Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimb cureaua de distribuție la Volkswagen Transporter 6?

Cumpărarea unei mașini este un buget mare pentru mulți oameni, cu toate acestea, la aceasta va trebui să adăugați serviciul de rutină al autovehiculului dvs., iar pentru unele acte de service de rutină factura poate fi destul de mare. Este atât de logic să vă întrebați când este momentul cel mai norocos pentru a realiza aceste reparații și să nu le faceți „degeaba”. Astăzi vă vom explica când să schimbi cureaua de distribuție la Volkswagen Transporter 6? Pentru asta, în primul rând, vom afla de ce este important să facem acest act de serviciu de rutină, apoi, când să faci cureaua de distribuție a Volkswagen Transporter 6 , atunci, o să vă explicăm destul de repede cum se face această înlocuire și, în cele din urmă, cât costă să faci cureaua de distribuție a unui Volkswagen Transporter 6.

De ce trebuie să schimbăm cureaua de distribuție a unui Volkswagen Transporter 6?

După cum v-am spus în introducere, schimbarea curelei de distribuție la un Volkswagen Transporter 6 reprezintă un buget enorm, așa că ne dăm seama că ezitați să o faceți și să vă permiteți să vă dați seama de importanța acestei remedieri, așa că o vom face destul de repede. explicați de ce este atât de important să o faceți la timp.

Funcția curelei de distribuție a Volkswagen Transporter 6

Cronometrarea unui Volkswagen Transporter 6 are o funcție vitală în funcționarea lină a motorului dumneavoastră. Evident, va avea misiunea să sincroniza supapele și pistoanele și pentru a face legătura între arborele cu came, pompa de apă, arborele cotit și pompa de injecție . Acesta va permite unității motorului să funcționeze corect și va evita orice risc de rupere a motorului. Cu cât distanța pe care o parcurge vehiculul este mai mică, cu atât cureaua dvs. va fi solicitată la pornirea unității motorului.

Care sunt riscurile dacă cureaua de distribuție nu este schimbată la timp?

Problema cu sincronizarea unui Volkswagen Transporter 6 este că este internă unității motorului. Și, prin urmare, spre deosebire de o centură de accesorii, este imposibil să se verifice vizual starea acesteia. Asa ca ai putea crede ca aceasta centura este doar o parte nesemnificativa, dar riscurile pe care ti le asumi daca nu o schimbi la timp sunt substantiale. Dacă se rupe sincronizarea Volkswagen Transporter 6, fără îndoială va trebui să schimbați motorul acestuia. Evident, pistoanele vor lovi supapele și le vor distruge, iar arborele cu came se va rupe și el. Cu cât motorul funcționează mai repede în momentul spargerii, cu atât consecințele sunt mai semnificative. Este în consecință primordial pentru a-ți face cureaua de distribuție la timp .

Weiterlesen:
Cum schimb becul semnalizatorului spate pe Volkswagen Transporter 6?

Când să faci cureaua de distribuție a Volkswagen Transporter 6?

Vom răspunde acum la întrebarea pe care trebuie să vă puneți cu toții, cand sa faci cureaua de distributie a unui Volkswagen Transporter 6? Este necesar să știm că fiecare unitate de motor este diferită și, așa cum am dezvăluit mai devreme, nu trebuie să ratam înlocuirea acestei piese. Cu cât avansăm mai mult în timp, cu atât producătorii îmbunătățesc cureaua de distribuție și, în mod normal, cu cât Volkswagen Transporter 6 va fi mai recent, cu atât va trebui să vă faceți mai puține griji pentru cureaua. Cu toate acestea, Consultați cartea de service a Volkswagen Transporter 6 pentru a obține durata de viață exactă și kilometrajul maxim pe care îl puteți obține înainte de a efectua cronometrarea . În general, curelele de distribuție au a durata de viata de la 5 la 10 ani si un kilometraj maxim intre 80 si 000 km .

Cum se schimbă cureaua de distribuție a unui Volkswagen Transporter 6?

Întrucât cureaua de distribuție a unui Volkswagen Transporter 6 reprezintă un buget mare, se poate pune întrebarea rațional dacă nu este posibil să o schimbi singur. Din păcate, este foarte dificil de accesat și doar cei mai pricepuți mecanici amatori și cei mai echipați cu unelte vor putea lua în considerare acest proces, totuși vom ilustra destul de repede diferiții pași care trebuie parcurși pentru schimbarea acestei curele de distribuție:

 • Așezați Volkswagen Transporter 6 pe suporturi și, în funcție de unitatea motorului dvs., poate fi necesar să scoateți o roată. Scoateți cutiile de sincronizare

  .

 • Pentru a face acest lucru, trebuie să cumpărați setul de distribuție, astfel încât toate componentele unității motorului să rămână în poziția corectă, în orice alt caz, unitatea motorului dumneavoastră se va rupe. Scoateți celelalte componente care vă deranjează (rola amortizor de exemplu).
 • Scoateți vechea distribuție după slăbirea rolelor de tensionare. Înainte de a-l poziționa pe cel nou, trebuie să scoți toate rolele de tensionare și pompa de apă.
 • Puneți noua pompă de apă.
 • Montați noile role de tensionare, acordați atenție locației fiecăreia.
 • Montați noua distribuție a Volkswagen Transporter 6 respectând marcajele.
 • Tensați cureaua așa cum este indicat de informațiile producătorului.
 • Pune restul la loc.
 • Verificați dacă unitatea motorului funcționează corect.
Weiterlesen:
Vibrații la schimbarea vitezelor pe Volkswagen Transporter 5?

Inlocuirea curelei de distributie cat costa?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim o idee despre preț dacă doriți să schimbați cureaua de distribuție a Volkswagen Transporter 6 . Rețineți că dacă o faceți la mecanicul mărcii sau la un centru auto precum Feu Vert prețul poate varia destul de mult, dar în general estimăm că prețul distribuției variază între 400 și 900 euro , în funcție de locul în care o faceți și de unitatea motorului dvs. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că kiturile includ cureaua, roți de rulare și pompa de apă.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 6, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector