Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Becul de ulei Volkswagen Transporter 4 care rămâne aprins

Îngrijirea mașinii tale este importantă în ultima vreme, evident, dacă nu faci cel mai mic service de rutină al acesteia, sau dacă nu ții cont de semnale de neobișnuit, riscați puternic să descoperiți că mașina dvs. devine neplăcută de utilizat. Tocmai aceasta este tema la care vom răspunde astăzi, unul dintre indicațiile care interferează cel mai mult cu șoferii este becul ulei pe Volkswagen Transporter 4 . Pentru a încerca să vă ajutăm să revizuiți această lumină de avertizare, mai întâi vom vedea cu ce corespunde acest martor de ulei de pe Volkswagen Transporter 4, apoi într-o secundă ce să faci dacă martorul de ulei este aprins pe Volkswagen Transporter 4? .

Indicator luminos de ulei pe Volkswagen Transporter 4

Rolul luminii de ulei pe Volkswagen Transporter 4

Așa că începem articolul nostru cu semnificația luminii de ulei pe Volkswagen Transporter 4 . Acest semnal este unul dintre cei mai esențiali senzori ai tabloului de bord, adevărul este că, cu senzorul de lichid de răcire, este doar cel care dacă este roșu, ar trebui să protejeze motorul dvs., iar dacă este roșu, înseamnă că există o problema presiunii uleiului , care, dacă este necesar, vă poate deteriora în mod semnificativ motorul în câteva momente. Funcția uleiului de motor este de a lubrifia toate angrenajele motorului și de a evita cea mai mică frecare, de a răci motorul și de a îndepărta depunerile de corpuri străine. Va permite tuturor acestor mecanisme să funcționeze fără a se rupe, un motor care funcționează fără ulei va dura doar câteva momente înainte de a se rupe. Este atât de important să aveți în mod constant un nivel și o presiune suficient de ulei pentru a vă asigura că funcționează în condițiile potrivite. De aceea este esențial să alegi cel mai bun ulei pentru Volkswagen Transporter 4 atunci când schimbi uleiul, așa că nu ezita să consulți articolul nostru pentru a selecta uleiul cel mai potrivit pentru mașina ta.

Weiterlesen:
Cum rabatez bancheta din spate la Volkswagen Transporter 5?

De ce se aprinde martorul de ulei de pe Volkswagen Transporter 4?

Vom trece acum la diferitele motive ale a lampa de avertizare ulei de motor care se aprinde pe Volkswagen Transporter 4 . Poate fi galben sau portocaliu (după an) sau roșu. Iată problemele asociate cu acest semnal de avertizare:

  • Dacă becul de ulei este aprins, dar este galben sau portocaliu , ești „norocos”, înseamnă că nivelul tău de ulei nu este suficient.
  • Problema senzorului de presiune ulei: Senzorul de presiune a uleiului, care este utilizat pentru a monitoriza permanent nivelul presiunii uleiului din motorul Volkswagen Transporter 4, poate declanșa lumina roșie de avertizare a uleiului de pe mașină. Va fi necesar să opriți instantaneu motorul Volkswagen Transporter 4!
  • Problema pompei de ulei: La fel ca și senzorul de presiune, o defecțiune a pompei dvs. de ulei va provoca aprinderea becul roșu de ulei de pe bordul Volkswagen Transporter 4, uleiul nu va mai curge corect în motor și riscul de rupere va deveni foarte critic.

Ce se întâmplă dacă indicatorul de ulei se aprinde pe Volkswagen Transporter 4?

Vom încerca acum să vă oferim procedurile care trebuie efectuate în caz de martorul de ulei se aprinde sau clipește pe Volkswagen Transporter 4 .

Cum se procedează dacă becul de ulei portocaliu sau galben este pe Volkswagen Transporter 4?

Dacă sunteți victima unei lămpi de avertizare a uleiului care se aprinde galben sau portocaliu pe tabloul de bord, știți că mașina dvs. este nu în pericol instantaneu , cu toate acestea, conducerea cu această lumină nu este o decizie înțeleaptă, deoarece înseamnă că dvs nivelul uleiului este insuficient . Prin urmare, se cere să verifica nivelul uleiului cat mai repede si verifica dupa aceea sa nu ai nicio scurgere de ulei pe Volkswagen Transporter 4, nu ezita sa ceri sfaturi din articolul nostru care se refera la aceasta problema daca acesta este cazul tau.

Weiterlesen:
Cum se blochează manual Volkswagen Transporter?

Cum se procedează dacă vizorul roșu al uleiului este aprins pe Volkswagen Transporter 4?

Indică faptul că aveți un becul roșu de ulei este aprins pe Volkswagen Transporter 4 . Primul lucru pe care va trebui să-l faci este opriți-vă motorul , sau riști să-ți spargi motorul. Apoi a chema un tehnician pentru ca el să poată determina cauza defecțiunii și să vă spună dacă este mai degrabă a defecțiune a senzorului de presiune a uleiului si deci te costa in jur de 50 de euro cu manopera, sau daca e mai degraba o problema de pompă de ulei iar in acest caz va trebui sa cheltuiesti cateva sute de euro (in jur de 300€).

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 4, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector