Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimb cureaua de distribuție la Volkswagen Transporter 4?

Cumpărarea unei mașini este un buget mare pentru majoritatea oamenilor, totuși, la aceasta va trebui să adăugați întreținerea mașinii dvs., iar pentru unele lucrări de întreținere factura poate fi destul de mare. Este atât de evident să vă întrebați când este cel mai norocos moment să efectuați aceste reparații și să nu le faceți „degeaba”. Pe această pagină vă vom explica când să înlocuiți cureaua de distribuție la Volkswagen Transporter 4? Pentru asta, în primul rând, vom afla de ce este necesar să facem acest proces de întreținere, apoi, când să faci cureaua de distribuție a Volkswagen Transporter 4 , atunci, vom descrie destul de repede cum se face această înlocuire și, în sfârșit, cât costă să faci cureaua de distribuție a unui Volkswagen Transporter 4.

De ce trebuie să înlocuim cureaua de distribuție a unui Volkswagen Transporter 4?

După cum v-am spus în introducere, schimbarea curelei de distribuție la un Volkswagen Transporter 4 reprezintă un buget considerabil, așa că ne dăm seama că sunteți reticent să o faceți și să vă permiteți să vă dați seama de importanța acestei remedieri, așa că o vom face destul de repede. explicați de ce este atât de important să o faceți la timp.

Acțiunea curelei de distribuție a Volkswagen Transporter 4

Timpul unui Volkswagen Transporter 4 are un rol important în buna funcționare a motorului dumneavoastră. Evident, va avea misiunea să sincroniza supapele și pistoanele și pentru a face legătura între arborele cu came, pompa de apă, arborele cotit și pompa de injecție . Acesta va permite unității motorului să funcționeze eficient și va evita orice risc de rupere a motorului. Cu cât distanța pe care o parcurge mașina este mai mică, cu atât cureaua ta va fi solicitată la pornirea unității motorului.

Care sunt riscurile dacă cureaua de distribuție nu este schimbată la timp?

The issue with the timing of a Volkswagen Transporter 4 is that it is internal to the engine unit. And therefore, in contrast to an accessory belt, it is unachievable to visually verify its state. So you might believe that this belt is just an unimportant part, but the risks you take if you don’t replace it in time are big. If the timing of your Volkswagen Transporter 4 breaks, you will most definitely have to replace the engine of this one. Obviously, the pistons will hit the valves and destroy them, and the camshaft will also break. The faster the engine is running at the moment of the breakage, the more severe the results are. It is consequently fundamental pentru a-ți face cureaua de distribuție la timp .

Weiterlesen:
Volkswagen Transporter 5 care nu mai accelerează

Când să faci cureaua de distribuție a Volkswagen Transporter 4?

Vom răspunde acum la întrebarea pe care trebuie să vă puneți cu toții, când să producă cureaua de distribuție a unui Volkswagen Transporter 4? Este necesar să știm că fiecare motor este diferit și, așa cum am dezvăluit mai sus, nu trebuie să ratam înlocuirea acestei piese. Cu cât avansăm mai mult în timp, cu atât producătorii îmbunătățesc cureaua de distribuție și, în mod normal, cu cât Volkswagen Transporter 4 va fi mai recent, cu atât va trebui să vă faceți mai puține griji pentru cureaua. Cu toate acestea, Consultați cartea de service a Volkswagen Transporter 4 pentru a obține durata de viață exactă și kilometrajul maxim pe care îl puteți obține înainte de a efectua cronometrarea . De obicei, curelele de distribuție au a durata de viata de la 5 la 10 ani si un kilometraj maxim intre 80 si 000 km .

Cum se înlocuiește cureaua de distribuție a unui Volkswagen Transporter 4?

Întrucât cureaua de distribuție a unui Volkswagen Transporter 4 reprezintă un buget mare, se poate întreba în mod logic dacă nu este posibil să o înlocuiască singur. Din păcate, este foarte dificil de accesat și doar cei mai experimentați mecanici amatori și cei mai echipați cu unelte vor putea reflecta asupra acestui proces, totuși vom descrie destul de repede diferiții pași care trebuie parcurși pentru schimbarea acestei curele de distribuție:

 • Așezați Volkswagen Transporter 4 pe suporturi și, în funcție de unitatea motorului dvs., este posibil să trebuiască să scoateți o roată. Scoateți cutiile de sincronizare

  .

 • Pentru a realiza acest lucru, trebuie să cumpărați setul de distribuție, astfel încât toate componentele unității motorului să rămână în poziția corectă, în orice alt caz, unitatea motorului dumneavoastră se va rupe. Scoateți celelalte componente care vă deranjează (rola amortizor de exemplu).
 • Scoateți vechea distribuție după slăbirea rolelor de tensionare. Înainte de a-l poziționa pe cel nou, trebuie să scoateți toate rolele de tensionare și pompa de apă.
 • Puneți noua pompă de apă.
 • Montați noile role de tensionare, acordați atenție locației fiecăreia.
 • Montați noua distribuție a Volkswagen Transporter 4 respectând marcajele.
 • Tensați cureaua așa cum este indicat de informațiile producătorului.
 • Pune restul la loc.
 • Verificați dacă motorul funcționează eficient.
Weiterlesen:
Cum se pornește un Volkswagen Transporter 5?

Schimbarea curelei de distributie cat costa?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim o idee despre preț dacă doriți să schimbați cureaua de distribuție a Volkswagen Transporter 4 . Rețineți că dacă o faceți la garajul mărcii sau la un centru auto precum Feu Vert prețul poate varia destul de mult, dar în general estimăm că prețul distribuției variază între 400 și 900 euro , în funcție de locul în care o faceți și de unitatea motorului dvs. Vă rugăm să rețineți că seturile includ cureaua, rolele și pompa de apă.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 4, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector