Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimb cureaua de distribuție la Volkswagen Transporter 5?

Cumpărarea unei mașini este un buget mare pentru mulți oameni, cu toate acestea, la aceasta va trebui să adăugați serviciul de rutină al autovehiculului dvs., iar pentru unele acte de service de rutină factura poate fi destul de mare. Este atât de logic să vă întrebați când este cel mai bun moment pentru a efectua aceste reparații și să nu le faceți „degeaba”. Pe această pagină vă vom explica când să înlocuiți cureaua de distribuție la Volkswagen Transporter 5? Pentru asta, în primul rând, vom descoperi de ce este esențial să facem acest act de serviciu de rutină, apoi, când să faci cureaua de distribuție a Volkswagen Transporter 5 , atunci, vă vom demonstra rapid cum se face această înlocuire și, în cele din urmă, cât costă să faci cureaua de distribuție a unui Volkswagen Transporter 5.

De ce trebuie să înlocuim cureaua de distribuție a unui Volkswagen Transporter 5?

După cum v-am spus în introducere, schimbarea unei curele de distribuție la un Volkswagen Transporter 5 reprezintă un buget enorm, așa că înțelegem că sunteți precaut să o faceți și să vă permiteți să înțelegeți beneficiul acestei remedieri, așa că vă vom explica rapid de ce este atât de important să o faci la timp.

Acțiunea curelei de distribuție a Volkswagen Transporter 5

Cronometrarea unui Volkswagen Transporter 5 are un scop vital pentru buna funcționare a motorului dumneavoastră. De fapt, va avea misiunea de a sincroniza supapele și pistoanele și pentru a face legătura între arborele cu came, pompa de apă, arborele cotit și pompa de injecție . Acesta va permite unității motorului să funcționeze eficient și va evita orice risc de rupere a motorului. Cu cât distanța pe care o parcurge mașina este mai mică, cu atât cureaua ta va fi solicitată la pornirea unității motorului.

Care sunt riscurile dacă cureaua de distribuție nu este schimbată la timp?

Problema cu sincronizarea unui Volkswagen Transporter 5 este că este internă unității motorului. Și, prin urmare, spre deosebire de o centură de accesorii, este imposibil să se verifice vizual starea acesteia. Asa ca ai putea crede ca aceasta centura este doar o parte nesemnificativa, dar riscurile pe care ti le asumi daca nu o inlocuiesti la timp sunt enorme. Dacă se rupe sincronizarea Volkswagen Transporter 5, cu siguranță va trebui să înlocuiți motorul acestuia. De fapt, pistoanele vor lovi supapele și le vor deteriora, iar arborele cu came se va rupe și el. Cu cât motorul funcționează mai repede în momentul spargerii, cu atât rezultatele sunt mai semnificative. Este în consecință primordial pentru a-ți face cureaua de distribuție la timp .

Weiterlesen:
Cum să activez blocarea automată a Volkswagen Transporter 5?

Când să faci cureaua de distribuție a Volkswagen Transporter 5?

Vom răspunde acum la întrebarea pe care trebuie să vă puneți cu toții, cand sa faci cureaua de distributie a unui Volkswagen Transporter 5? Este necesar să știm că fiecare motor este diferit și, așa cum am dezvăluit mai sus, nu trebuie să ratam înlocuirea acestei piese. Cu cât avansăm mai mult în timp, cu atât producătorii îmbunătățesc cureaua de distribuție și, în mod normal, cu cât Volkswagen Transporter 5 va fi mai recent, cu atât va trebui să vă faceți mai puține griji pentru cureaua. Cu toate acestea, uitați-vă la cartea de service a Volkswagen Transporter 5 pentru a obține durata de viață exactă și kilometrajul maxim pe care îl puteți obține înainte de a efectua cronometrarea . În medie, curelele de distribuție au a durata de viata de la 5 la 10 ani si un kilometraj maxim intre 80 si 000 km .

Cum se înlocuiește cureaua de distribuție a unui Volkswagen Transporter 5?

Întrucât cureaua de distribuție a unui Volkswagen Transporter 5 reprezintă un buget mare, ne putem întreba în mod logic dacă nu este posibil să o înlocuiți singur. Din păcate, este foarte greu de accesat și doar cei mai cunoscători mecanici amatori și cei mai echipați cu unelte vor avea capacitatea de a lua în considerare această operațiune, totuși vom explica rapid diferiții pași care trebuie efectuati pentru a înlocui această curea de distribuție:

 • Așezați Volkswagen Transporter 5 pe suporturi și, în funcție de unitatea motorului dvs., poate fi necesar să scoateți o roată. Scoateți cutiile de viteze de sincronizare

  .

 • Pentru a realiza acest lucru, trebuie să cumpărați setul de distribuție, astfel încât toate componentele unității motorului să rămână în poziția corectă, altfel unitatea motorului dumneavoastră se va rupe. Scoateți celelalte elemente care vă deranjează (rola amortizor de exemplu).
 • Scoateți vechea distribuție după slăbirea rolelor de tensionare. Înainte de a-l poziționa pe cel nou, trebuie să scoți toate rolele de tensionare și pompa de apă.
 • Puneți noua pompă de apă.
 • Instalați noile role de tensionare, acordați atenție locației fiecăreia.
 • Instalați noua distribuție a Volkswagen Transporter 5 respectând marcajele.
 • Tensați cureaua așa cum este indicat de informațiile producătorului.
 • Pune restul la loc.
 • Verificați dacă motorul funcționează eficient.
Weiterlesen:
Ecranul tactil al Volkswagen Transporter 5 nu funcționează

Schimbarea curelei de distributie cat costa?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim o idee despre preț dacă doriți să înlocuiți cureaua de distribuție a Volkswagen Transporter 5 . Rețineți că dacă o faceți la garajul mărcii sau la un centru de autovehicule precum Feu Vert prețul poate varia destul de mult, dar în general estimăm că prețul distribuției variază între 400 și 900 euro , în funcție de locul în care o faci și de unitatea ta de motor. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că kiturile includ cureaua, roți de rulare și pompa de apă.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 5, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector