Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Buşonul de combustibil s-a blocat pe Mazda 3, ce să fac?

Unele preocupări cu privire la mașinile noastre par nesemnificative, dar pot fi deranjante, cum ar fi geamul care nu se mai coboară. Alții, indiferent dacă sunt sau nu periculoși, vă vor împiedica să vă folosiți mașina într-un mod normal, cum ar fi dacă aveți o anvelopă deflată sau dacă aveți buşonul de combustibil al Mazda 3 s-a blocat. Nu veți mai avea capacitatea de a vă umple rezervorul și, prin urmare, nu veți mai putea folosi autovehiculul. Tocmai din acest motiv am scris și publicat acest document pentru a vă permite să găsiți un remediu rapid la problema cu capacul de combustibil, astfel încât să vă puteți folosi mașina în mod normal. Pentru a face acest lucru, vom încerca mai întâi să înțelegem de ce capacul de combustibil al Mazda 3 este blocat și, în al doilea rând, cum să îl deblocați.

De ce este blocat capacul de combustibil al Mazda 3?

Deci, să începem documentul nostru cu originile problemei cu capacul rezervorului pe Mazda 3. Vom încerca să vă descriem diferiții declanșatori ai unui blocaj al acestuia.

Capac rezervor de combustibil cu dulap blocat pe Mazda 3 mea

În cazul în care mașina dumneavoastră este echipată cu un capac de rezervor cu încuietoare, vă veți afla în cea mai dificilă situație, deoarece încuietorile acestor capace pot fi cuprins de timp și vă împiedică să accesați accesul rezervorului dvs. Este posibil ca încuietoarea rezervorului dvs. să se fi răsucit și să nu mai reacționeze la cheia Mazda 3.

Weiterlesen:
Indicatorul pentru centura de siguranță rămâne aprins pe Mazda mea 3

Bușonul de combustibil convențional s-a blocat pe Mazda 3 mea

Al doilea caz, și cel mai simplu, în cazul unui capac clasic al rezervorului care nu are încuietoare și este de obicei protejat de o ușă de combustibil închisă, dacă aveți probleme de blocare cu privire la acest tip de capac, este adesea cauzat doar de un capac care nu a fost închis în ax și filetul acestuia din urmă este în consecință blocat.

<2>Cum deblochez capacul de combustibil al Mazda 3?

A doua parte a documentului nostru, vom încerca să vă oferim diferite alternative pentru a scăpa de dumneavoastră capac de combustibil blocat pe Mazda 3 și te las să pui benzină în mașină. Dacă întâmpinați o capcană de combustibil blocată pe Mazda 3, nu ezitați să citiți documentul nostru pe acest subiect pentru al debloca.

Folosiți un agent anti-gripare pentru a debloca capacul de combustibil al Mazda 3

Prima opțiune și cea la care ar trebui să reflectați mai întâi. Ai opțiunea să desfaceți capacul de combustibil blocat, pentru a face acest lucru va trebui să utilizați un produs de tip anti-gripare WD40 pentru a lubrifia cilindrul capacului dumneavoastră. Nu ezita să pui câteva în cantitate și să aștepți câteva minute pentru ca acesta să-și facă efectul și încearcă din nou să deschizi capacul de combustibil al Mazda 3 ta. Dacă nu funcționează, repetă procedura și lasă-l să funcționeze puțin mai mult.

Folosiți cheia duplicată pentru a debloca încuietoarea rezervorului de combustibil al Mazda 3

Ca a doua soluție, puteți încerca să utilizați cheia de rezervă, care în mod normal fiind mult mai puțin utilizată ar trebui să deblocheze mai ușor încuietoarea de pe capacul rezervorului Mazda 3. Acest lucru poate părea evident, dar în anumite cazuri totul se reduce la mici detalii. . În orice caz, dacă ați reușit să vă deschideți rezervorul, vă încurajăm să cumpărați un nou capac pentru a nu rămâne blocat din nou în această situație.

Scuturați cheia în timp ce încercați să deschideți rezervorul Mazda 3

Pentru a concluziona, ultima soluție, puteți încerca puneți cheia în încuietoarea capacului de combustibil al Mazda 3 pentru a facilita deschiderea din ea. De fapt, dacă cilindrul este puțin prins sau deteriorat, se va debloca mai ușor prin mișcarea simultană a cheii în diferite axe pe măsură ce încercați să o rotiți.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Mazda 3, aruncați o privire la categoria Mazda 3.

Weiterlesen:
Cum se deschide Mazda 3 cu o baterie descărcată?
Legătura cu publicația principală