Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimb cureaua de distribuție la volvo v90?

Cumpărarea unei mașini este un buget mare pentru mulți dintre noi, cu toate acestea, la acesta va trebui să adăugați serviciul de rutină al autovehiculului dvs., iar pentru unele acte de service de rutină factura poate fi destul de mare. Prin urmare, este logic să vă întrebați când este momentul potrivit pentru a realiza aceste reparații și să nu le faceți „degeaba”. Pe această pagină vă vom descrie când să înlocuiți cureaua de distribuție la volvo v90? Pentru asta, în primul rând, vom afla de ce este necesar să facem această muncă de serviciu de rutină, apoi, când să faci cureaua de distribuție a volvo v90 , atunci, vă vom demonstra destul de repede cum se face această înlocuire și, în sfârșit, cât costă să faci cureaua de distribuție a unui volvo v90.

De ce trebuie să înlocuim cureaua de distribuție a unui volvo v90?

După cum v-am spus în introducere, schimbarea curelei de distribuție la un volvo v90 reprezintă un buget enorm, așa că ne dăm seama că sunteți reticent să o faceți și să vă permiteți să vă dați seama care este beneficiul acestei remedieri, așa că vă vom descrie destul de rapid. de ce este atât de important să o faci la timp.

Weiterlesen:
Indicatorul pentru centura de siguranță rămâne aprins pe volvo v90

Funcția curelei de distribuție a volvo v90

Cronometrarea unui volvo v90 are o funcție esențială în funcționarea lină a motorului dumneavoastră. De fapt, va avea misiunea de a sincroniza supapele și pistoanele și pentru a face legătura între arborele cu came, pompa de apă, arborele cotit și pompa de injecție . Acesta va permite unității motorului să funcționeze eficient și va evita orice risc de rupere a motorului. Cu cât distanța pe care o parcurge vehiculul este mai mică, cu atât cureaua dvs. va fi solicitată la pornirea unității motorului.

Care sunt riscurile dacă cureaua de distribuție nu este schimbată la timp?

Problema cu sincronizarea unui volvo v90 este că este internă unității motorului. Și, prin urmare, spre deosebire de o centură de accesorii, este imposibil să se verifice vizual starea acesteia. Deci ați putea presupune că această centură este doar o parte neimportantă, dar riscurile pe care le asumați dacă nu o înlocuiți la timp sunt substanțiale. În cazul în care sincronizarea volvo v90 se rupe, cu siguranță va trebui să înlocuiți motorul acestuia. De fapt, pistoanele vor lovi supapele și le vor deteriora, iar arborele cu came se va rupe de asemenea. Cu cât motorul funcționează mai repede în momentul spargerii, cu atât rezultatele sunt mai grave. Este în consecință crucial pentru a-ți face cureaua de distribuție la timp .

Când să faci cureaua de distribuție a lui Volvo V90?

Vom răspunde acum la întrebarea pe care trebuie să vă puneți cu toții, cand sa faci cureaua de distributie a unui volvo v90? Este necesar să știm că fiecare unitate de motor este diferită și, așa cum am dezvăluit mai sus, nu trebuie să ratam înlocuirea acestei piese. Cu cât avansăm mai mult în timp, cu atât producătorii îmbunătățesc cureaua de distribuție și, în mod normal, cu cât volvo v90 dvs. va fi mai recent, cu atât va trebui să vă faceți mai puține griji pentru cureaua. In orice caz, uitați-vă la cartea de service a volvo v90 pentru a obține durata de viață exactă și kilometrajul maxim pe care îl puteți obține înainte de a face cronometrarea . În general, curelele de distribuție au a durata de viata de la 5 la 10 ani si un kilometraj maxim intre 80 si 000 km .

Weiterlesen:
Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduc volvo v90 al meu

Cum se înlocuiește cureaua de distribuție a unui volvo v90?

Întrucât cureaua de distribuție a unui volvo v90 reprezintă un buget mare, se poate întreba în mod rațional dacă nu este posibil să o înlocuiască singur. Din păcate, este foarte greu de accesat și doar cei mai cunoscători mecanici amatori și cei mai echipați cu unelte vor putea lua în considerare acest proces, totuși vom descrie destul de repede diferiții pași care trebuie parcurși pentru schimbarea acestei curele de distribuție:

 • Așezați volvo v90 pe suporturi și, în funcție de unitatea motorului dvs., poate fi necesar să scoateți o roată. Scoateți cutiile de viteze de sincronizare

  .

 • Pentru a face acest lucru, trebuie să cumpărați setul de sincronizare, astfel încât toate elementele unității motorului să rămână în poziția corectă, altfel unitatea motorului dumneavoastră se va rupe. Scoateți celelalte elemente care vă deranjează (rola amortizor de exemplu).
 • Scoateți vechea distribuție după slăbirea rolelor de tensionare. Înainte de a-l poziționa pe cel nou, trebuie să scoți toate rolele de tensionare și pompa de apă.
 • Puneți noua pompă de apă.
 • Instalați noile role de tensionare, acordați atenție locației fiecăreia.
 • Instalați noua distribuție a volvo v90 respectând marcajele.
 • Tensați cureaua conform indicațiilor producătorului.
 • Pune restul la loc.
 • Verificați dacă unitatea motorului funcționează eficient.

Schimbarea curelei de distributie cat costa?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim o idee despre preț dacă doriți să schimbați cureaua de distribuție a volvo v90 . Fiți conștienți că dacă o faceți la mecanicul mărcii sau la un centru de autovehicule precum Feu Vert prețul poate varia foarte mult, dar în general estimăm că prețul distribuției variază între 400 și 900 euro , în funcție de locul în care o faceți și de unitatea motorului dvs. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că kiturile includ cureaua, roți de rulare și pompa de apă.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre volvo v90, accesați categoria noastră volvo v90.

Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța geamului electric la volvo v90?
Ссылка на основную публикацию