Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimb amortizoarele Volkswagen Transporter?

Amortizoarele sunt unul dintre cele mai importante elemente ale performanței generale a unei mașini, așa că este necesar să vă asigurați că sunt întotdeauna în stare bună de funcționare. Cu toate acestea, nu este ușor de știut când să înlocuiți amortizoarele Volkswagen Transporter-ul dumneavoastră? Tocmai de aceea, echipa noastră a scris și publicat acest conținut pentru a vă ajuta să găsiți un răspuns la această întrebare. În primul rând, vom descoperi de ce este necesar să înlocuiți amortizoarele mașinii dvs., apoi, când să înlocuiți amortizoarele Volkswagen Transporter, și, în sfârșit, care este prețul pentru înlocuirea lor.

De ce să înlocuiți amortizoarele Volkswagen Transporter?

Înainte de a vă descrie când schimbați amortizoarele Volkswagen Transporter , vom descoperi de ce poate fi necesar să le înlocuim. Nu este ușor să evaluezi starea amortizoarelor tale, cu toate acestea, este necesar să cunoști funcția pe care o joacă pentru a-ți da seama de interesul de a le menține în stare bună. Amortizoarele de pe Volkswagen Transporter fac parte din elementele de securitate. De fapt, ei sunt cei care se vor asigura că vehiculul dumneavoastră are buna manevrabilitate la drum, menținerea contactului roților cu solul și echilibrarea uniformă a greutății automobilului. În plus, amortizoarele asigură confortul de conducere al vehiculului dumneavoastră Volkswagen Transporter , dacă sunt epuizate, vei obosi mai repede și, prin urmare, să te urci la volan va fi mai riscant. În cele din urmă, a avea amortizoare în stare proastă va accelera uzura altor piese precum silent block-urile sau anvelopele.

Când să înlocuiți amortizoarele Volkswagen Transporter?

.

Vom descoperi acum partea care vă va aduce cu siguranță la acest conținut, când să înlocuiți amortizoarele Volkswagen Transporter-ului său? După ce am descoperit valoarea de a avea amortizoare în stare bună, vom descrie cum să știm dacă trebuie înlocuite și când ar trebui să te gândești la înlocuirea acestora.

Weiterlesen:
Cum schimb filtrul de habitaclu de la Volkswagen Transporter?

Pentru a face acest lucru, nu există destul de multe posibilități, cu toate acestea vom enumera diferitele modalități de a ști când să înlocuiți amortizoarele unui Volkswagen Transporter, iată acestea:

  • Determinăm că amortizoarele unei mașini au o durată de viață de aproximativ 80 000 km, așa că încercați să știți data anterioară de schimbare a amortizoarelor dacă aveți un Volkswagen Transporter second-hand, sau să verificați kilometrii dacă este o primă mână.
  • Nu ne gândim neapărat la asta, dar controlul tehnic este o modalitate fiabilă de a ști când să schimbi amortizoarele Volkswagen Transporter-ului tău. De fapt, acest control amănunțit al mașinii dumneavoastră (mai ales de la evoluția sa în 2019) vă permite să faceți o verificare bună a stării unei mașini. De fapt, se va verifica pe amortizoarele tale prezența scurgerilor, deformarea tijei, prezența coroziunii și fixarea acestora . Daca ai ceva cunostinte in mecanica te poti cauta deja pentru prezenta uleiului pe amortizoare care te avertizeaza asupra unei posibile scurgeri.
  • Dacă observi că Volkswagen Transporter-ul tău scârțâie sau are un comportament anormal în viraj sau când treci pe bare de viteză de exemplu, nu te mai gândi de două ori să arunci o privire la conținutul nostru axat pe această problemă. Una dintre aceste indicații vă poate informa asupra unei uzuri pronunțate a amortizoarelor și, prin urmare, asupra relevanței înlocuirii acestora.
  • Așezați Volkswagen Transporter-ul pe o suprafață plană și cu fața spre capotă, verificați dacă unul dintre colțurile mașinii este mai jos decât celelalte. Nu ezitați să utilizați o bandă de măsurare pentru a obține măsurători precise. Acest lucru vă poate informa cu privire la o deteriorare a suportului amortizorului.
  • Verificați uzura benzii de rulare a anvelopelor Volkswagen Transporter-ului dvs., de fapt, dacă identificați anormale pe „flancuri” anvelopelor dvs. poate fi un indicator de șocuri obosite.
Weiterlesen:
Lumina cheie pe Volkswagen Transporter 6 rămâne aprinsă

Acum cunoașteți lista punctelor de control pe care trebuie să le cunoașteți când să înlocuiți amortizoarele Volkswagen Transporter .

Pret de inlocuire amortizoare Volkswagen Transporter

Și pentru a termina acest articol vom vedea acum care este pretul inlocuirii amortizoarelor la un Volkswagen Transporter . Vom separa in doua parti, mai intai inlocuirea amortizoarelor la un profesionist, iar apoi pretul doar al amortizoarelor daca doriti sa le montati un prieten sau dumneavoastra, localizati mai jos cele doua simulari:

  • Prețul înlocuirii amortizoarelor pe Volkswagen Transporter de către un profesionist: Daca inlocuiesti amortizoarele masinii tale la un profesionist, iti sugeram daca ai un buget mic sa mergi mai degraba la un centru auto precum Feu Vert care iti va propune preturi mult mai putin costisitoare decat mecanicul reprezentantului tau Volkswagen Transporter. Totuși, dacă ai un Volkswagen Transporter cu finisaj clasic, va trebui să numeri între 400 și 700 de euro în funcție de tipul de mecanic și mai degrabă între 700 și 1000 de euro dacă este un model sport.
  • Prețul de cumpărare a amortizoarelor pentru Volkswagen Transporter pe un site specializat: În sfârșit, dacă doriți să faceți singuri înlocuirea, cumpărarea de amortizoare „generice” pe site-uri specializate precum oscaro vă poate permite să faceți economii serioase, pentru un set de amortizoare față veți avea nevoie de între 50 și 150 de euro, nu ezitați să verifica oferta pe Oscaro, iar daca vrei sa schimbi amortizoarele spate este mai degraba intre 50 si 100 de euro, idem, adereaza la link pentru a obtine preturile si diferitele modele disponibile.

    Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter.

Weiterlesen:
Cum vă setați farurile pentru faza scurtă la Volkswagen Transporter 4?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector