Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimb amortizoarele Volvo Xc40?

Amortizoarele sunt una dintre cele mai esențiale componente ale performanței unei mașini, așa că este necesar să vă asigurați că sunt întotdeauna în condiții bune de funcționare. Cu toate acestea, nu este ușor de știut când să schimbi amortizoarele Volvo Xc40? Tocmai de aceea echipa noastră a scris acest articol pentru a vă ajuta să găsiți un răspuns la această întrebare. În primul rând, vom vedea de ce este necesar să schimbați amortizoarele mașinii dvs., apoi, când să schimbați amortizoarele Volvo Xc40, și, în sfârșit, care este prețul pentru înlocuirea lor.

De ce schimba amortizoarele Volvo Xc40?

Înainte de a vă explica atunci când schimbați amortizoarele Volvo Xc40 , vom vedea de ce poate fi necesar să le schimbăm. Nu este ușor să evaluezi starea amortizoarelor tale, totuși, este necesar să cunoști funcția pe care o îndeplinesc pentru a înțelege interesul de a le menține în stare bună. Amortizoarele de pe Volvo Xc40 fac parte din caracteristicile de siguranță. Adevărul este că ei sunt cei care se vor asigura că vehiculul tău are buna manevrabilitate la drum, menținerea contactului roții cu solul și echilibrarea uniformă a greutății vehiculului. În plus, amortizoarele asigură confortul la volan al dumneavoastră Volvo Xc40 , dacă sunt uzate vei obosi mai repede și, prin urmare, să te urci la volan va fi mai riscant. În cele din urmă, a avea amortizoare în stare proastă va accelera uzura altor piese precum silent block-urile sau anvelopele.

Când să schimb amortizoarele Volvo Xc40?

.

Vom vedea acum partea care vă va aduce în mod evident la acest articol, când să schimbi amortizoarele lui Volvo Xc40? După ce ați văzut valoarea de a avea amortizoare în stare bună, vă vom arăta cum să știți dacă trebuie înlocuite și când ar trebui să vă gândiți să faceți această schimbare.

Weiterlesen:
Când să schimb cureaua de distribuție la Volvo Xc40?

Pentru a face acest lucru, nu există destul de multe posibilități, cu toate acestea vom enumera diferitele modalități de a ști când să schimbăm amortizoarele unui Volvo Xc40, iată-le:

  • Estimăm că amortizoarele unei mașini au o durată de viață de aproximativ 80 000 km, așa că încercați să știți data anterioară de schimbare a amortizoarelor dacă aveți un Volvo Xc40 second-hand, sau să verificați kilometrii dacă este o primă mână.
  • Nu ne gândim neapărat la asta, dar controlul tehnic este o metodă fiabilă pentru a ști când să schimbi amortizoarele Volvo Xc40 tale. Evident, acest control amănunțit al mașinii dumneavoastră (mai ales după evoluția sa în 2019) vă permite să faceți o verificare bună a stării unui automobil. Evident, se va verifica pe amortizoarele tale prezența scurgerilor, deformarea tijei, prezența coroziunii și fixarea acestora . Dacă ai ceva know-how în mecanică poți deja să cauți singur prezența uleiului pe amortizoare care te avertizează asupra unei posibile scurgeri.
  • Dacă descoperiți că Volvo Xc40 dumneavoastră scârțâie sau are o performanță anormală în viraj sau când treceți peste bare de viteză de exemplu, nu ezitați să aruncați o privire la articolul nostru dedicat acestei probleme. Unul dintre aceste indicații vă poate alerta asupra unei uzuri pronunțate a amortizoarelor și, prin urmare, asupra relevanței schimbării acestora.
  • Așezați Volvo Xc40 pe o suprafață plană și cu fața către capotă, verificați dacă unul dintre colțurile mașinii este mai jos decât celelalte. Nu ezitați să utilizați o bandă de măsurare pentru a obține măsurători precise. Acest lucru vă poate avertiza cu privire la o deteriorare a suportului amortizorului.
  • Verificați uzura benzii de rulare a anvelopelor Volvo Xc40 dvs., într-adevăr, dacă detectați anormale pe „flancuri” anvelopelor dvs. poate fi un semnal de șocuri obosite.
Weiterlesen:
Cum schimb becul de ceață pe Volvo Xc40 meu?

Acum cunoașteți lista punctelor de control pe care trebuie să le cunoașteți când să schimbați amortizoarele Volvo Xc40 .

Pret pentru schimbarea amortizoarelor Volvo Xc40

Și pentru a termina acest articol vom vedea acum care este pretul schimbarii amortizoarelor la un Volvo Xc40 . Urmeaza sa despartim in doua piese auto, mai intai inlocuirea amortizoarelor la un specialist, iar apoi doar pretul amortizoarelor daca vrei sa le montezi un prieten sau chiar tu, descoperi mai jos cele doua simulari:

  • Prețul modificării amortizoarelor pe Volvo Xc40 de către un specialist: Dacă schimbi amortizoarele mașinii tale la un specialist, îți sugerăm dacă ai un buget mic să mergi mai degrabă la un centru auto precum Feu Vert care îți va oferi prețuri mult mai puțin costisitoare decât mecanicul dealerului tău Volvo Xc40. Cu toate acestea, dacă aveți un Volvo Xc40 cu finisaj clasic, va trebui să numărați între 400 și 700 de euro în funcție de tipul de mecanic și mai degrabă între 700 și 1000 de euro dacă este un model sport.
  • Prețul de cumpărare a amortizoarelor pentru Volvo Xc40 pe un site specializat: În fine, dacă vrei să faci singur schimbarea, cumpărarea de amortizoare „generice” pe site-uri specializate precum oscaro îți poate permite să faci economii semnificative, pentru un set de amortizoare față vei avea nevoie de între 50 și 150 de euro, nu ezita să faci verifica oferta pe Oscaro, iar daca vrei sa schimbi amortizoarele spate este mai degraba intre 50 si 100 de euro, idem, urmareste linkul pentru a obtine preturile si diferitele modele disponibile.

    Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volvo Xc40, accesați categoria noastră Volvo Xc40.

Weiterlesen:
Când să schimbi discurile de frână Volvo Xc40?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector