Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Buşonul de combustibil a rămas blocat pe GMC Canyon, ce să fac?

Unele probleme la vehiculele noastre par banale, dar pot fi enervante, cum ar fi un geam care nu se mai coboară. Alții, chiar dacă nu sunt esențiale, vă vor împiedica să vă folosiți mașina într-un mod obișnuit, cum ar fi să aveți o anvelopă deflată sau să aveți capacul de combustibil al GMC Canyon s-a blocat. Nu veți mai putea să vă umpleți rezervorul și, prin urmare, mai devreme sau mai târziu, nu vă veți putea folosi mașina. Tocmai din acest motiv am scris acest articol pentru a vă permite să găsiți o soluție rapidă la problema cu capacul de combustibil, astfel încât să vă puteți folosi mașina în mod normal. Pentru a face acest lucru, vom încerca mai întâi să înțelegem de ce capacul de combustibil al GMC Canyon este blocat și, în al doilea rând, cum să îl deblocați.

De ce este blocat capacul de combustibil al GMC Canyon?

Deci, să începem articolul nostru cu originile problemei cu capacul rezervorului pe GMC Canyon. Vom încerca să vă arătăm diferitele cauze ale unui blocaj al acestuia.

Capac rezervor de combustibil cu dulap blocat pe GMC Canyon

În cazul în care mașina dvs. este echipată cu un capac de rezervor cu încuietoare, vă veți afla în cea mai delicată situație, deoarece încuietorile acestor capace pot fi cuprins de timp și vă împiedică să puteți accesa accesul rezervorului dvs. Este posibil ca încuietoarea rezervorului tău să se fi răsucit și să nu mai răspundă la cheia GMC Canyon.

Weiterlesen:
Lumină portocalie GMC Canyon care rămâne aprinsă

Buşon convenţional de combustibil a rămas blocat pe GMC Canyon-ul meu

Al doilea motiv, și cel mai simplu, în cazul unui capac clasic al rezervorului care nu are încuietoare și este de obicei protejat de o ușă de combustibil închisă, dacă aveți probleme de blocare la acest tip de capac, acesta este în general cauzat doar de un capac care nu a fost închis în ax și filetul acestuia din urmă este în consecință blocat.

<2>Cum debloc capacul de combustibil al GMC Canyon?

A doua parte a articolului nostru, vom încerca să vă oferim diferite posibilități de a scăpa de dumneavoastră capac de combustibil blocat pe GMC Canyon și vă permit să puneți benzină în mașină. Dacă suferiți de o capcană de combustibil blocată pe GMC Canyon, nu vă gândiți de două ori să citiți articolul nostru pe acest subiect pentru al debloca.

Folosiți un agent anti-gripare pentru a debloca capacul de combustibil al GMC Canyon

Prima alternativă și cea pe care ar trebui să o luați în considerare mai întâi. Ai posibilitatea de a desfaceți capacul de combustibil blocat, pentru a realiza acest lucru, va trebui să utilizați un produs de tip anti-gripare WD40 pentru a lubrifia cilindrul capacului. Nu ezitați să puneți câteva cantități și așteptați câteva minute pentru ca acesta să își facă efectul și încercați încă o dată să deschideți capacul de combustibil al GMC Canyon. Dacă nu funcționează, repetați procedura și lăsați-o să funcționeze mai mult timp.

Folosiți cheia duplicată pentru a debloca încuietoarea rezervorului de combustibil al GMC Canyon

Ca o a doua alternativă, puteți încerca să folosiți cheia de rezervă, care, în mod normal, fiind mult mai puțin utilizată, ar trebui să deblocheze mai ușor încuietoarea de pe capacul rezervorului GMC Canyon. Acest lucru poate părea evident, dar în unele cazuri totul se reduce la mici detalii. În orice caz, dacă ați reușit să vă deschideți rezervorul, vă sfătuim să cumpărați un nou capac pentru a nu rămâne blocat din nou în această circumstanță.

Scuturați cheia în timp ce încercați să deschideți rezervorul GMC Canyon

Pentru a concluziona, ultima metodă, puteți încerca puneți cheia în încuietoarea capacului de combustibil al GMC Canyon pentru a facilita deschiderea din ea. Într-adevăr, dacă cilindrul este puțin prins sau distrus, se va debloca mai ușor prin mișcarea cheii în diferite axe în același timp când încercați să o rotiți.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre GMC Canyon, accesați categoria noastră GMC Canyon.

Weiterlesen:
Cum repar cheia blocată pe GMC Canyon?
Legătura cu publicația principală