Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimb amortizoarele Volkswagen Touran?

Amortizoarele sunt unul dintre cele mai vitale elemente ale performanței generale a unei mașini, așa că este esențial să vă asigurați că acestea sunt întotdeauna în bune condiții de lucru. Cu toate acestea, nu este ușor de știut când să înlocuiți amortizoarele Volkswagen Touran? Tocmai de aceea, echipa noastră a creat acest conținut pentru a vă ajuta să găsiți un răspuns la această întrebare. În primul rând, vom descoperi de ce este esențial să înlocuiți amortizoarele autovehiculului dvs., apoi, când să înlocuiți amortizoarele Volkswagen Touran, și, în sfârșit, care este prețul pentru înlocuirea lor.

De ce să înlocuiți amortizoarele Volkswagen Touran?

Înainte de a vă descrie atunci când schimbați amortizoarele Volkswagen Touran , vom descoperi de ce poate fi esențială înlocuirea lor. Nu este ușor să măsurați starea amortizoarelor dvs., cu toate acestea, este esențial să cunoașteți funcția pe care o joacă pentru a descoperi interesul de a le menține în stare bună. Amortizoarele de pe Volkswagen Touran fac parte din elementele de siguranță. Adevărul este că ei sunt cei care se vor asigura că vehiculul tău are buna manevrabilitate la drum, menținerea contactului roților cu solul și echilibrarea uniformă a greutății automobilului. În plus, amortizoarele asigură confortul de conducere al Volkswagen Touran , dacă sunt uzate, veți obosi mai repede și, prin urmare, conducerea automobilului dumneavoastră va fi mai riscant. În cele din urmă, a avea amortizoare în stare proastă va accelera uzura altor piese auto, cum ar fi silent block-urile sau anvelopele.

Când să înlocuiți amortizoarele Volkswagen Touran?

.

Vom descoperi acum partea care vă va aduce în mod evident la acest conținut, când să înlocuiți amortizoarele lui Volkswagen Touran? După ce am văzut importanța de a avea amortizoare în stare bună, vă vom arăta cum să știți dacă trebuie înlocuite și când ar trebui să luați în considerare efectuarea acestei înlocuiri.

Weiterlesen:
Cum să activez blocarea automată a Volkswagen Touran?

Pentru aceasta, nu există prea multe posibilități, pe de altă parte vom enumera diferitele modalități de a ști când să înlocuim amortizoarele unui Volkswagen Touran, iată-le:

  • Determinăm că amortizoarele unui autovehicul au o durată de viață de aproximativ 80 000 km, așa că încercați să știți data anterioară de schimbare a amortizoarelor dacă aveți un Volkswagen Touran second-hand, sau să verificați kilometrii dacă este o primă mână.
  • Nu ne gândim neapărat la asta, dar controlul tehnic este o tehnică de încredere pentru a ști când să schimbi amortizoarele Volkswagen Touran-ului tău. Evident, acest control amănunțit al autovehiculului dvs. (mai ales de la evoluția acestuia în 2019) vă permite să faceți o verificare bună a stării unui automobil. Evident, se va verifica pe amortizoarele tale prezența scurgerilor, deformarea tijei, prezența coroziunii și fixarea acestora . Dacă ai ceva know-how în mecanică poți deja să cauți singur prezența uleiului pe amortizoare care te avertizează asupra unei posibile scurgeri.
  • Dacă percepi că Volkswagen Touran-ul tău scârțâie sau are o performanță anormală în viraj sau când treci pe bare de viteză, de exemplu, nu ezita să verifici conținutul nostru dedicat acestei probleme. Unul dintre aceste semne vă poate informa cu privire la o uzură pronunțată a amortizoarelor și, prin urmare, relevanța înlocuirii acestora.
  • Așezați Volkswagen Touran pe o suprafață plană și cu fața spre capotă, verificați dacă unul dintre colțurile mașinii este mai jos decât celelalte. Nu ezitați să utilizați o bandă de măsurare pentru a obține măsurători precise. Acest lucru vă poate informa cu privire la o deteriorare a suportului amortizorului.
  • Verificați uzura benzii de rulare a anvelopelor Volkswagen Touran, de fapt, dacă observați anormale pe „flancuri” anvelopelor dvs. poate fi un indicator de șocuri obosite.
Weiterlesen:
De ce ușa mea de combustibil este blocată pe Volkswagen Touran 2?

Acum cunoașteți lista punctelor de control pe care trebuie să le cunoașteți când să înlocuiți amortizoarele Volkswagen Touran .

Pret de inlocuire amortizoare Volkswagen Touran

Și pentru a finaliza conținutul acestui articol, vom vedea acum care este pretul schimbarii amortizoarelor la un Volkswagen Touran . Vom separa in doua parti, mai intai inlocuirea amortizoarelor la un profesionist, iar apoi pretul doar al amortizoarelor daca vrei sa le montezi un prieten sau chiar tu, descopera mai jos cele doua simulari:

  • Prețul înlocuirii amortizoarelor la Volkswagen Touran de către un profesionist: Dacă înlocuiți amortizoarele autovehiculului dvs. la un profesionist, vă sugerăm dacă aveți un buget mic să mergeți mai degrabă la un centru de autovehicule precum Feu Vert care vă va oferi prețuri mult mai puțin costisitoare decât garajul reprezentanței dvs. Volkswagen Touran. . Totuși, dacă ai un Volkswagen Touran cu finisaj clasic, va trebui să numeri între 400 și 700 de euro în funcție de tipul de garaj și mai degrabă între 700 și 1000 de euro dacă este un model sport.
  • Prețul de cumpărare a amortizoarelor pentru Volkswagen Touran pe un site specializat: În cele din urmă, dacă doriți să faceți singur înlocuirea, cumpărarea de amortizoare „generice” pe site-uri specializate precum oscaro vă poate permite să faceți economii decente, pentru un set de amortizoare față veți avea nevoie de între 50 și 150 de euro, nu ezitați să verifica oferta pe Oscaro, iar daca vrei sa schimbi amortizoarele spate este mai degraba intre 50 si 100 de euro, idem, adereaza la link pentru a obtine preturile si diferitele modele disponibile.

    Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran.

Weiterlesen:
Portbagajul blocat pe Volkswagen Touran 3, ce pot face?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector