Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Becul de ulei volvo v40 care rămâne aprins

Îngrijirea mașinii tale este fundamentală în ultima vreme, evident, dacă nu faci strictul service de rutină al acesteia, sau dacă nu iei în considerare semnale de neobișnuit, riști ferm să descoperi că autovehiculul tău se ofilește. Aceasta este tocmai tema pe care o vom aborda în acest articol, unul dintre simptomele care interferează cel mai mult cu șoferii fiind becul ulei pe volvo v40 . Pentru a încerca să vă ajutăm să analizați această lumină de avertizare, mai întâi vom descoperi cu ce corespunde această lumină de avertizare de ulei de pe volvo v40, apoi într-o secundă ce sa fac daca lampa de avertizare ulei este aprinsa volvo v40? .

Indicator luminos ulei pe volvo v40

Rolul luminii de ulei pe volvo v40

Așa că începem articolul nostru cu interesul becului de ulei pe volvo v40 . Acest indicator este unul dintre cei mai importanți senzori ai tabloului de bord, de fapt, cu senzorul de lichid de răcire, este singurul care dacă este roșu ar trebui să se termine în protecția unității motorului dvs., iar dacă este roșu, înseamnă că există o probleme cu presiunea uleiului , care, dacă este necesar, în câteva momente vă poate afecta grav unitatea motorului. Sarcina uleiului de motor este de a lubrifia toate angrenajele motorului și de a evita cea mai mică frecare, de a răci unitatea motorului și de a elimina depunerile de corpuri străine. Va permite tuturor acestor mecanisme să funcționeze fără a se rupe, un motor care funcționează fără ulei va dura doar câteva momente înainte de a se rupe. Prin urmare, este fundamental să aveți întotdeauna un nivel și o presiune suficient de ulei pentru a vă asigura că funcționează în circumstanțele potrivite. De aceea, este important să selectați cel mai bun ulei pentru volvo v40 atunci când înlocuiți uleiul, așa că nu vă gândiți de două ori să consultați ghidul nostru pentru a selecta uleiul cel mai potrivit pentru autovehiculul dvs.

Weiterlesen:
Cum scoți capacul butucului meu volvo v40?

De ce se aprinde martorul de ulei de pe volvo v40?

Vom trece acum la diferitele explicații ale a lampa de avertizare ulei unitatea motor care se aprinde pe volvo v40 . Poate fi galben sau portocaliu (după an) sau roșu. Iată complicațiile legate de această alertă de avertizare:

  • Dacă becul de ulei este aprins, dar este galben sau portocaliu , ești „norocos”, sugerează că nivelul tău de ulei nu este suficient.
  • Problema senzorului de presiune ulei: Senzorul de presiune a uleiului care este utilizat pentru a monitoriza permanent nivelul presiunii uleiului din motorul volvo v40 poate declanșa lumina roșie de avertizare a uleiului de pe autovehiculul dumneavoastră. Va fi necesar să opriți imediat motorul volvo v40!
  • Problema pompei de ulei: La fel ca și senzorul de presiune, o problemă a pompei de ulei va aprinde lumina roșie a uleiului de pe bordul volvo v40, uleiul nu va mai circula eficient în unitatea motorului și riscul de rupere va deveni foarte important. .

Ce se întâmplă dacă indicatorul de ulei se aprinde pe volvo v40?

Vom încerca acum să vă dăm pașii care trebuie parcurși în caz de martorul de ulei se aprinde sau clipește pe volvo v40 .

Ce să faci dacă becul de ulei portocaliu sau galben este pe volvo v40?

Dacă sunteți victima unei lămpi de avertizare a uleiului care se aprinde galben sau portocaliu pe tabloul de bord, știți că autovehiculul dvs. este nu în pericol instantaneu , cu toate acestea, conducerea cu această lumină nu este o idee bună, deoarece sugerează că dvs nivelul uleiului nu este suficient . Prin urmare, se cere să verifica nivelul uleiului cât mai repede posibil și verificați după aceea că nu aveți nicio scurgere de ulei pe volvo v40, nu vă gândiți de două ori să consultați pagina noastră de conținut care se referă la această problemă dacă aceasta este situația dvs.

Weiterlesen:
Cum să activez blocarea automată a volvo v40 meu?

Ce să faci dacă vizorul roșu al uleiului este aprins pe volvo v40?

Înseamnă că ai un becul roșu de ulei este aprins pe volvo v40 . Primul lucru pe care va trebui să-l faci este opriți unitatea motorului , sau riscați să vă spargeți unitatea motorului. Apoi a chema un tehnician pentru ca el să detecteze originea defecțiunii și să vă spună dacă este mai degrabă a defecțiune a senzorului de presiune a uleiului si deci te costa in jur de 50 de euro cu manopera, sau daca e mai degraba o problema de pompă de ulei iar în această circumstanță va trebui să cheltuiți câteva sute de euro (în jur de 300 de euro).

Dacă doriți mai multe ghiduri despre volvo v40, accesați categoria noastră volvo v40.

Ссылка на основную публикацию