Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimb cureaua de distribuție la Acura TL?

Cumpărarea unei mașini este un buget mare pentru cei mai mulți dintre noi, totuși, la acesta va trebui să adăugați întreținerea mașinii dvs., iar pentru unele acte de întreținere factura poate fi destul de mare. Prin urmare, este evident să vă întrebați când este momentul cel mai norocos pentru a realiza aceste reparații și să nu le faceți „degeaba”. Astăzi vă vom descrie când să înlocuiți cureaua de distribuție la Acura TL? Pentru asta, pentru început, vom vedea de ce este important să facem acest proces de întreținere, apoi, când să faci cureaua de distribuție a Acura TL , atunci, vă vom descrie rapid cum se face această schimbare și, în cele din urmă, cât costă realizarea curelei de distribuție a unui Acura TL.

De ce trebuie să înlocuim cureaua de distribuție a unui Acura TL?

După cum v-am informat în introducere, schimbarea curelei de distribuție la un Acura TL reprezintă un buget enorm, așa că descoperim că sunteți precaut să o faceți și să vă permiteți să descoperiți valoarea acestei remedieri, așa că vă vom descrie rapid de ce este atât de important să o faci la timp.

Obiectivul curelei de distribuție a Acura TL

Timpul unui Acura TL are un scop important în funcționarea fără probleme a motorului dumneavoastră. Evident, va avea misiunea să sincroniza supapele și pistoanele și pentru a face legătura între arborele cu came, pompa de apă, arborele cotit și pompa de injecție . Acesta va permite motorului să funcționeze corect și va evita orice risc de rupere a motorului. Cu cât distanța pe care o parcurge mașina este mai mică, cu atât cureaua ta va fi solicitată la pornirea motorului.

Care sunt riscurile dacă cureaua de distribuție nu este schimbată la timp?

Problema cu sincronizarea unui Acura TL este că este internă motorului. Și, ca urmare, spre deosebire de o centură de accesorii, este dificil să se verifice vizual starea acesteia. Asa ca ai putea crede ca aceasta centura este doar o parte nesemnificativa, dar riscurile pe care ti le asumi daca nu o inlocuiesti la timp sunt mari. În cazul în care sincronizarea lui Acura TL se rupe, cu siguranță va trebui să înlocuiți motorul acestuia. Evident, pistoanele vor lovi supapele și le vor distruge, iar arborele cu came se va rupe și el. Cu cât motorul funcționează mai repede în momentul spargerii, cu atât rezultatele sunt mai semnificative. Este deci crucial pentru a-ți face cureaua de distribuție la timp .

Weiterlesen:
Cum se pliază oglinzile laterale la un Acura TL?

Când să faci cureaua de distribuție a lui Acura TL?

Vom răspunde acum la întrebarea pe care trebuie să vă puneți cu toții, când să producă cureaua de distribuție a unui Acura TL? Este necesar să știți că fiecare unitate de motor este diferită și, așa cum am explicat mai devreme, nu trebuie să ratam înlocuirea acestei piese. Cu cât avansăm mai mult în timp, cu atât producătorii îmbunătățesc cureaua de distribuție și, în mod normal, cu cât Acura TL-ul tău va fi mai recent, cu atât vei avea mai puține griji pentru cureaua ta. In orice caz, Consultați cartea de service a Acura TL pentru a obține durata exactă de viață și kilometrajul maxim pe care îl puteți realiza înainte de a efectua cronometrarea . În medie, curelele de distribuție au a durata de viata de la 5 la 10 ani si un kilometraj maxim intre 80 si 000 km .

Cum se înlocuiește cureaua de distribuție a unui Acura TL?

Întrucât cureaua de distribuție a unui Acura TL reprezintă un buget mare, ne putem întreba în mod rațional dacă nu este posibil să o înlocuiți singur. Din păcate, este foarte greu de accesat și doar cei mai pricepuți mecanici amatori și cei mai dotați cu scule vor putea lua în considerare această operațiune, vom rezuma rapid totuși diferiții pași care trebuie efectuati pentru înlocuirea acestei curele de distribuție:

 • Așezați Acura TL pe suporturi și, în funcție de motorul dvs., ar putea fi necesar să scoateți o roată. Scoateți cutiile de viteze de sincronizare

  .

 • Pentru a realiza acest lucru, trebuie să cumpărați kitul de distribuție, astfel încât toate componentele motorului să rămână în poziția corectă, în orice alt caz motorul dumneavoastră se va rupe. Scoateți celelalte componente care vă deranjează (rola amortizor de exemplu).
 • Scoateți vechea distribuție după slăbirea rolelor de tensionare. Înainte de a-l poziționa pe cel nou, trebuie să scoți toate rolele de tensionare și pompa de apă.
 • Montați noua pompă de apă.
 • Montați noile role de tensionare, acordați atenție locației fiecăreia.
 • Montați noua distribuție a Acura TL dvs. respectând marcajele.
 • Tensionați cureaua conform specificațiilor producătorului.
 • Pune restul la loc.
 • Verificați dacă unitatea motorului funcționează corect.
Weiterlesen:
Când să schimbi discurile de frână Acura TL?

Inlocuirea curelei de distributie cat costa?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim o idee despre preț dacă doriți să înlocuiți cureaua de distribuție a Acura TL . Rețineți că dacă o faceți la mecanicul mărcii sau la un centru auto precum Feu Vert prețul poate varia destul de mult, dar, în general, estimam că prețul distribuției variază între 400 și 900 euro , în funcție de locul în care o faci și de motorul tău. Rețineți că kiturile includ cureaua, rolele și pompa de apă.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Acura TL, aruncați o privire la categoria Acura TL.

Legătura cu publicația principală