Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimb cureaua de distribuție la Volvo Xc40?

Cumpărarea unei mașini este un buget mare pentru cei mai mulți dintre noi, totuși, la acesta va trebui să adăugați întreținerea autovehiculului dvs., iar pentru unele lucrări de întreținere factura poate fi destul de mare. Prin urmare, este evident să vă întrebați când este momentul cel mai norocos pentru a executa aceste reparații și să nu le faceți „degeaba”. Pe această pagină vă vom explica când să înlocuiți cureaua de distribuție la Volvo Xc40? Pentru asta, în primul rând, vom descoperi de ce este importantă realizarea acestei lucrări de întreținere, apoi, când să faci cureaua de distribuție a Volvo Xc40 , atunci, vom descrie destul de repede cum se face această schimbare și, în cele din urmă, cât costă să faci cureaua de distribuție a unui Volvo Xc40.

De ce trebuie să înlocuim cureaua de distribuție a unui Volvo Xc40?

După cum v-am informat în introducere, schimbarea curelei de distribuție la un Volvo Xc40 reprezintă un buget enorm, așa că înțelegem că sunteți precaut să o faceți și să vă permiteți să înțelegeți valoarea acestei remedieri, așa că vă vom explica destul de repede de ce este atât de important să o faci la timp.

Funcția curelei de distribuție a Volvo Xc40

Cronometrarea unui Volvo Xc40 are o funcție esențială în funcționarea lină a motorului dumneavoastră. Într-adevăr, va avea misiunea să sincroniza supapele și pistoanele și pentru a face legătura între arborele cu came, pompa de apă, arborele cotit și pompa de injecție . Acesta va permite motorului să funcționeze corect și va evita orice risc de rupere a motorului. Cu cât distanța pe care o parcurge mașina este mai mică, cu atât cureaua ta va fi solicitată la pornirea motorului.

Care sunt riscurile dacă cureaua de distribuție nu este schimbată la timp?

Problema cu sincronizarea unui Volvo Xc40 este că este internă motorului. Și, prin urmare, spre deosebire de o centură de accesorii, este dificil să-i verifici vizual starea. Deci ați putea presupune că această centură este doar o parte nesemnificativă, dar riscurile pe care vi le asumați dacă nu o înlocuiți la timp sunt mari. Dacă se rupe sincronizarea Volvo Xc40, cu siguranță va trebui să înlocuiți motorul acestuia. De fapt, pistoanele vor lovi supapele și le vor deteriora, iar arborele cu came se va rupe și el. Cu cât motorul funcționează mai repede în momentul spargerii, cu atât consecințele sunt mai grave. Este deci primordial pentru a-ți face cureaua de distribuție la timp .

Weiterlesen:
Cum deconectez bateria la Volvo Xc40 meu?

Când să faci cureaua de distribuție a lui Volvo Xc40?

Vom răspunde acum la întrebarea pe care trebuie să vă puneți cu toții, când să producă cureaua de distribuție a unui Volvo Xc40? Este necesar să știți că fiecare unitate de motor este diferită și, așa cum am explicat mai sus, nu trebuie să ratam înlocuirea acestei piese. Cu cât avansăm mai mult în timp, cu atât producătorii îmbunătățesc cureaua de distribuție și, în mod normal, cu cât Volvo Xc40 dvs. va fi mai recent, cu atât va trebui să vă faceți mai puține griji pentru cureaua. Cu toate acestea, uitați-vă la cartea de service Volvo Xc40 pentru a obține durata de viață exactă și kilometrajul maxim pe care îl puteți obține înainte de a efectua cronometrarea . În medie, curelele de distribuție au a durata de viata de la 5 la 10 ani si un kilometraj maxim intre 80 si 000 km .

Cum se înlocuiește cureaua de distribuție a unui Volvo Xc40?

Întrucât cureaua de distribuție a unui Volvo Xc40 reprezintă un buget mare, ne putem întreba în mod rațional dacă nu este posibil să o înlocuiți singur. Din păcate, este foarte dificil de accesat și doar cei mai experimentați mecanici amatori și cei mai echipați cu unelte vor putea reflecta asupra acestui proces, totuși vom explica destul de repede diferiții pași care trebuie parcurși pentru înlocuirea acestei curele de distribuție:

 • Așezați Volvo Xc40 pe suporturi și, în funcție de motorul dvs., poate fi necesar să scoateți o roată. Scoateți cutiile de viteze de sincronizare

  .

 • Pentru a face acest lucru, trebuie să cumpărați kitul de distribuție, astfel încât toate elementele motorului să rămână în poziția corectă, în orice alt caz motorul dumneavoastră se va rupe. Scoateți celelalte elemente care vă deranjează (rola amortizor de exemplu).
 • Scoateți vechea distribuție după slăbirea rolelor de tensionare. Înainte de a-l poziționa pe cel nou, trebuie să scoateți toate rolele de tensionare și pompa de apă.
 • Puneți noua pompă de apă.
 • Montați noile role de tensionare, acordați atenție locației fiecăreia.
 • Montați noua distribuție a Volvo Xc40 dvs. respectând marcajele.
 • Tensionați cureaua conform specificațiilor producătorului.
 • Pune restul la loc.
 • Verificați dacă unitatea motorului funcționează corect.
Weiterlesen:
Volvo Xc40 care nu mai accelerează

Inlocuirea curelei de distributie cat costa?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim o idee despre preț dacă doriți să înlocuiți cureaua de distribuție a Volvo Xc40 . Rețineți că dacă o faceți la garajul mărcii sau la un centru auto precum Feu Vert prețul poate varia foarte mult, dar în general estimăm că prețul distribuției variază între 400 și 900 euro , în funcție de locul în care o faci și de motorul tău. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că kiturile includ cureaua, roți de rulare și pompa de apă.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volvo Xc40, accesați categoria noastră Volvo Xc40.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector