Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimb discurile de frână volvo v40?

Siguranța unei mașini este foarte importantă. Indiferent dacă volvo v40 este sau nu găuri financiare, anumite acțiuni de rutină de service sunt fundamentale. Astăzi vă vom explica când să schimbi discurile de frână la volvo v40? Pentru a face acest lucru, în primul rând, vom afla pentru ce sunt folosite discurile de frână ale autovehiculului dvs., apoi, când să schimbați discurile de frână ale volvo v40 și, în sfârșit, cum să le înlocuiți cu altele noi.

Beneficiul discurilor de frână ale unui volvo v40

Începem pagina noastră de conținut prin a detalia pentru ce sunt folosite discurile de frână ale unui volvo v40, vă va permite să descoperiți de ce este necesar să vă asigurați că acestea sunt întotdeauna în stare bună de funcționare.

Discurile de frână sunt partea principală a sistemului dvs. de frânare. De fapt, frânarea la un volvo v40 este hidraulică, este un sistem de furtunuri și ulei sub presiune care va intra în acțiune atunci când apăsați pedala de frână. Această presiune va acționa un piston care va împinge plăcuțele de frână de pe discul de frână care este atașat la roată. Când plăcuțele de frână vor ciupi discurile, ceea ce va face ca volvo v40 să frâneze.

Când să schimbi discurile de frână ale unui volvo v40?

Vom trece acum la partea care vă atrage cu siguranță la acest conținut, și anume, cand inlocuiesti discurile de frana ale unui volvo v40? Cum v-am explicat chiar înainte, discurile și plăcuțele de frână funcționează în osmoză, totuși aceste două componente sunt purtând piese auto și o vor face, pe măsură ce trece timpul și mai ales frecarea la frânare se uzează și își pierde puterea de frânare. Vom evidenția acum diferitele modalități de a ști când să le înlocuim:

  • Considerăm că în general discurile de frână ar trebui schimbate la fiecare 80 – 000 km la un volvo v100, totuși este necesar să știți că în funcție de stilul dumneavoastră de condus și de tipul de călătorie acest lucru poate varia considerabil. De fapt, dacă conduci în principal pe autostradă și frânele tale sunt doar puțin folosite, această valoare poate crește, în schimb, dacă circuli doar în intravilan, poate scădea.
  • O modalitate de bază și eficientă de a identifica starea discurilor de frână de pe mașina dvs. este în timpul inspecției tehnice. Într-adevăr, acest control amănunțit verifică starea frânelor și controlerul vă va spune dacă sunt în stare bună sau dacă trebuie schimbate.
  • O modalitate simplă vizuală de a ști când să schimbi discurile de frână la volvo v40 este să scoți roțile după ce vehiculul a fost așezat pe suporturi. Odată scos, veți putea să vă accesați discurile și să le verificați starea. Dacă au vreunul zgarieturi mari sau deformari va trebui sa le schimbi. În orice alt caz, al doilea indicator de verificat este măsurarea adâncimii discului în raport cu marginea acestuia, dacă această valoare depășește 1 mm va trebui să le schimbați cu altele noi.
Weiterlesen:
Cum actualizez GPS-ul pe volvo v40 meu?

.

Cum să schimbi discurile de frână la volvo v40?

În sfârșit, pentru a încheia acest conținut, vom explica rapid cum să schimbi discurile de frână la volvo v40. Trebuie să știți că dacă schimbați discurile de frână ale autovehiculului dvs., va trebui neapărat să schimbați plăcuțele de frână ale volvo v40 dvs., nu vă gândiți de două ori să consultați conținutul nostru care vă indică cum să faceți această schimbare.

În ceea ce privește schimbarea discurilor, iată pașii principali de urmat:

  • Puneți-vă volvo v40 pe suporturi, scoateți roțile la care doriți să lucrați.
  • Folosind o șurubelniță plată mare, trageți plăcuțele de frână pentru a comprima cât mai mult pistonul etrierului și aveți suficient joc pentru a face toate modificările.
  • Folosind biți Torx mari, scoateți cele două piulițe care blochează partea superioară a etrierului de frână, scoateți-l.
  • Scoateți plăcuțele de frână, apoi deblocați discurile de frână datorită celor două șuruburi torx de pe partea laterală a discului, este posibil să aveți nevoie de un ciocan pentru a scoate discurile.
  • Înlocuiți discurile și strângeți-le cu noile șuruburi torx furnizate, schimbați-vă plăcuțele, reasamblați partea superioară a etrierului și strângeți totul bine.
  • Montați roțile și amintiți-vă să faceți o frânare de 500 de kilometri înainte de a frâna puternic.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre volvo v40, accesați categoria noastră volvo v40.

Ссылка на основную публикацию