Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimb cureaua de distribuție la Audi Q8?

Cumpărarea unei mașini este un buget mare pentru cei mai mulți dintre noi, cu toate acestea, la acesta va trebui să adăugați serviciul de rutină al mașinii dvs., iar pentru unele lucrări de service de rutină factura poate fi destul de mare. Prin urmare, este evident să vă întrebați când este cel mai bun moment pentru a efectua aceste reparații și să nu le faceți „degeaba”. Pe această pagină vă vom arăta când să înlocuiți cureaua de distribuție la Audi Q8? Pentru asta, pentru început, vom vedea de ce este important să realizăm acest act de serviciu de rutină, apoi, când să faci cureaua de distribuție a Audi Q8 , apoi, o să vă descriem rapid cum se face această schimbare și, în cele din urmă, cât costă să faci cureaua de distribuție a unui Audi Q8.

De ce trebuie să înlocuim cureaua de distribuție a unui Audi Q8?

După cum v-am spus în introducere, schimbarea curelei de distribuție la un Audi Q8 reprezintă un buget enorm, așa că descoperim că sunteți precaut să o faceți și să vă permiteți să descoperiți importanța acestei remedieri, așa că vă vom arăta rapid de ce este atât de important să o faci la timp.

Obiectivul curelei de distribuție al Audi Q8

Cronometrarea unui Audi Q8 are un scop important în buna funcționare a motorului dumneavoastră. De fapt, va avea misiunea de a sincroniza supapele și pistoanele și pentru a face legătura între arborele cu came, pompa de apă, arborele cotit și pompa de injecție . Acesta va permite motorului să funcționeze eficient și va evita orice risc de rupere a motorului. Cu cât distanța pe care o parcurge mașina este mai mică, cu atât cureaua ta va fi solicitată la pornirea motorului.

Care sunt riscurile dacă cureaua de distribuție nu este schimbată la timp?

Problema cu sincronizarea unui Audi Q8 este că este internă motorului. Și astfel, spre deosebire de o centură de accesorii, este de nerealizat verificarea vizuală a stării acesteia. Asa ca ai putea crede ca aceasta centura este doar o componenta neimportanta, insa riscurile pe care ti le asumi daca nu o inlocuiesti la timp sunt substantiale. Dacă se rupe sincronizarea Audi Q8, cu siguranță va trebui să înlocuiți motorul acestuia. De fapt, pistoanele vor lovi supapele și le vor deteriora, iar arborele cu came se va rupe de asemenea. Cu cât motorul funcționează mai repede în momentul spargerii, cu atât rezultatele sunt mai severe. Este în consecință primordial pentru a-ți face cureaua de distribuție la timp .

Weiterlesen:
Cum se remediază scurgerea cutiei de viteze pe Audi Q8?

Când să faci cureaua de distribuție a Audi Q8?

Vom răspunde acum la întrebarea pe care trebuie să vă puneți cu toții, cand sa faci cureaua de distributie a unui Audi Q8? Este necesar să știți că fiecare unitate de motor este diferită și, așa cum am explicat mai devreme, nu trebuie să ratam înlocuirea acestei componente. Cu cât avansăm mai mult în timp, cu atât producătorii îmbunătățesc cureaua de distribuție și, în mod normal, cu cât Audi Q8 va fi mai recent, cu atât mai puțin va trebui să vă faceți griji pentru cureaua. In orice caz, uitați-vă la cartea de service a Audi Q8 pentru a obține durata de viață exactă și kilometrajul maxim pe care îl puteți obține înainte de a efectua cronometrarea . În general, curelele de distribuție au a durata de viata de la 5 la 10 ani si un kilometraj maxim intre 80 si 000 km .

Cum se înlocuiește cureaua de distribuție a unui Audi Q8?

Întrucât cureaua de distribuție a unui Audi Q8 reprezintă un buget mare, ne putem întreba în mod rațional dacă nu este posibil să o înlocuiești pe cont propriu. Din păcate, este foarte dificil de accesat și doar cei mai pricepuți mecanici amatori și cei mai echipați cu unelte vor putea reflecta asupra acestei proceduri, vom explica totuși rapid diferiții pași care trebuie executați pentru schimbarea acestei curele de distribuție:

 • Așezați Audi Q8 pe suporturi și, în funcție de motorul dvs., poate fi necesar să scoateți o roată. Scoateți cutiile de sincronizare

  .

 • Pentru a face acest lucru, trebuie să cumpărați kitul de distribuție, astfel încât toate elementele motorului să rămână în poziția corectă, în orice alt caz motorul dumneavoastră se va rupe. Scoateți celelalte elemente care vă deranjează (rola amortizor de exemplu).
 • Scoateți vechea distribuție după slăbirea rolelor de tensionare. Înainte de a-l poziționa pe cel nou, trebuie să scoateți toate rolele de tensionare și pompa de apă.
 • Montați noua pompă de apă.
 • Instalați noile role de tensionare, acordați atenție locației fiecăreia.
 • Instalați noua distribuție a Audi Q8 dvs. respectând marcajele.
 • Tensați cureaua așa cum este indicat de informațiile producătorului.
 • Pune restul la loc.
 • Verificați dacă unitatea motorului funcționează eficient.
Weiterlesen:
Cum schimb filtrul de habitaclu de la Audi Q8 meu?

Inlocuirea curelei de distributie cat costa?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim o idee despre preț dacă doriți să schimbați cureaua de distribuție a Audi Q8 . Rețineți că dacă o faceți la garajul mărcii sau la un centru auto precum Feu Vert prețul poate varia destul de mult, dar în general estimăm că prețul distribuției variază între 400 și 900 euro , în funcție de locul în care o faci și de motorul tău. Vă rugăm să rețineți că seturile includ cureaua, rolele și pompa de apă.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Audi Q8, aruncați o privire la categoria Audi Q8.

Legătura cu publicația principală