Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

BMW X4 care nu mai accelerează

Observarea comportamentului neregulat al motorului pe mașina lui nu este un simptom bun. În realitate, motorul este componenta principală a mașinii tale și orice indiciu al unei defecțiuni trebuie detectat imediat și trebuie să încerci să găsești motivul acestui simptom. Dacă te afli vreodată în împrejurarea în care BMW-ul tău X4 nu mai accelerează, indiferent dacă este în sus sau în jos, am produs acest fișier pentru a vă ajuta să aflați originea eșecului dvs. Pentru a face acest lucru, vom trece în revistă majoritatea motivelor care ar putea justifica ca BMW X4 să nu accelereze bine.

BMW-ul meu X4 nu mai accelerează corect din cauza aprinderii:

Să începem recapitularea motivele care pot determina BMW-ul dvs. X4 să nu mai accelereze corect. Unul dintre cele mai comune motive este că dvs aprinderea nu merge. Vorbim despre aprindere, dar putem extinde defecțiunea și la ECU care în sine poate trimite informații proaste care vă vor deranja aprinderea. Poate părea că BMW-ul tău X4 a fost pus în siguranță, nu fi reticent să răsfoiești acest document pentru mai multe detalii. Pentru a verifica dacă una dintre aceste preocupări nu este scopul pentru care mașina dvs. nu mai accelerează, va trebui să vă rulați BMW X4 prin instrumentul de diagnosticare. Mai mult, puteți verifica starea bobinelor dvs. de aprindere, dacă aveți mai multe dintre ele și una este defectă vă poate explica orificiile de accelerație pe care le obțineți, dacă pur și simplu aveți una în situații normale BMW-ul dvs. X4 nu ar trebui să pornească.

Weiterlesen:
Cel mai bun ulei de motor pentru BMW X4

BMW-ul meu X4 nu mai accelerează lin din cauza injectoarelor:

Să acordăm atenție problemelor legate de injectoarele BMW X4. Dacă aveți senzația că autovehiculul dumneavoastră pulverizează, că suferă o pierdere de putere, este rezonabil posibil ca din cauza unei calitate proastă a combustibilului unul sau mai multe dintre injectoarele dvs. s-au obturat sau înfundat, care are ca rezultat un amestec prost aer/combustibil trimis la motor și care, ca urmare, va afecta instantaneu funcționarea normală a acestuia, nu uitați să verificați starea injectoarelor dumneavoastră. Dacă în cadrul verificării descoperiți că unul dintre injectoarele dvs. curge pe BMW X4, nu ezitați să citiți documentul nostru mic pentru a remedia această problemă.

BMW-ul meu X4 nu mai accelerează ca înainte din cauza cablului de accelerație:

Un alt motiv posibil pentru faptul că autovehiculul dumneavoastră nu mai accelerează, indiferent dacă conduceți, staționați, cald, rece sau accelerați, este uzura pronunțată a cablului de accelerație. Dacă cablul de accelerație se află într-un stadiu pronunțat de uzură, nu se va deplasa eficient în manta sa și va crea o pierdere de putere, verificați nivelul de uzură.

BMW-ul meu X4 nu mai accelerează din cauza ambreiajului:

Unul dintre motivele tradiționale ale un BMW X4 care nu accelerează la apăsarea pedalei de accelerație, sau a nu merge înainte, este că discul de ambreiaj este mort. Cert este că rolul ambreiajului este de a transfera puterea de la motor la cutia de viteze care apoi o va transmite roților. Dacă acest disc este „neted”, nu veți mai fi capabil să transferați această putere roților și veți constata că BMW-ul dvs. X4 nu mai accelerează, sau cel puțin, motorul se poate tura, dar viteza autovehiculului dvs. va avea dificultăți în creștere. Răsfoiți documentul nostru despre ambreiajul care alunecă pe BMW X4, pentru a-l testa pe al tău și a verifica dacă nu este declanșatorul eșecului tău.

Weiterlesen:
Lampa de frână BMW X4 rămâne aprinsă, ce să faci?

Simt o pierdere de putere când accelerez cu BMW X4 din cauza filtrului de combustibil:

În ceea ce privește filtrul de combustibil, ne confruntăm cu același tip de probleme ca injectoarele înfundate. Dacă BMW-ul tău X4 nu mai accelerează și ai impresia că pulverizează sau că ai picături la accelerare, este realist că filtrul tău de combustibil este înfundat. Rezultatul ar fi că întregul sistem de admisie este la ralanti și, prin urmare, motorul nu are alimentarea cu combustibil pentru a funcționa corect. Nu fi reticent să-l verifici și să-l înlocuiești dacă este necesar. În cazul în care aveți impresia că autovehiculul dvs. crește singur în turații, răsfoiți acest document, acesta ar trebui să vă ajute să identificați cauza.

BMW-ul meu X4 nu mai accelerează din cauza filtrului de particule:

Ultima explicație pentru o mașină care nu accelerează, vine de la sistemul tău de evacuare. Automobilele de astăzi sunt dotate cu un număr tot mai mare de caracteristici pentru limitarea emisiilor de poluare, filtrul de particule fac parte din acest pachet. Cu toate acestea, în funcție de utilizarea dvs., este posibil ca acesta să se înfunde și să se blocheze. Mai ales dacă faceți călătorii scurte și vă puteți monta mașina în RPM. În acest caz, este posibil ca filtrul dvs. de particule să se înfunde și ca BMW X4 să nu mai accelereze. Inspectați-l.

BMW-ul meu X4 nu mai accelerează din cauza unui furtun perforat:

Pentru a rezuma, ultimul motiv, și evident cel mai puțin enervant pentru dvs., este posibil ca unul dintre furtunurile dvs. de admisie a combustibilului sau a aerului să fie perforat sau crăpat și să motiveze o lipsă de aer sau de combustibil, ceea ce va duce la o mașină care nu accelerează. mai mult, verificați sub capotă, motorul pornit, nivelul de uzură al furtunurilor, aveți grijă să nu vă ardeți. Dacă vă aflați vreodată în această circumstanță, este posibil ca BMW-ul dvs. X4 să nu țină inactiv, în acest caz consultați documentul nostru pentru a trata în profunzime disfuncția.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre BMW X4, aruncați o privire la categoria BMW X4.

Weiterlesen:
Vibrații la schimbarea vitezelor pe BMW X4?
Legătura cu publicația principală