Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Becul de ulei Volkswagen Up! care rămâne aprins

Urmărirea autovehiculului dumneavoastră este fundamentală în ultima vreme, evident, dacă nu faceți serviciul minim de rutină al acestuia, sau dacă nu țineți cont de semnale de anomalie, riscați foarte mult să descoperiți că mașina dumneavoastră devine neplăcută de utilizat. Aceasta este exact tema pe care o vom trata în acest articol, unul dintre indicatorii care interferează cel mai mult cu șoferii este becul ulei pe Volkswagen Up! . Pentru a încerca să vă ajutăm să analizați acest martor, mai întâi vom afla ce este acest martor de ulei pe Volkswagen Up! corespunde, apoi într-o secundă cum se procedează dacă lampa de avertizare ulei este aprinsă Volkswagen Up!? .

Indicator luminos ulei la Volkswagen Up!

Rolul luminii de ulei pe Volkswagen Up!

Așa că începem conținutul nostru cu interesul becului de ulei pe Volkswagen Up! . Acest indicator este unul dintre cei mai vitali senzori ai tabloului de bord, adevărul este că, cu senzorul de lichid de răcire, este doar cel care dacă este roșu, ar trebui să protejeze motorul dvs., iar dacă este roșu, înseamnă că există o problema presiunii uleiului , care, dacă este necesar, în câteva momente vă poate afecta critic motorul. Scopul uleiului de motor este de a lubrifia toate angrenajele motorului și de a evita cea mai mică frecare, de a răci motorul și de a îndepărta depunerile de corpuri străine. Va permite tuturor acestor elemente să funcționeze fără a se rupe, un motor care funcționează fără ulei va rezista doar câteva momente înainte de a se rupe. Este atât de fundamental să aveți întotdeauna un nivel și o presiune suficient de ulei pentru a fi sigur că funcționează în circumstanțele potrivite. De aceea este vital să alegeți cel mai bun ulei pentru Volkswagen Up! atunci când înlocuiți uleiul, așa că nu ezitați să consultați ghidul nostru pentru a alege uleiul cel mai potrivit pentru mașina dvs.

Weiterlesen:
Vibrații la schimbarea vitezelor la Volkswagen Up! ?

De ce se aprinde martorul de ulei pe Volkswagen Up! porniți?

Vom trece acum la diferitele motive ale a lampa de avertizare ulei de motor care se aprinde pe Volkswagen Up! . Poate fi galben sau portocaliu (în funcție de an) sau roșu. Iată problemele asociate cu acest semnal de avertizare:

  • Dacă becul de ulei este aprins, dar este galben sau portocaliu , ești „norocos”, arată că nivelul tău de ulei nu este suficient.
  • Problema senzorului de presiune ulei: Senzorul de presiune a uleiului care este folosit pentru a monitoriza permanent nivelul presiunii uleiului din motorul Volkswagen Up! poate aprinde lampa roșie de avertizare a uleiului de pe mașină. Va fi necesar să opriți motorul Volkswagen Up! imediat!
  • Problema pompei de ulei: La fel ca senzorul de presiune, o problemă a pompei de ulei va genera ledul roșu de ulei pe tabloul de bord al Volkswagen Up! pentru a porni, uleiul nu va mai circula eficient în motorul dvs. și riscul de rupere va deveni foarte critic.

Ce se întâmplă dacă indicatorul de ulei aprinde Volkswagen Up!?

Vom încerca acum să vă oferim procedurile care trebuie efectuate în caz de lampa de avertizare ulei se aprinde sau clipește pe Volkswagen Up! .

Ce să faci dacă becul de ulei portocaliu sau galben este pe Volkswagen Up!?

Dacă sunteți victima unei lămpi de avertizare a uleiului care se aprinde galben sau portocaliu pe tabloul de bord, știți că mașina dvs. este nu în pericol imediat , cu toate acestea, conducerea cu această lumină nu este o idee bună, deoarece înseamnă că dvs nivelul uleiului nu este suficient . Prin urmare, este necesar să verifica nivelul uleiului cat mai repede si verifica dupa aceea sa nu ai nicio scurgere de ulei pe Volkswagen Up!, nu ezita sa ceri sfat din continutul nostru care se refera la aceasta problema daca acesta este cazul tau.

Weiterlesen:
Cum se remediază scurgerea cutiei de viteze la Volkswagen Up! ?

Ce să faci dacă vizorul roșu pentru ulei este aprins la Volkswagen Up!?

Indică faptul că aveți un becul roșu de ulei este aprins pe Volkswagen Up! . Primul lucru pe care va trebui să-l faci este oprește-ți motorul , sau riști să-ți spargi motorul. Apoi a suna la un atelier de reparații pentru ca el să poată distinge cauza eșecului și să vă spună dacă este mai degrabă a defecțiune a senzorului de presiune a uleiului si deci te costa in jur de 50 de euro cu manopera, sau daca e mai degraba o problema de pompă de ulei iar in acest caz va trebui sa cheltuiesti cateva sute de euro (in jur de 300€).

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Up!, aruncați o privire la Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию