Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Becul de ulei Volvo S60 care rămâne aprins

Îngrijirea mașinii tale este fundamentală în zilele noastre, de fapt, dacă nu faci o întreținere minimă a acestuia, sau dacă nu iei în considerare semnale de neobișnuit, riști ferm să descoperi că autovehiculul tău se ofilește. Acesta este exact subiectul pe care îl vom trata în acest articol, unul dintre indicatorii care îi deranjează cel mai mult pe șoferi este becul ulei pe Volvo S60 . Pentru a încerca să vă ajutăm să revizuiți această lumină de avertizare, mai întâi vom descoperi ce înseamnă această lumină de avertizare pentru ulei pe Volvo S60, apoi într-o secundă cum se procedează dacă lampa de avertizare pentru ulei este aprinsă pe Volvo S60? .

Indicator luminos pentru ulei la Volvo S60

Rolul luminii de ulei pe Volvo S60

Așa că începem articolul nostru cu interesul luminii de ulei de pe Volvo S60 . Acest semnal este unul dintre cei mai importanți senzori ai tabloului de bord, de fapt, cu senzorul de lichid de răcire, este doar cel care dacă este roșu ar trebui să ajungă în protecția motorului dvs., iar dacă este roșu, înseamnă că există o problema presiunea uleiului , care poate, dacă este necesar, în câteva momente să vă afecteze grav motorul. Acțiunea uleiului de motor este de a lubrifia toate angrenajele motorului și de a evita cea mai mică frecare, de a răci motorul și de a elimina depunerile de corpuri străine. Va permite tuturor acestor componente să funcționeze fără a se rupe, un motor care funcționează fără ulei va dura doar câteva momente înainte de a se rupe. Prin urmare, este fundamental să aveți întotdeauna un nivel și o presiune suficient de ulei pentru a vă asigura că funcționează în circumstanțele potrivite. De aceea, este important să alegeți cel mai bun ulei pentru Volvo S60 atunci când înlocuiți uleiul, așa că nu vă gândiți de două ori pentru a solicita sfaturi din ghidul nostru pentru a alege uleiul cel mai potrivit pentru autovehiculul dvs.

Weiterlesen:
Cum scot janta de la Volvo S60?

De ce se aprinde ledul de avertizare ulei de pe Volvo S60?

Vom trece acum la diferitele motive ale a lampa de avertizare a uleiului de motor care se aprinde pe Volvo S60 . Poate fi galben sau portocaliu (în funcție de an) sau roșu. Iată problemele asociate cu acest avertisment:

  • Dacă becul de ulei este aprins, dar este galben sau portocaliu , ești „norocos”, înseamnă că nivelul tău de ulei nu este suficient.
  • Problema senzorului de presiune ulei: Senzorul de presiune a uleiului care este utilizat pentru a monitoriza permanent nivelul presiunii uleiului din motorul Volvo S60 poate declanșa lumina roșie de avertizare a uleiului de pe autovehiculul dumneavoastră. Va fi necesar să opriți instantaneu motorul Volvo S60!
  • Problema la pompa de ulei: La fel ca și senzorul de presiune, o problemă a pompei dvs. de ulei va aprinde lumina roșie a uleiului de pe tabloul de bord al Volvo S60, uleiul nu va mai curge eficient în motor și riscul de rupere va deveni foarte critic.

Ce se întâmplă dacă indicatorul de ulei aprinde Volvo S60?

Vom încerca acum să vă dăm pașii care trebuie parcurși în caz de lampa de avertizare pentru ulei se aprinde sau clipește pe Volvo S60 .

Ce să faci dacă becul de ulei portocaliu sau galben este pe Volvo S60?

Dacă sunteți victima unei lămpi de avertizare a uleiului care se aprinde în galben sau portocaliu pe tabloul de bord, știți că autovehiculul dvs. este nu în pericol imediat , cu toate acestea, conducerea cu această lumină nu este o decizie înțeleaptă, deoarece sugerează că dvs nivelul uleiului este insuficient . În consecință, este necesar să verifica nivelul uleiului cat mai repede si verifica dupa aceea sa nu ai nicio scurgere de ulei pe Volvo S60, nu te gandi de doua ori sa consulti continutul nostru care se refera la aceasta problema daca acesta este cazul tau.

Weiterlesen:
GPS Volvo S60 nu funcționează Volvo S60

Ce să faci dacă vizorul roșu al uleiului este aprins pe Volvo S60?

Înseamnă că ai un la Volvo S60 se aprinde becul roșu de ulei . Primul lucru pe care va trebui să-l faci este opriți-vă motorul , sau riști să-ți spargi motorul. Apoi a chema un tehnician pentru ca el să detecteze cauza defecțiunii și să vă spună dacă este mai degrabă a defecțiune a senzorului de presiune a uleiului si in consecinta te costa in jur de 50 euro cu manopera, sau daca mai degraba e o problema de pompă de ulei iar in acest caz va trebui sa cheltuiesti cateva sute de euro (in jur de 300€).

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volvo S60, accesați categoria noastră Volvo S60.

Ссылка на основную публикацию