Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Buşonul de combustibil a rămas blocat pe Volkswagen Crafter, ce să fac?

Unele complicații ale automobilelor noastre par nesemnificative, dar pot fi deranjante, cum ar fi un geam care nu se mai coboară. Alții, chiar dacă nu sunt critici, vă vor împiedica să vă folosiți mașina într-un mod obișnuit, cum ar fi dacă aveți o anvelopă deflată sau dacă aveți buşonul de combustibil al Volkswagen Crafter s-a blocat. Nu veți mai avea capacitatea de a vă umple rezervorul și, prin urmare, nu veți mai putea folosi vehiculul. Tocmai din acest motiv am scris și publicat această pagină de conținut pentru a vă permite să găsiți un răspuns rapid la problema cu capacul de combustibil, astfel încât să vă puteți folosi mașina în mod normal. Pentru a face acest lucru, vom încerca mai întâi să înțelegem de ce este blocat capacul de combustibil al Volkswagen Crafter și, în al doilea rând, cum să îl deblocați.

De ce este blocat capacul de combustibil al Volkswagen Crafter?

Deci, să începem pagina noastră de conținut cu originile problemei cu capacul rezervorului la Volkswagen Crafter. Vom încerca să vă prezentăm diferitele cauze ale unui blocaj al acestuia.

Capac rezervor de combustibil cu dulap blocat pe Volkswagen Crafter-ul meu

În cazul în care mașina dvs. este echipată cu un capac de rezervor cu încuietoare, vă veți afla în cel mai delicat scenariu, deoarece încuietorile acestor capace pot fi cuprins de timp și vă împiedică accesul la intrarea în rezervor. Este posibil ca încuietoarea rezervorului tău să se fi răsucit și să nu mai răspundă la cheia Volkswagen Crafter-ului tău.

Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța pentru aer condiționat la Volkswagen Crafter?

Bușonul de combustibil convențional a rămas blocat pe Volkswagen Crafter-ul meu

A doua cauza, si cea mai putin complicata, in cazul unui capac clasic al rezervorului care nu are incuietoare si este in general protejat de o usa de combustibil inchisa, daca ai complicatii de blocare la acest tip de capac, este in general doar legat de un capac care nu a fost închis în ax și filetul acestuia din urmă este în consecință blocat.

<2>Cum debloc capacul de combustibil al Volkswagen Crafter?

A doua secțiune a paginii noastre de conținut, vom încerca să vă oferim diferite soluții pentru a scăpa de dvs capac de combustibil blocat pe Volkswagen Crafter și vă permit să puneți benzină în mașină. Dacă suferiți de o capcană de combustibil blocată pe Volkswagen Crafter, nu vă gândiți de două ori pentru a citi pagina noastră de conținut pe acest subiect pentru a o debloca.

Folosiți un agent anti-gripare pentru a debloca capacul de combustibil al Volkswagen Crafter

Prima soluție și cea pe care ar trebui să o luați în considerare mai întâi. Ai ocazia să desfaceți capacul de combustibil blocat, pentru a face acest lucru va trebui să utilizați un produs de tip anti-gripare WD40 pentru a lubrifia cilindrul capacului dumneavoastră. Nu ezita să pui câteva în cantitate și să aștepți câteva minute pentru ca acesta să-și facă efectul și să încerci încă o dată să deschizi capacul de combustibil al Volkswagen Crafter-ului tău. Daca nu functioneaza, repeta tratamentul si lasa-l sa actioneze mai mult timp.

Utilizați cheia duplicată pentru a debloca încuietoarea rezervorului de combustibil al Volkswagen Crafter

Ca a doua opțiune, puteți încerca să folosiți cheia de rezervă, care de multe ori fiind mult mai puțin utilizată ar trebui să deblocheze mai ușor încuietoarea de pe capacul rezervorului Volkswagen Crafter. Acest lucru poate părea evident, dar în anumite cazuri totul se rezumă la mici detalii. Oricare ar fi cazul, dacă ați reușit să vă deschideți rezervorul, vă sugerăm să cumpărați un nou capac pentru a nu rămâne blocat în această circumstanță din nou.

Scuturați cheia în timp ce încercați să deschideți rezervorul Volkswagen Crafter

În sfârșit, ultima metodă, poți încerca puneți cheia în încuietoarea capacului de combustibil al Volkswagen Crafter pentru a facilita deschiderea din ea. În realitate, dacă cilindrul este puțin prins sau rupt, se va debloca cu mai puțin efort prin mișcarea cheii în diferite axe în același timp când încercați să o rotiți.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Crafter, accesați categoria noastră Volkswagen Crafter.

Weiterlesen:
Cum se conectează Android Auto la Volkswagen Crafter 2?
Legătura cu publicația principală