Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Buşonul de combustibil s-a blocat pe Nissan Pulsar, ce să fac?

Unele complicații ale mașinilor noastre par nesemnificative, dar pot fi supărătoare, cum ar fi un geam care nu se mai coboară. Alții, indiferent dacă sunt sau nu severe, vă vor împiedica să vă folosiți mașina într-un mod obișnuit, cum ar fi dacă aveți o anvelopă deflată sau aveți capacul de combustibil al Nissan Pulsar sa blocat. Nu veți mai reuși să vă umpleți rezervorul și, prin urmare, nu veți mai putea folosi vehiculul. Tocmai în acest scop am scris conținutul acestui articol pentru a vă permite să găsiți un remediu rapid la problema capacului de combustibil, astfel încât să vă puteți folosi mașina în mod normal. Pentru a realiza acest lucru, vom încerca mai întâi să înțelegem de ce este blocat capacul de combustibil al Nissan Pulsar și apoi, cum să îl deblocați.

De ce este blocat capacul de combustibil al Nissan Pulsar?

Deci, să începem conținutul articolului nostru originile problemei cu capacul rezervorului la Nissan Pulsar. Vom încerca să vă prezentăm diferitele cauze ale unui blocaj al acestuia.

Capac rezervor de combustibil cu dulap blocat pe Nissan Pulsar meu

În cazul în care mașina dvs. este echipată cu un capac de rezervor cu încuietoare, vă veți afla în cel mai delicat scenariu, deoarece încuietorile acestor capace pot fi cuprins de timp și vă împiedică să puteți accesa accesul rezervorului dvs. De asemenea, este posibil ca încuietoarea rezervorului dvs. să se fi răsucit și să nu mai reacționeze la cheia Nissan Pulsar.

Weiterlesen:
Cum schimb plăcuțele de frână ale Nissan Pulsar?

Bușonul de combustibil convențional a rămas blocat pe Nissan Pulsarul meu

Al doilea caz, și cel mai puțin complicat, în cazul unui capac clasic al rezervorului care nu are încuietoare și este în mare parte protejat de o ușă de combustibil închisă, dacă aveți complicații de blocare la acest tip de capac, în mod normal este cauzat doar de un capac care nu a fost închis în ax și filetul acestuia din urmă este în consecință blocat.

<2>Cum debloc capacul de combustibil al Nissan Pulsar?

A doua secțiune a conținutului articolului nostru, vom încerca să vă oferim diferite posibilități de a scăpa de dvs capac de combustibil blocat pe Nissan Pulsar și te las să pui benzină în mașină. Dacă întâmpinați o capcană de combustibil blocată pe Nissan Pulsar, nu ezitați să consultați conținutul articolului nostru pe acest subiect pentru a o debloca.

Folosiți un agent anti-gripare pentru a debloca capacul de combustibil al Nissan Pulsar

Prima soluție și cea pe care ar trebui să o luați în considerare mai întâi. Ai opțiunea să desfaceți capacul de combustibil blocat, pentru a face acest lucru va trebui să utilizați un produs de tip anti-gripare WD40 pentru a lubrifia cilindrul capacului dumneavoastră. Nu ezitați să puneți câteva în cantitate și așteptați câteva minute pentru ca acesta să își facă efectul și încercați încă o dată să deschideți capacul de combustibil al Nissan Pulsar. Dacă nu funcționează, repetă tratamentul și lasă-l să acționeze pentru o perioadă mai lungă.

Folosiți cheia duplicată pentru a debloca încuietoarea rezervorului de combustibil al Nissan Pulsar

Ca a doua alternativă, puteți încerca să folosiți cheia de rezervă, care de multe ori fiind mult mai puțin folosită ar trebui să deblocheze mai ușor încuietoarea de pe capacul rezervorului Nissan Pulsar. Acest lucru poate părea evident, dar în unele cazuri totul se reduce la mici detalii. Oricare ar fi cazul, dacă ați reușit să vă deschideți rezervorul, vă încurajăm să cumpărați un nou capac pentru a nu rămâne blocat din nou în această situație.

Scuturați cheia în timp ce încercați să deschideți rezervorul Nissan Pulsar

Pentru a termina, ultima opțiune, puteți încerca puneți cheia în încuietoarea capacului de combustibil al Nissan Pulsar pentru a facilita deschiderea din ea. De fapt, dacă cilindrul este puțin prins sau deteriorat, se va debloca mai ușor prin mișcarea simultană a cheii în diferite axe pe măsură ce încercați să o rotiți.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Nissan Pulsar, aruncați o privire la categoria Nissan Pulsar.

Weiterlesen:
Cum să resetați contorul de parcurs la Nissan Pulsar
Legătura cu publicația principală