Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Buşonul de combustibil s-a blocat pe Citroen C1, ce să fac?

Unele probleme la mașinile noastre par banale, dar pot fi supărătoare, cum ar fi un geam care nu se mai coboară. Alții, chiar dacă nu sunt severe, vă vor împiedica să vă folosiți mașina într-un mod normal, cum ar fi dacă aveți o anvelopă deflată sau aveți capacul de combustibil al Citroenului dvs. C1 sa blocat. Nu veți mai avea capacitatea de a vă umple rezervorul și, prin urmare, mai devreme sau mai târziu, nu veți mai putea folosi automobilul. Tocmai din acest simplu motiv am creat acest conținut pentru a vă ajuta să găsiți un remediu rapid la problema cu capacul de combustibil, astfel încât să vă puteți folosi mașina în mod normal. Pentru a realiza acest lucru, vom încerca mai întâi să înțelegem de ce este blocat capacul de combustibil al Citroen C1 și, în al doilea rând, cum să îl deblocați.

De ce este blocat capacul de combustibil al Citroen C1?

Deci, să începem conținutul nostru cu originile problemei cu capacul rezervorului pe Citroen C1. Vom încerca să vă descriem diferitele cauze ale unui blocaj al acestuia.

Capac rezervor de combustibil cu dulap blocat pe Citroen C1 meu

Dacă mașina ta este echipată cu un capac de rezervor cu încuietoare, te vei afla în cea mai dificilă situație, deoarece încuietorile acestor capace pot fi cuprins de timp și vă împiedică să accesați accesul rezervorului dvs. De asemenea, este posibil ca încuietoarea rezervorului dvs. să se fi răsucit și să nu mai răspundă la cheia Citroen C1.

Weiterlesen:
Motorul Citroen C1 zdrăngănește când este rece

Bușonul de combustibil convențional s-a blocat pe Citroen C1 meu

Al doilea caz, și cel mai puțin dificil, în cazul unui capac clasic de rezervor care nu are încuietoare și este în mod normal protejat de o ușă de combustibil închisă, dacă aveți probleme de blocare la acest tip de capac, acesta este în general legat doar de un capac care nu a fost închis în ax și filetul acestuia din urmă este prin urmare blocat.

<2>Cum debloc buşonul de combustibil al Citroen C1?

A doua secțiune a conținutului nostru, vom încerca să vă oferim diferite soluții pentru a scăpa de dvs capac de combustibil blocat pe Citroen C1 și vă permit să puneți benzină în mașină. Dacă întâmpinați o capcană de combustibil blocată pe Citroen C1, nu vă gândiți de două ori să aruncați o privire la conținutul nostru pe acest subiect pentru a-l debloca.

Folosiți un agent antigrip pentru a debloca capacul de combustibil al Citroen C1

Prima alternativă și cea pe care ar trebui să o luați în considerare mai întâi. Ai ocazia să desfaceți capacul de combustibil blocat, pentru a realiza acest lucru, va trebui să utilizați un produs de tip anti-gripare WD40 pentru a lubrifia cilindrul capacului dumneavoastră. Nu ezita să pui câteva în cantitate și să aștepți câteva minute să-și facă efectul și să încerci încă o dată să deschizi capacul de combustibil al Citroen C1 tău. Daca nu functioneaza, repeta tratamentul si lasa-l sa actioneze mai mult timp.

Folosiți cheia duplicată pentru a debloca încuietoarea rezervorului de combustibil al Citroen C1

Ca a doua alternativă, puteți încerca să folosiți cheia de rezervă, care de multe ori fiind mult mai puțin folosită ar trebui să deblocheze mai ușor încuietoarea de pe capacul rezervorului Citroen C1 dumneavoastră. Acest lucru poate părea evident, dar în unele cazuri totul se reduce la mici detalii. Indiferent de motiv, dacă ați reușit să vă deschideți rezervorul, vă sugerăm să cumpărați un capac nou pentru a evita să rămâneți din nou blocat în această stare.

Scuturați cheia în timp ce încercați să deschideți rezervorul Citroen C1

Pentru a concluziona, ultima alternativă, puteți încerca puneți cheia în încuietoarea capacului de combustibil al Citroen C1 pentru a facilita deschiderea din ea. De fapt, dacă cilindrul este puțin prins sau rupt, se va debloca mai repede prin mișcarea simultană a cheii în diferite axe pe măsură ce încercați să o rotiți.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Citroen C1, aruncați o privire la categoria Citroen C1.

Weiterlesen:
Cum se rabatează scaunul din față pe Citroen C1?
Legătura cu publicația principală