Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimb amortizoarele Volkswagen Transporter 5?

Amortizoarele sunt una dintre cele mai esențiale componente ale performanței unei mașini, așa că este important să vă asigurați că sunt întotdeauna în condiții bune de lucru. Cu toate acestea, nu este ușor de știut când să schimbi amortizoarele Volkswagen Transporter 5? Tocmai de aceea, echipa noastră a creat această pagină de conținut pentru a vă ajuta să găsiți un răspuns la această întrebare. În primul rând, vom vedea de ce este important să schimbați amortizoarele mașinii dvs., apoi, când să schimbați amortizoarele Volkswagen Transporter 5, și, în sfârșit, care este prețul pentru înlocuirea lor.

De ce schimba amortizoarele Volkswagen Transporter 5?

Înainte de a vă explica când schimbați amortizoarele Volkswagen Transporter 5 , vom vedea de ce poate fi important să le schimbăm. Nu este ușor să măsurați starea amortizoarelor dvs., cu toate acestea, este important să cunoașteți rolul pe care acestea îl joacă pentru a descoperi interesul de a le menține în stare bună. Amortizoarele de pe Volkswagen Transporter 5 sunt componente ale caracteristicilor de siguranță. Adevărul este că ei sunt cei care se vor asigura că mașina ta are buna manevrabilitate la drum, menținerea contactului roții cu solul și echilibrarea uniformă a greutății vehiculului. În plus, amortizoarele garantează confortul de conducere al Volkswagen Transporter 5 , dacă sunt uzate vei obosi mai repede și, în consecință, să te urci la volan va fi mai periculos. În cele din urmă, a avea amortizoare în stare proastă va accelera uzura altor componente precum silent block-urile sau anvelopele.

Când să schimb amortizoarele Volkswagen Transporter 5?

.

Vom vedea acum componenta care vă va aduce în mod evident la această pagină de conținut, când să schimb amortizoarele Volkswagen Transporter 5? După ce ați văzut beneficiul de a avea amortizoare în stare bună, vă vom arăta cum să știți dacă trebuie înlocuite și când ar trebui să vă gândiți să faceți această schimbare.

Weiterlesen:
GPS Volkswagen Transporter nu funcționează Volkswagen Transporter

Pentru aceasta, nu există destul de multe posibilități, cu toate acestea vom enumera diferitele modalități de a ști când să schimbăm amortizoarele unui Volkswagen Transporter 5, iată-le:

  • Determinăm că amortizoarele unei mașini au o durată de viață de aproximativ 80 000 km, așa că încearcă să cunoști data anterioară de schimbare a amortizoarelor dacă ai un Volkswagen Transporter 5 second hand, sau să verifici kilometrii dacă este o primă mână.
  • De fapt, nu ne gândim la asta, dar controlul tehnic este o tehnică bună pentru a ști când să schimbi amortizoarele Volkswagen Transporter 5. De fapt, acest control amănunțit al mașinii tale (mai ales după evoluția sa în 2019) permite să efectuați o verificare bună a stării unui automobil. De fapt, vă va verifica amortizoarele prezența scurgerilor, deformarea tijei, prezența coroziunii și fixarea acestora . Dacă ai ceva know-how în mecanică poți deja să cauți singur prezența uleiului pe amortizoare care te avertizează despre o posibilă scurgere.
  • Dacă percepeți că Volkswagen Transporter 5 scârțâie sau are o performanță anormală în viraj sau când treceți peste scăderi de viteză de exemplu, nu vă gândiți de două ori să aruncați o privire pe pagina noastră de conținut dedicată acestei probleme. Unul dintre aceste indicații te poate avertiza asupra unei uzuri pronunțate a amortizoarelor și, în consecință, asupra relevanței schimbării acestora.
  • Așezați Volkswagen Transporter 5 pe o suprafață plană și cu fața spre capotă, verificați dacă unul dintre colțurile mașinii este mai jos decât celelalte. Nu ezitați să utilizați o bandă de măsurare pentru a obține măsurători precise. Acest lucru vă poate avertiza cu privire la o deteriorare a suportului amortizorului.
  • Verificați uzura benzii de rulare a anvelopelor Volkswagen Transporter 5 dumneavoastră, evident dacă observați anormale pe „flancuri” anvelopelor dumneavoastră poate fi un semnal de șocuri obosite.
Weiterlesen:
Vibrații la schimbarea vitezelor pe Volkswagen Transporter 5?

Acum cunoașteți lista punctelor de control pe care trebuie să le cunoașteți când să schimbați amortizoarele Volkswagen Transporter 5 .

Pret pentru schimbarea amortizoarelor Volkswagen Transporter 5

Și pentru a termina acest conținut vom vedea acum care este prețul schimbării amortizoarelor la un Volkswagen Transporter 5 . Urmeaza sa despartim in doua parti, mai intai inlocuirea amortizoarelor la un specialist, iar apoi pretul doar al amortizoarelor daca doriti sa le instalati de catre un prieten sau dumneavoastra, gasiti mai jos cele doua simulari:

  • Prețul modificării amortizoarelor pe Volkswagen Transporter 5 de către un specialist: Dacă schimbi amortizoarele mașinii tale la un specialist, te sfătuim dacă ai un buget mic să mergi mai degrabă la un centru auto precum Feu Vert care îți va propune prețuri mult mai puțin costisitoare decât în ​​zona de garaj a reprezentanței tale Volkswagen Transporter 5. . Cu toate acestea, dacă ai un Volkswagen Transporter 5 cu finisaj clasic, va trebui să numeri între 400 și 700 de euro în funcție de tipul de zonă de garaj și mai degrabă între 700 și 1000 de euro dacă este un model sport.
  • Prețul de cumpărare a amortizoarelor pentru Volkswagen Transporter 5 pe un site specializat: In fine, daca vrei sa faci singur schimbarea, achizitionarea amortizoarelor “generice” pe site-uri specializate precum oscaro iti poate permite sa faci economii semnificative, pentru un set de amortizoare fata vei avea nevoie de intre 50 si 150 de euro, nu ezita sa faci verifica oferta pe Oscaro, iar daca vrei sa schimbi amortizoarele spate este mai degraba intre 50 si 100 de euro, idem, tine-te pe link pentru a obtine preturile si diferitele modele disponibile.

    Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Volkswagen Transporter 5, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 5.

Weiterlesen:
Cum se rabatează scaunul din față pe Volkswagen Transporter 4?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector