Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimb cureaua de distribuție la volvo v70?

Cumpărarea unei mașini este un buget mare pentru mulți oameni, cu toate acestea, la aceasta va trebui să adăugați serviciul de rutină al mașinii dvs., iar pentru unele acte de service de rutină factura poate fi destul de mare. Prin urmare, este logic să vă întrebați când este cel mai bun moment pentru a executa aceste reparații și să nu le faceți „degeaba”. Pe această pagină vă vom arăta când să înlocuiți cureaua de distribuție la volvo v70? Pentru asta, în primul rând, vom vedea de ce este necesar să facem această muncă de serviciu de rutină, apoi, când să faci cureaua de distribuție a volvo v70 , atunci, o să vă explicăm destul de repede cum se face această schimbare și, în sfârșit, cât costă să faci cureaua de distribuție a unui volvo v70.

De ce trebuie să înlocuim cureaua de distribuție a unui volvo v70?

După cum v-am informat în introducere, schimbarea curelei de distribuție la un volvo v70 reprezintă un buget enorm, așa că ne dăm seama că sunteți reticent să o faceți și să vă permiteți să aflați valoarea acestei remedieri, așa că vă vom arăta destul de repede tu de ce este atât de important să o faci la timp.

Obiectivul curelei de distribuție al Volvo v70

Timpul unui volvo v70 are un scop esențial în funcționarea lină a motorului dumneavoastră. Într-adevăr, va avea misiunea să sincroniza supapele și pistoanele și pentru a face legătura între arborele cu came, pompa de apă, arborele cotit și pompa de injecție . Acesta va permite unității motorului să funcționeze eficient și va evita orice risc de rupere a motorului. Cu cât distanța pe care o parcurge vehiculul este mai mică, cu atât cureaua dvs. va fi solicitată la pornirea unității motorului.

Care sunt riscurile dacă cureaua de distribuție nu este schimbată la timp?

Problema cu sincronizarea unui volvo v70 este că este internă unității motorului. Și, ca urmare, spre deosebire de o centură de accesorii, este imposibil să-i verifici vizual starea. Așa că ați putea presupune că această curea este doar o componentă nesemnificativă, dar riscurile pe care vi le asumați dacă nu o înlocuiți la timp sunt substanțiale. Dacă se rupe sincronizarea volvo v70, cu siguranță va trebui să înlocuiți motorul acestuia. Într-adevăr, pistoanele vor lovi supapele și le vor deteriora, iar arborele cu came se va rupe și el. Cu cât motorul funcționează mai repede în momentul spargerii, cu atât rezultatele sunt mai grave. Este deci primordial pentru a-ți face cureaua de distribuție la timp .

Weiterlesen:
Cum schimb plăcuțele de frână de la volvo v70 meu?

Când să faci cureaua de distribuție a lui Volvo V70?

Vom răspunde acum la întrebarea pe care trebuie să vă puneți cu toții, cand sa faci cureaua de distributie a unui volvo v70? Este necesar să știm că fiecare unitate de motor este diferită și, așa cum am dezvăluit mai devreme, nu trebuie să ratam înlocuirea acestei componente. Cu cât avansăm mai mult în timp, cu atât producătorii îmbunătățesc cureaua de distribuție și, în mod normal, cu cât volvo v70 dvs. va fi mai recent, cu atât va trebui să vă faceți mai puține griji pentru cureaua. Cu toate acestea, consultați cartea de service a volvo v70 pentru a obține durata exactă de viață și kilometrajul maxim pe care îl puteți realiza înainte de a efectua cronometrarea . În medie, curelele de distribuție au a durata de viata de la 5 la 10 ani si un kilometraj maxim intre 80 si 000 km .

Cum se înlocuiește cureaua de distribuție a unui volvo v70?

Întrucât cureaua de distribuție a unui volvo v70 reprezintă un buget mare, se poate întreba în mod rațional dacă nu este posibil să o înlocuiască singur. Din păcate, este foarte dificil de accesat și doar cei mai experimentați mecanici amatori și cei mai echipați cu scule vor avea capacitatea de a lua în considerare această operațiune, totuși vom descrie destul de repede diferiții pași care trebuie executați pentru înlocuirea acestei curele de distribuție:

 • Așezați volvo v70 pe suporturi și, în funcție de unitatea motorului dvs., poate fi necesar să scoateți o roată. Scoateți cutiile de viteze de sincronizare

  .

 • Pentru a face acest lucru, trebuie să cumpărați setul de distribuție, astfel încât toate elementele unității motorului să rămână în poziția corectă, în orice alt caz, unitatea motorului dumneavoastră se va rupe. Scoateți celelalte elemente care vă deranjează (rola amortizor de exemplu).
 • Scoateți vechea distribuție după slăbirea rolelor de tensionare. Înainte de a-l poziționa pe cel nou, trebuie să scoți toate rolele de tensionare și pompa de apă.
 • Puneți noua pompă de apă.
 • Instalați noile role de tensionare, acordați atenție locației fiecăreia.
 • Instalați noua distribuție a volvo v70 respectând marcajele.
 • Tensionați cureaua conform informațiilor producătorului.
 • Pune restul la loc.
 • Verificați dacă unitatea motorului funcționează eficient.
Weiterlesen:
Cum schimb becul de ceață pe volvo v70 meu?

Schimbarea curelei de distributie cat costa?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim o idee despre preț dacă doriți să înlocuiți cureaua de distribuție a volvo v70 . Rețineți că dacă o faceți la garajul mărcii sau la un centru auto precum Feu Vert prețul poate varia destul de mult, dar în general estimăm că prețul distribuției variază între 400 și 900 euro , în funcție de locul în care o faceți și de unitatea motorului dvs. Vă rugăm să rețineți că seturile includ cureaua, rolele și pompa de apă.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre volvo v70, accesați categoria noastră volvo v70.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector