Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimb cureaua de distribuție la Cadillac SRX?

Cumpărarea unei mașini este un buget mare pentru majoritatea dintre noi, cu toate acestea, la aceasta va trebui să adăugați întreținerea mașinii dvs., iar pentru unele acte de întreținere factura poate fi destul de mare. Prin urmare, este evident să vă întrebați când este momentul potrivit să executați aceste reparații și să nu le faceți „degeaba”. Astăzi vă vom descrie când să înlocuiți cureaua de distribuție la Cadillac SRX dvs.? Pentru asta, în primul rând, vom vedea de ce este important să se realizeze acest proces de întreținere, apoi, când să faci cureaua de distribuție a Cadillac-ului tău SRX , atunci, o să vă demonstrăm destul de repede cum se face această schimbare și, în sfârșit, cât costă să faci cureaua de distribuție a unui Cadillac SRX.

De ce trebuie să înlocuim cureaua de distribuție a unui Cadillac SRX?

După cum v-am informat în introducere, schimbarea curelei de distribuție la un Cadillac SRX reprezintă un buget foarte important, așa că înțelegem că ezitați să o faceți și să vă permiteți să înțelegeți valoarea acestei remedieri, așa că vă vom descrie destul de repede de ce este atât de important să o faci la timp.

Acțiunea curelei de distribuție a Cadillac-ului dvs. SRX

Timpul unui Cadillac SRX are un scop esențial în funcționarea lină a motorului dumneavoastră. De fapt, va avea misiunea să sincroniza supapele și pistoanele și pentru a face legătura între arborele cu came, pompa de apă, arborele cotit și pompa de injecție . Acesta va permite motorului să funcționeze eficient și va evita orice risc de rupere a motorului. Cu cât distanța pe care o parcurge vehiculul este mai mică, cu atât cureaua dvs. va fi solicitată la pornirea motorului.

Care sunt riscurile dacă cureaua de distribuție nu este schimbată la timp?

Problema cu sincronizarea unui Cadillac SRX este că este internă motorului. Și, ca urmare, spre deosebire de o centură de accesorii, este imposibil să se verifice vizual starea acesteia. Așa că ați putea presupune că această curea este doar o componentă nesemnificativă, dar riscurile pe care vi le asumați dacă nu o înlocuiți la timp sunt mari. Dacă sincronizarea Cadillac-ului tău SRX se rupe, cu siguranță va trebui să înlocuiești motorul acestuia. De fapt, pistoanele vor lovi supapele și le vor distruge, iar arborele cu came se va rupe. Cu cât motorul funcționează mai repede în momentul spargerii, cu atât rezultatele sunt mai grave. Este în consecință fundamental pentru a-ți face cureaua de distribuție la timp .

Weiterlesen:
Când să schimbi discurile de frână Cadillac SRX?

Când să faci cureaua de distribuție a lui Cadillac SRX?

Vom răspunde acum la întrebarea pe care trebuie să vă puneți cu toții, când să producă cureaua de distribuție a unui Cadillac SRX? Este necesar să știm că fiecare unitate de motor este diferită și, așa cum am descris mai devreme, nu trebuie să ratam înlocuirea acestei componente. Cu cât avansăm mai mult în timp, cu atât producătorii îmbunătățesc cureaua de distribuție și, în mod normal, cu cât Cadillac SRX dvs. va fi mai recent, cu atât va trebui să vă faceți mai puține griji pentru cureaua. Cu toate acestea, Consultați cartea de service Cadillac SRX pentru a obține durata de viață exactă și kilometrajul maxim pe care îl puteți obține înainte de a face cronometrarea . În medie, curelele de distribuție au a durata de viata de la 5 la 10 ani si un kilometraj maxim intre 80 si 000 km .

Cum se înlocuiește cureaua de distribuție a unui Cadillac SRX?

Întrucât cureaua de distribuție a unui Cadillac SRX reprezintă un buget mare, te poți întreba în mod logic dacă nu este posibil să o înlocuiești singur. Din păcate, este foarte greu de accesat și doar cei mai experimentați mecanici amatori și cei mai echipați cu unelte vor putea lua în considerare acest proces, totuși vom rezuma destul de repede diferiții pași care trebuie executați pentru a schimba această curea de distribuție:

 • Așezați Cadillac SRX pe suporturi și, în funcție de motorul dvs., ar putea fi necesar să scoateți o roată. Scoateți cutiile de viteze de sincronizare

  .

 • Pentru a realiza acest lucru, trebuie să cumpărați setul de distribuție, astfel încât toate componentele motorului să rămână în poziția corectă, altfel motorul dumneavoastră se va rupe. Scoateți celelalte elemente care vă deranjează (rola amortizor de exemplu).
 • Scoateți vechea distribuție după slăbirea rolelor de tensionare. Înainte de a-l poziționa pe cel nou, trebuie să scoți toate rolele de tensionare și pompa de apă.
 • Montați noua pompă de apă.
 • Montați noile role de tensionare, acordați atenție locației fiecăreia.
 • Montați noua distribuție a Cadillac-ului dvs. SRX respectând marcajele.
 • Tensați cureaua așa cum este indicat de informațiile producătorului.
 • Pune restul la loc.
 • Verificați dacă unitatea motorului funcționează eficient.
Weiterlesen:
Lumina motorului rămâne pe Cadillac SRX

Inlocuirea curelei de distributie cat costa?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim o idee despre preț dacă doriți să schimbați cureaua de distribuție a Cadillac-ului dvs. SRX . Rețineți că dacă o faceți la garajul mărcii sau la un centru auto precum Feu Vert prețul poate varia destul de mult, dar în general estimăm că prețul distribuției variază între 400 și 900 euro , în funcție de locul în care o faci și de motorul tău. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că kiturile includ cureaua, roți de rulare și pompa de apă.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Cadillac SRX, aruncați o privire la categoria Cadillac SRX.

Legătura cu publicația principală