Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Buşonul de combustibil s-a blocat pe Alfa Romeo 156, ce să fac?

Unele probleme la vehiculele noastre par neimportante, dar pot fi deranjante, cum ar fi un geam care nu se mai coboară. Alții, chiar dacă nu sunt periculoși, vă vor împiedica să vă folosiți mașina într-un mod normal, cum ar fi dacă aveți o anvelopă deflată sau dacă aveți buşonul de combustibil al Alfa Romeo 156 s-a blocat. Nu veți mai avea capacitatea de a vă umple rezervorul și, prin urmare, în cele din urmă nu veți mai putea folosi automobilul. Tocmai din acest simplu motiv am creat conținutul acestui articol pentru a vă ajuta să găsiți o soluție rapidă la problema cu capacul de combustibil, astfel încât să vă puteți folosi mașina în mod normal. Pentru a realiza acest lucru, vom încerca mai întâi să înțelegem de ce capacul de combustibil al Alfa Romeo 156 dvs. este blocat și apoi, cum să îl deblocați.

De ce este blocat capacul de combustibil al Alfa Romeo 156?

Deci, să începem conținutul articolului nostru cu originile problemei cu capacul rezervorului pe Alfa Romeo 156. Vom încerca să vă descriem diferitele motive ale unui blocaj al acestuia.

Capac rezervor de combustibil cu dulap blocat pe Alfa Romeo 156

În cazul în care mașina ta este echipată cu un capac de rezervor cu încuietoare, te vei afla în cel mai dificil scenariu, deoarece încuietorile acestor capace pot fi cuprins de timp și vă împiedică să accesați accesul rezervorului dvs. Este posibil ca încuietoarea rezervorului tău să se fi răsucit și să nu mai reacționeze la cheia Alfa Romeo 156.

Bușonul de combustibil convențional a rămas blocat pe Alfa Romeo 156

Al doilea motiv, și cel mai puțin complicat, în cazul unui capac clasic de rezervor care nu are încuietoare și este în general protejat de o ușă de combustibil închisă, dacă aveți probleme de blocare la acest tip de capac, este de obicei legat doar de un capac care nu a fost închis în ax și filetul acestuia din urmă este în consecință blocat.

Weiterlesen:
Când să schimbi discurile de frână Alfa Romeo 156?

<2>Cum debloc buşonul de combustibil al Alfa Romeo 156?

A doua parte a conținutului articolului nostru, vom încerca să vă oferim diferite soluții pentru a scăpa de dvs capac de combustibil blocat pe Alfa Romeo 156 și vă permit să puneți benzină în mașină. Dacă sunteți victima unei capcane de combustibil blocată pe Alfa Romeo 156 dvs., nu ezitați să răsfoiți conținutul articolului nostru pe acest subiect pentru al debloca.

Folosiți un agent anti-gripare pentru a debloca capacul de combustibil al Alfa Romeo 156

Prima opțiune și cea pe care ar trebui să o luați în considerare mai întâi. Ai ocazia să desfaceți capacul de combustibil blocat, pentru a realiza acest lucru, va trebui să utilizați un produs de tip anti-gripare WD40 pentru a lubrifia cilindrul capacului dumneavoastră. Nu ezitați să puneți unele în cantitate și așteptați câteva momente pentru ca acesta să aibă efect și încercați încă o dată să deschideți capacul de combustibil al Alfa Romeo 156. Dacă nu funcționează, repetați procedura și lăsați-l să funcționeze. un pic mai mult.

Folosiți cheia duplicată pentru a debloca încuietoarea rezervorului de combustibil al Alfa Romeo 156

Ca a doua soluție, puteți încerca să folosiți cheia de rezervă, care cel mai frecvent fiind mult mai puțin folosită ar trebui să deblocheze mai ușor încuietoarea de pe capacul rezervorului Alfa Romeo 156. Acest lucru poate părea evident, dar uneori totul se reduce la mici detalii. . Oricare ar fi cazul, dacă ați reușit să vă deschideți rezervorul, vă încurajăm să cumpărați un nou capac pentru a nu rămâne blocat din nou în acest scenariu.

Scuturați cheia în timp ce încercați să deschideți rezervorul Alfa Romeo 156

Pentru a concluziona, ultima opțiune, puteți încerca puneți cheia în încuietoarea capacului de combustibil al Alfa Romeo 156 pentru a facilita deschiderea de ea. Într-adevăr, dacă cilindrul este puțin prins sau deteriorat, se va debloca mai ușor prin mișcarea simultană a cheii în diferite axe pe măsură ce încercați să o rotiți.

Weiterlesen:
Alfa Romeo 156 CARE are probleme la ralanti

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Alfa Romeo 156, nu ezitați să consultați categoria noastră Alfa Romeo 156.

Legătura cu publicația principală