Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Buşonul de combustibil s-a blocat pe Audi Tt, ce să fac?

Unele probleme cu mașinile noastre par banale, dar pot fi deranjante, cum ar fi un geam care nu se mai coboară. Alții, chiar dacă nu sunt severe, vă vor împiedica să vă folosiți mașina într-un mod obișnuit, cum ar fi dacă aveți o anvelopă deflată sau aveți capacul de combustibil al Audi Tt sa blocat. Nu veți mai putea să vă umpleți rezervorul și, prin urmare, nu veți mai putea folosi vehiculul. Tocmai în acest scop am creat acest conținut pentru a vă ajuta să găsiți un răspuns rapid la problema cu capacul de combustibil, astfel încât să vă puteți folosi mașina în mod normal. Pentru a realiza acest lucru, vom încerca mai întâi să înțelegem de ce este blocat capacul de combustibil al Audi Tt și apoi, cum să îl deblocați.

De ce este blocat capacul de combustibil al Audi Tt?

Deci, să începem conținutul nostru originile problemei cu capacul rezervorului pe Audi Tt. Vom încerca să vă spunem diferiții declanșatori ai unui blocaj al acestuia.

Capac rezervor de combustibil cu dulap blocat pe Audi Tt

În cazul în care mașina dvs. este echipată cu un capac de rezervor cu încuietoare, veți fi în cea mai dificilă situație, deoarece încuietorile acestor capace pot fi cuprins de timp și vă împiedică să puteți accesa accesul rezervorului dvs. Este posibil ca încuietoarea rezervorului tău să se fi răsucit și să nu mai reacționeze la cheia Audi Tt.

Weiterlesen:
Lumina motor rămâne aprinsă Audi Tt

Capul de combustibil convențional a rămas blocat pe Audi Tt

Al doilea motiv, și cel mai simplu, în cazul unui capac clasic de rezervor care nu are încuietoare și este în mare parte protejat de o ușă de combustibil închisă, dacă aveți probleme de blocare la acest tip de capac, acesta este frecvent conectat doar la un capac care nu a fost închis în ax și filetul acestuia din urmă este în consecință blocat.

<2>Cum debloc capacul de combustibil al Audi Tt?

A doua parte a conținutului nostru, vom încerca să vă oferim diferite posibilități de a scăpa de dvs capac de combustibil blocat pe Audi Tt și vă permit să puneți benzină în mașină. Dacă suferiți de o capcană de combustibil blocată pe Audi Tt, nu ezitați să aruncați o privire la conținutul nostru pe acest subiect pentru a-l debloca.

Folosiți un agent antigrip pentru a debloca capacul de combustibil al Audi Tt

Prima alternativă și cea pe care ar trebui să o luați în considerare mai întâi. Ai opțiunea să desfaceți capacul de combustibil blocat, pentru a realiza acest lucru, va trebui să utilizați un produs de tip anti-gripare WD40 pentru a lubrifia cilindrul capacului. Nu ezitați să puneți câteva cantități și așteptați câteva minute pentru ca acesta să își facă efectul și încercați încă o dată să deschideți capacul de combustibil al Audi Tt. Daca nu functioneaza, repeta tratamentul si lasa-l sa actioneze mai mult timp.

Folosiți cheia duplicată pentru a debloca încuietoarea rezervorului de combustibil al Audi Tt

Ca a doua alternativă, puteți încerca să folosiți cheia de rezervă, care cel mai frecvent fiind mult mai puțin folosită ar trebui să deblocheze mai ușor încuietoarea de pe capacul rezervorului Audi Tt. Acest lucru poate părea evident, dar în unele cazuri totul se reduce la mici detalii. Oricare ar fi cazul, dacă ați reușit să vă deschideți rezervorul, vă sfătuim să cumpărați un nou capac pentru a nu rămâne blocat din nou în această stare.

Scuturați cheia în timp ce încercați să deschideți rezervorul Audi Tt

Pentru a concluziona, ultima opțiune, puteți încerca puneți cheia în încuietoarea capacului de combustibil al Audi Tt pentru a facilita deschiderea din ea. Într-adevăr, dacă cilindrul este puțin prins sau rupt, se va debloca cu mai puțin efort prin mișcarea simultană a cheii în diferite axe pe măsură ce încercați să o rotiți.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Audi Tt, accesați categoria noastră Audi Tt.

Weiterlesen:
Problemă la încărcarea bateriei Audi Tt, ce să faci?
Legătura cu publicația principală