Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Becul de ulei Volkswagen Transporter care rămâne aprins

A ține un ochi pe mașina ta este esențială în aceste vremuri moderne, într-adevăr, dacă nu faci întreținerea minimă a acesteia, sau dacă nu iei în considerare semne de anormalitate, riști ferm să vezi autovehiculul tău devenind neplăcut de utilizat. Acesta este tocmai subiectul pe care îl vom aborda astăzi, unul dintre indicațiile care interferează cel mai mult cu șoferii este becul de ulei pe Volkswagen Transporter . Pentru a încerca să vă ajutăm să evaluați această lumină de avertizare, mai întâi vom afla ce indică acest martor de ulei de pe Volkswagen Transporter, apoi într-o secundă ce să faci dacă lampa de avertizare ulei este aprinsă Volkswagen Transporter? .

Indicator luminos de ulei pe Volkswagen Transporter

Rolul luminii de ulei pe Volkswagen Transporter

Așa că începem articolul nostru cu semnificația luminii de ulei pe Volkswagen Transporter . Acest indicator este unul dintre cei mai importanți senzori ai tabloului de bord, fapt este că, cu senzorul de lichid de răcire, este singurul care dacă este roșu ar trebui să protejeze unitatea motorului dvs., iar dacă este roșu, înseamnă că există o problema presiunii uleiului , care, dacă este necesar, poate deteriora în mod semnificativ unitatea motorului în câteva momente. Obiectivul uleiului de motor este de a lubrifia toate angrenajele motorului și de a evita cea mai mică frecare, de a răci unitatea motorului și de a elimina depunerile de corpuri străine. Acesta va permite tuturor acestor componente să funcționeze fără a se rupe, un motor care funcționează fără ulei va dura doar câteva momente înainte de a se rupe. Prin urmare, este esențial să aveți în mod constant un nivel și o presiune suficient de ulei pentru a vă asigura că funcționează în condițiile potrivite. De aceea este important să alegeți cel mai bun ulei pentru Volkswagen Transporter atunci când vă înlocuiți uleiul, așa că nu ezitați să consultați articolul nostru pentru a alege uleiul care se potrivește cel mai bine autovehiculului dumneavoastră.

Weiterlesen:
Cum vă setați farurile pentru faza scurtă la Volkswagen Transporter 4?

De ce se aprinde martorul de ulei de pe Volkswagen Transporter?

Vom trece acum la diferitele motive ale a lampa de avertizare ulei unitatea motor care se aprinde pe Volkswagen Transporter . Poate fi galben sau portocaliu (după an) sau roșu. Iată problemele asociate cu acest avertisment:

  • Dacă becul de ulei este aprins, dar este galben sau portocaliu , ești „norocos”, înseamnă că nivelul tău de ulei nu este suficient.
  • Problema senzorului de presiune ulei: Senzorul de presiune a uleiului care este utilizat pentru a monitoriza în permanență nivelul presiunii uleiului din motorul Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră poate aprinde lampa roșie de avertizare a uleiului de pe autovehiculul dumneavoastră. Va fi necesar să opriți imediat motorul Volkswagen Transporter!
  • Problema pompei de ulei: La fel ca și senzorul de presiune, o defecțiune a pompei dvs. de ulei va genera lumina roșie a uleiului de pe bordul Volkswagen Transporter-ului dvs. care se va aprinde, uleiul nu va mai curge corect în unitatea motorului dvs. și riscul de rupere va deveni foarte critic.

Ce se întâmplă dacă indicatorul de ulei se aprinde pe Volkswagen Transporter?

Vom încerca acum să vă oferim pașii care trebuie parcurși în caz de martorul de ulei se aprinde sau clipește pe Volkswagen Transporter .

Ce să faci dacă becul de ulei portocaliu sau galben este pe Volkswagen Transporter?

Dacă sunteți victima unei lămpi de avertizare a uleiului care se aprinde galben sau portocaliu pe tabloul de bord, știți că mașina dvs. este nu în pericol imediat , cu toate acestea, conducerea cu această lumină nu este o decizie înțeleaptă, deoarece înseamnă că dvs nivelul uleiului nu este suficient . Prin urmare, se cere să verifica nivelul uleiului cat mai repede si verifica dupa aceea sa nu ai nicio scurgere de ulei pe Volkswagen Transporter, nu ezita sa consulti pagina noastra de continut care se refera la aceasta problema daca aceasta este situatia ta.

Weiterlesen:
Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduc Volkswagen Transporter 4

Ce să faci dacă vizorul roșu pentru ulei este aprins pe Volkswagen Transporter?

Indică faptul că aveți un becul roșu de ulei este aprins pe Volkswagen Transporter . Primul lucru pe care va trebui să-l faci este opriți unitatea motorului , sau riscați să vă spargeți unitatea motorului. Apoi a chema un tehnician pentru ca el să poată distinge cauza eșecului și să vă spună dacă este mai degrabă a defecțiune a senzorului de presiune a uleiului si deci te costa in jur de 50 de euro cu manopera, sau daca e mai degraba o problema de pompă de ulei iar în această circumstanță va trebui să cheltuiți câteva sute de euro (în jur de 300 de euro).

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector