Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Becul de ulei Volkswagen Touran 3 care rămâne aprins

Acordarea atenției vehiculului dvs. este fundamentală în zilele noastre, de fapt, dacă nu îi faceți întreținerea minimă sau dacă nu țineți cont de semne de anomalie, riscați puternic să descoperiți că mașina dvs. devine neplăcută de utilizat. Acesta este exact subiectul pe care îl vom trata astăzi, unul dintre indicatorii care deranjează cel mai mult proprietarii de mașini este becul ulei pe Volkswagen Touran 3 . Pentru a încerca să vă ajutăm să revizuiți această lumină de avertizare, mai întâi vom descoperi cu ce corespunde acest martor de ulei de pe Volkswagen Touran 3, apoi într-o secundă ce să faci dacă lampa de avertizare ulei este aprinsă pe Volkswagen Touran 3? .

Indicator luminos pentru ulei la Volkswagen Touran 3

Rolul luminii de ulei pe Volkswagen Touran 3

Așa că începem conținutul articolului nostru interesul becului de ulei de pe Volkswagen Touran 3 . Acest indicator este unul dintre cei mai esențiali senzori ai tabloului de bord, adevărul este că, cu senzorul de lichid de răcire, este singurul care dacă este roșu ar trebui să se termine în protecția motorului dvs., iar dacă este roșu, înseamnă că există o problema presiunea uleiului , care, dacă este necesar, vă poate strica motorul în câteva momente. Acțiunea uleiului de motor este de a lubrifia toate angrenajele motorului și de a evita cea mai mică frecare, de a răci motorul și de a îndepărta depunerile de corpuri străine. Va permite tuturor acestor elemente să funcționeze fără a se rupe, un motor care funcționează fără ulei va dura doar câteva momente înainte de a se rupe. Prin urmare, este fundamental să aveți în mod constant un nivel de ulei și o presiune suficiente pentru a vă asigura că funcționează în condițiile potrivite. De aceea, este esențial să alegi cel mai bun ulei pentru Volkswagen Touran 3 atunci când schimbi uleiul, așa că nu te gândi de două ori pentru a consulta ghidul nostru pentru a alege uleiul cel mai potrivit pentru mașina ta.

Weiterlesen:
Unde este siguranța radioului auto la Volkswagen Touran 3?

De ce se aprinde martorul de ulei pe Volkswagen Touran 3?

Vom trece acum la diferitele motive ale a lampa de avertizare ulei de motor care se aprinde pe Volkswagen Touran 3 . Poate fi galben sau portocaliu (în funcție de an) sau roșu. Iată complicațiile legate de acest semnal de avertizare:

  • Dacă becul de ulei este aprins, dar este galben sau portocaliu , ești „norocos”, arată că nivelul tău de ulei nu este suficient.
  • Problema senzorului de presiune ulei: Senzorul de presiune a uleiului care este utilizat pentru a monitoriza permanent nivelul presiunii uleiului din motorul Volkswagen Touran 3 poate declanșa lumina roșie de avertizare a uleiului de pe mașină. Va fi necesar să opriți instantaneu motorul Volkswagen Touran 3!
  • Problema la pompa de ulei: La fel ca și senzorul de presiune, o problemă a pompei de ulei va declanșa ledul roșu de ulei de pe bordul Volkswagen Touran 3 să se aprindă, uleiul nu va mai curge corect în motorul dvs. și riscul de rupere va deveni foarte critic.

Ce se întâmplă dacă indicatorul de ulei aprinde Volkswagen Touran 3?

Vom încerca acum să vă dăm pașii care trebuie parcurși în caz de martorul de ulei se aprinde sau clipește pe Volkswagen Touran 3 .

Cum se procedează dacă becul de ulei portocaliu sau galben este pe Volkswagen Touran 3?

Dacă sunteți victima unei lămpi de avertizare a uleiului care se aprinde galben sau portocaliu pe tabloul de bord, știți că autovehiculul dvs. este nu în pericol imediat , cu toate acestea, conducerea cu această lumină nu este o decizie înțeleaptă, deoarece implică faptul că dvs nivelul uleiului nu este suficient . În consecință, este necesar să verifica nivelul uleiului cat mai repede si verifica dupa aceea sa nu ai nicio scurgere de ulei pe Volkswagen Touran 3, nu te gandi de doua ori sa ceri sfat din articolul nostru care se refera la aceasta problema daca aceasta este situatia ta.

Weiterlesen:
Cum se curăță catalizatorul Volkswagen Touran 3?

Cum să procedați dacă vizorul roșu al uleiului este aprins pe Volkswagen Touran 3?

Înseamnă că ai un becul roșu de ulei este aprins pe Volkswagen Touran 3 . Primul lucru pe care va trebui să-l faci este opriți-vă motorul , sau riști să-ți spargi motorul. Apoi a suna la un atelier de reparații pentru ca el să poată determina originea eșecului și să vă spună dacă este mai degrabă a defecțiune a senzorului de presiune a uleiului si in consecinta te costa in jur de 50 euro cu manopera, sau daca mai degraba e o problema de pompă de ulei iar în această circumstanță va trebui să cheltuiți câteva sute de euro (în jur de 300 de euro).

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran 3, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector