Azcar.ro

Atelier auto
4 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Buşonul de combustibil s-a blocat pe Toyota Avalon, ce să fac?

Unele probleme la mașinile noastre par nesemnificative, dar pot fi deranjante, cum ar fi un geam care nu se mai coboară. Alții, indiferent dacă nu sunt majori, vă vor împiedica să vă folosiți mașina într-un mod obișnuit, cum ar fi dacă aveți o anvelopă deflată sau aveți capacul de combustibil al Toyota Avalon sa blocat. Nu veți mai avea capacitatea de a vă umple rezervorul și, prin urmare, în cele din urmă nu veți mai putea folosi mașina. Tocmai din acest motiv am scris și publicat conținutul acestui articol pentru a vă ajuta să găsiți un remediu rapid la problema cu capacul de combustibil, astfel încât să vă puteți folosi mașina în mod normal. Pentru a face acest lucru, vom încerca mai întâi să înțelegem de ce este blocat capacul de combustibil al Toyota Avalon și apoi, cum să îl deblocați.

De ce este blocat capacul de combustibil al Toyota Avalon?

Deci, să începem conținutul articolului nostru originile problemei cu capacul rezervorului la Toyota Avalon. Vom încerca să vă arătăm diferitele cauze ale unui blocaj al acestuia.

Capac rezervor de combustibil cu dulap blocat pe Toyota Avalon-ul meu

În cazul în care mașina dvs. este echipată cu un capac de rezervor cu încuietoare, vă veți afla în cel mai dificil scenariu, deoarece încuietorile acestor capace pot fi cuprins de timp și vă împiedică să puteți accesa accesul rezervorului dvs. De asemenea, este posibil ca încuietoarea rezervorului dvs. să se fi răsucit și să nu mai reacționeze la cheia Toyota Avalon.

Capul de combustibil convențional a rămas blocat pe Toyota Avalon-ul meu

A doua cauză, și cea mai puțin complicată, în cazul unui capac clasic de rezervor care nu are încuietoare și este de obicei protejat de o ușă de combustibil închisă, dacă aveți probleme de blocare la acest tip de capac, este adesea legată doar de un capac care nu a fost închis în ax și filetul acestuia din urmă este prin urmare blocat.

Weiterlesen:
Vibrații la schimbarea vitezelor la Toyota Avalon?

<2>Cum debloc buşonul de combustibil al Toyota Avalon?

A doua parte a conținutului articolului nostru, vom încerca să vă oferim diferite posibilități de a scăpa de dvs capac de combustibil blocat pe Toyota Avalon și vă permit să puneți benzină în mașină. Dacă sunteți victima unei capcane de combustibil blocată pe Toyota Avalon, nu vă gândiți de două ori să răsfoiți conținutul articolului nostru pe acest subiect pentru a-l debloca.

Utilizați un agent antigrip pentru a debloca capacul de combustibil al Toyota Avalon

Prima opțiune și cea la care ar trebui să reflectați mai întâi. Ai ocazia să desfaceți capacul de combustibil blocat, pentru a realiza acest lucru, va trebui să utilizați un produs de tip anti-gripare WD40 pentru a lubrifia cilindrul capacului. Nu ezitați să puneți câteva în cantitate și așteptați câteva minute pentru ca acesta să își facă efectul și încercați din nou să deschideți capacul de combustibil al Toyota Avalon. Daca nu functioneaza, repeta tratamentul si lasa-l sa actioneze mai mult timp.

Folosiți cheia duplicată pentru a debloca încuietoarea rezervorului de combustibil al Toyota Avalon

Ca a doua opțiune, puteți încerca să folosiți cheia de rezervă, care, în mod normal, fiind mult mai puțin folosită, ar trebui să deblocheze mai ușor încuietoarea de pe capacul rezervorului Toyota Avalon. Acest lucru poate părea evident, dar ocazional totul se reduce la mici detalii. Indiferent de motiv, dacă ați reușit să vă deschideți rezervorul, vă sfătuim să cumpărați un nou capac pentru a nu rămâne blocat în această circumstanță din nou.

Scuturați cheia în timp ce încercați să deschideți rezervorul Toyota Avalon

Pentru a termina, ultima opțiune, puteți încerca puneți cheia în încuietoarea capacului de combustibil al Toyota Avalon pentru a facilita deschiderea din ea. De fapt, dacă cilindrul este puțin prins sau deteriorat, se va debloca mai repede prin mișcarea cheii în diferite axe în același timp când încercați să o rotiți.

Weiterlesen:
Câți kilometri cu combustibil redus cu Toyota Avalon?

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Toyota Avalon, aruncați o privire la categoria Toyota Avalon.

Legătura cu publicația principală