Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimb cureaua de distribuție la volvo v40?

Cumpărarea unei mașini este un buget mare pentru majoritatea oamenilor, totuși, la aceasta va trebui să adăugați întreținerea mașinii dvs., iar pentru unele acte de întreținere factura poate fi destul de mare. Prin urmare, este logic să vă întrebați când este cel mai bun moment pentru a efectua aceste reparații și să nu le faceți „degeaba”. Astăzi vă vom descrie când să schimbi cureaua de distribuție la volvo v40? Pentru asta, pentru început, vom afla de ce este important să realizăm acest proces de întreținere, apoi, când să faci cureaua de distribuție a volvo v40 , atunci, o să vă demonstrăm rapid cum se face această schimbare și, în sfârșit, cât costă să faci cureaua de distribuție a unui volvo v40.

De ce trebuie să schimbăm cureaua de distribuție a unui volvo v40?

După cum v-am explicat în introducere, schimbarea curelei de distribuție la un volvo v40 reprezintă un buget semnificativ, așa că ne dăm seama că ezitați să o faceți și pentru a vă permite să vă dați seama de importanța acestei remedieri, așa că vă vom descrie rapid de ce este atât de important să o faci la timp.

Acțiunea curelei de distribuție a volvo v40

Timpul unui volvo v40 are un scop vital în funcționarea lină a motorului dumneavoastră. Într-adevăr, va avea misiunea să sincroniza supapele și pistoanele și pentru a face legătura între arborele cu came, pompa de apă, arborele cotit și pompa de injecție . Acesta va permite motorului să funcționeze corect și va evita orice risc de rupere a motorului. Cu cât distanța pe care o parcurge vehiculul este mai mică, cu atât cureaua dvs. va fi solicitată la pornirea motorului.

Care sunt riscurile dacă cureaua de distribuție nu este schimbată la timp?

Problema cu sincronizarea unui volvo v40 este că este internă motorului. Și, ca urmare, spre deosebire de o centură de accesorii, este imposibil să se verifice vizual starea acesteia. Deci ați putea presupune că această centură este doar o parte neimportantă, dar riscurile pe care vi le asumați dacă nu o schimbați la timp sunt enorme. Dacă se rupe sincronizarea volvo v40, cu siguranță va trebui să schimbați motorul acestuia. Într-adevăr, pistoanele vor lovi supapele și le vor distruge, iar arborele cu came se va rupe și el. Cu cât motorul funcționează mai repede în momentul spargerii, cu atât consecințele sunt mai grave. Este deci primordial pentru a-ți face cureaua de distribuție la timp .

Când să faci cureaua de distribuție a lui Volvo V40?

Vom răspunde acum la întrebarea pe care trebuie să vă puneți cu toții, cand sa faci cureaua de distributie a unui volvo v40? Este necesar să știm că fiecare motor este diferit și, așa cum am menționat mai devreme, nu trebuie să ratam înlocuirea acestei piese. Cu cât avansăm mai mult în timp, cu atât producătorii îmbunătățesc cureaua de distribuție și, în mod normal, cu cât volvo v40 dvs. va fi mai recent, cu atât va trebui să vă faceți mai puține griji pentru cureaua. In orice caz, consultați cartea de service a volvo v40 pentru a obține durata exactă de viață și kilometrajul maxim pe care îl puteți realiza înainte de a efectua cronometrarea . În general, curelele de distribuție au a durata de viata de la 5 la 10 ani si un kilometraj maxim intre 80 si 000 km .

Weiterlesen:
Volvo v40 meu trage spre dreapta, ce să fac?

Cum se schimbă cureaua de distribuție a unui volvo v40?

Întrucât cureaua de distribuție a unui volvo v40 reprezintă un buget mare, te poți întreba în mod rațional dacă nu este posibil să o schimbi singur. Din păcate, este foarte dificil de accesat și doar cei mai experimentați mecanici amatori și cei mai echipați cu unelte vor avea capacitatea de a lua în considerare această procedură, totuși vom ilustra rapid diferiții pași care trebuie efectuati pentru a schimba această curele de distribuție:

 • Așezați volvo v40 pe suporturi și, în funcție de motorul dvs., poate fi necesar să scoateți o roată. Scoateți cutiile de viteze de sincronizare

  .

 • Pentru a face acest lucru, trebuie să cumpărați setul de distribuție, astfel încât toate componentele motorului să rămână în poziția corectă, altfel motorul dumneavoastră se va rupe. Scoateți celelalte componente care vă deranjează (rola amortizor de exemplu).
 • Scoateți vechea distribuție după slăbirea rolelor de tensionare. Înainte de a-l poziționa pe cel nou, trebuie să scoateți toate rolele de tensionare și pompa de apă.
 • Puneți noua pompă de apă.
 • Instalați noile role de tensionare, acordați atenție locației fiecăreia.
 • Instalați noua distribuție a volvo v40 respectând marcajele.
 • Tensați cureaua așa cum este indicat de datele producătorului.
 • Pune restul la loc.
 • Verificați dacă motorul funcționează corect.

Inlocuirea curelei de distributie cat costa?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim o idee despre preț dacă doriți să schimbați cureaua de distribuție a volvo v40 . Rețineți că dacă o faceți la garajul mărcii sau la un centru auto precum Feu Vert prețul poate varia foarte mult, dar în general estimăm că prețul distribuției variază între 400 și 900 euro , în funcție de locul în care o faci și de motorul tău. Rețineți că kiturile includ cureaua, rolele și pompa de apă.

Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța intermitent la volvo v40?

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre volvo v40, accesați categoria noastră volvo v40.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector