Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimb amortizoarele Volkswagen Tiguan?

Amortizoarele sunt una dintre cele mai importante componente ale performanței generale a unei mașini, așa că este esențial să vă asigurați că sunt întotdeauna în condiții bune de lucru. Cu toate acestea, nu este ușor de știut când să schimbi amortizoarele Volkswagen-ului tău Tiguan? Tocmai de aceea, echipa noastră a creat această pagină de conținut pentru a vă ajuta să găsiți un răspuns la această întrebare. În primul rând, vom afla de ce este esențial să schimbați amortizoarele autovehiculului dvs., apoi, când să schimbați amortizoarele Volkswagen Tiguan, și, în sfârșit, care este prețul pentru a le schimba.

De ce schimba amortizoarele Volkswagen Tiguan?

Înainte de a vă descrie atunci când schimbați amortizoarele Volkswagen Tiguan , vom afla de ce poate fi esential schimbarea acestora. Nu este ușor să măsurați starea amortizoarelor dvs., cu toate acestea, este esențial să cunoașteți rolul pe care acestea îl joacă pentru a înțelege beneficiul menținerii lor în stare bună. Amortizoarele de pe Volkswagen Tiguan fac parte din elementele de siguranță. De fapt, ei sunt cei care se vor asigura că vehiculul dumneavoastră are buna manevrabilitate la drum, menținerea contactului roților cu solul și echilibrarea uniformă a greutății mașinii. În plus, amortizoarele asigură confortul de conducere al Volkswagen Tiguan , dacă sunt epuizate vei obosi mai repede și, prin urmare, conducerea mașinii va fi mai periculos. În cele din urmă, a avea amortizoare în stare proastă va accelera uzura altor piese precum silentblocurile sau anvelopele.

Weiterlesen:
Cum se verifică nivelul lichidului de frână la Volkswagen Tiguan?

Când să schimb amortizoarele Volkswagen Tiguan?

.

Vom afla acum componenta care vă va aduce cu siguranță la această pagină de conținut, când să schimb amortizoarele lui Volkswagen Tiguan? După ce am văzut beneficiul de a avea amortizoare în stare bună, vă vom explica cum să știți dacă trebuie înlocuite și când ar trebui să luați în considerare efectuarea acestei modificări.

Pentru aceasta, nu există prea multe posibilități, cu toate acestea vom enumera diferitele modalități de a ști când să schimbăm amortizoarele unui Volkswagen Tiguan, iată-le:

  • Estimăm că amortizoarele unui autovehicul au aproximativ 80 000 km de autonomie, așa că încearcă să cunoști data anterioară de schimbare a amortizoarelor dacă ai un Volkswagen Tiguan second-hand, sau să verifici kilometrii dacă este vorba de prima mână.
  • De fapt nu ne gândim la asta, dar controlul tehnic este o modalitate fiabilă de a ști când să schimbi amortizoarele Volkswagen Tiguan. De fapt, acest control amănunțit al autovehiculului dumneavoastră (mai ales de la evoluția acestuia în 2019) vă permite să faceți o verificare bună a stării unui automobil. De fapt, se va verifica pe amortizoarele tale prezența scurgerilor, deformarea tijei, prezența coroziunii și fixarea acestora . Daca ai ceva cunostinte in mecanica te poti cauta deja pentru prezenta uleiului pe amortizoare care te avertizeaza asupra unei posibile scurgeri.
  • Dacă identificați că Volkswagen Tiguan scârțâie sau are o performanță anormală în viraj sau când treceți peste bare de viteză de exemplu, nu ezitați să examinați pagina noastră de conținut dedicată acestei probleme. Unul dintre acești indicatori vă poate alerta cu privire la o uzură pronunțată a amortizoarelor și, prin urmare, relevanța schimbării acestora.
  • Așezați Volkswagen Tiguan pe o suprafață plană și cu fața spre capotă, verificați dacă unul dintre colțurile mașinii este mai jos decât celelalte. Nu ezitați să utilizați o bandă de măsurare pentru a obține măsurători precise. Acest lucru vă poate avertiza cu privire la o deteriorare a suportului amortizorului.
  • Verificați uzura benzii de rulare a anvelopelor Volkswagen Tiguan, de fapt dacă detectați anormale pe „flancuri” anvelopelor dvs. poate fi un semn de șocuri obosite.
Weiterlesen:
Cel mai bun ulei de motor pentru Volkswagen Tiguan

Acum cunoașteți lista punctelor de control pe care trebuie să le cunoașteți când să schimbați amortizoarele Volkswagen Tiguan .

Pret de schimbare amortizoare Volkswagen Tiguan

Și pentru a încheia conținutul acestui articol, vom vedea acum care este pretul schimbarii amortizoarelor la un Volkswagen Tiguan . Vom separa in doua parti, mai intai inlocuirea amortizoarelor la un profesionist, iar apoi pretul doar al amortizoarelor daca vrei sa le montezi de un prieten sau de tine, gasesti mai jos cele doua simulari:

  • Prețul modificării amortizoarelor la Volkswagen Tiguan de către un profesionist: Dacă schimbați amortizoarele autovehiculului dvs. la un profesionist, vă sfătuim dacă aveți un buget mic pentru a merge mai degrabă la un centru de autovehicule precum Feu Vert care vă va oferi prețuri mult mai puțin costisitoare decât zona de garaj al Volkswagen Tiguan. dealer. Daca ai insa un Volkswagen Tiguan cu finisaj clasic va trebui sa numeri intre 400 si 700 de euro in functie de tipul de zona de garaj si mai degraba intre 700 si 1000 de euro daca este un model sport.
  • Prețul de cumpărare a amortizoarelor pentru Volkswagen Tiguan pe un site specializat: In fine, daca vrei sa faci singur schimbarea, achizitionarea amortizoarelor “generice” pe site-uri specializate precum oscaro iti poate permite sa faci economii decente, pentru un set de amortizoare fata vei avea nevoie de intre 50 si 150 de euro, nu ezita sa faci uita-te la oferta de pe Oscaro, iar daca vrei sa schimbi amortizoarele spate este mai degraba intre 50 si 100 de euro, idem, urmareste linkul pentru a obtine preturile si diferitele modele disponibile.

    Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Tiguan, accesați categoria noastră Volkswagen Tiguan.

Legătura cu publicația principală