este măsurarea adâncimii discului în raport cu marginea acestuia, dacă această valoare depășește 1 mm va trebui să le schimbați cu altele noi.
Weiterlesen:
Vibrații la schimbarea vitezelor la volvo xc70?

.

Cum să schimbi discurile de frână la volvo xc70?

În cele din urmă, pentru a încheia această pagină de conținut, vom explica destul de repede cum să schimbi discurile de frână la volvo xc70. Trebuie să știi că dacă schimbi discurile de frână ale mașinii tale, va trebui neapărat să schimbi plăcuțele de frână ale volvo xc70, nu ezita să consulți pagina noastră de conținut care îți explică cum să faci această schimbare.

În ceea ce privește schimbarea discurilor, iată pașii principali pe care trebuie să-i respectați:

  • Puneți-vă volvo xc70 pe suporturi, scoateți roțile pe care doriți să acționați.
  • Folosind o șurubelniță plată mare, trageți plăcuțele de frână pentru a comprima cât mai mult pistonul etrierului și aveți suficient joc pentru a produce toate modificările.
  • Folosind biți Torx mari, scoateți cele două piulițe care blochează partea superioară a etrierului de frână, scoateți-l.
  • Scoateți plăcuțele de frână, apoi deblocați discurile de frână datorită celor două șuruburi torx de pe partea laterală a discului, este posibil să aveți nevoie de un ciocan pentru a scoate discurile.
  • Înlocuiți discurile și strângeți-le cu noile șuruburi torx furnizate, schimbați-vă plăcuțele, reasamblați partea superioară a etrierului și strângeți totul bine.
  • Montați roțile și asigurați-vă că faceți o frânare de 500 de kilometri înainte de a frâna puternic.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre volvo xc70, aruncați o privire la categoria volvo xc70.

Ссылка на основную публикацию