Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Becul de ulei Volkswagen Arteon care rămâne aprins

Urmărirea mașinii tale este necesară în ultima vreme, de fapt, dacă nu faci serviciul minim de rutină al acesteia, sau dacă nu ții cont de semne de neobișnuit, riscați puternic să vă vedeți mașina ofilindu-se. Acesta este tocmai subiectul la care vom răspunde astăzi, unul dintre simptomele care interferează cel mai mult cu proprietarii de mașini este becul ulei pe Volkswagen Arteon . Pentru a încerca să vă ajutăm să revizuiți această lumină de avertizare, mai întâi vom descoperi ce indică această lumină de avertizare de ulei de pe Volkswagen Arteon, apoi într-o secundă cum se procedează dacă lampa de avertizare pentru ulei este aprinsă pe Volkswagen Arteon? .

Indicator luminos de ulei la Volkswagen Arteon

Rolul luminii de ulei pe Volkswagen Arteon

Așa că începem articolul nostru cu interesul becului de ulei pe Volkswagen Arteon . Acest indicator este unul dintre cei mai necesari senzori ai tabloului de bord, in realitate, cu senzorul de lichid de racire, este doar cel care dacă este roșu ar trebui să protejeze unitatea motorului dvs., iar dacă este roșu, înseamnă că există o problema presiunea uleiului , care, dacă este necesar, vă poate distruge în mod critic unitatea motorului în câteva momente. Scopul uleiului de motor este de a lubrifia toate angrenajele motorului și de a evita cea mai mică frecare, de a răci unitatea motorului și de a îndepărta depunerile de corpuri străine. Va permite tuturor acestor elemente să funcționeze fără a se rupe, un motor care funcționează fără ulei va dura doar câteva momente înainte de a se rupe. Prin urmare, este necesar să aveți întotdeauna un nivel și o presiune suficient de bun pentru a vă asigura că funcționează în condițiile potrivite. De aceea este necesar să selectați cel mai bun ulei pentru Volkswagen Arteon atunci când înlocuiți uleiul, așa că nu ezitați să consultați ghidul nostru pentru a selecta uleiul cel mai potrivit pentru mașina dvs.

Weiterlesen:
Cum actualizez GPS-ul pe Volkswagen Arteon meu?

De ce se aprinde martorul de ulei de pe Volkswagen Arteon?

Vom trece acum la diferitele motive ale a lampa de avertizare ulei unitatea motor care se aprinde pe Volkswagen Arteon . Poate fi galben sau portocaliu (după an) sau roșu. Iată complicațiile legate de acest spectacol de avertizare:

  • Dacă becul de ulei este aprins, dar este galben sau portocaliu , ești „norocos”, înseamnă că nivelul tău de ulei nu este suficient de bun.
  • Problema senzorului de presiune ulei: Senzorul de presiune a uleiului, care este folosit pentru a monitoriza permanent nivelul presiunii uleiului din motorul Volkswagen Arteon, poate declanșa lumina roșie de avertizare a uleiului de pe mașină. Va fi necesar să opriți imediat motorul Volkswagen Arteon!
  • Problema la pompa de ulei: La fel ca și senzorul de presiune, o defecțiune a pompei dvs. de ulei va aprinde ledul roșu de ulei de pe tabloul de bord al Volkswagen Arteon, uleiul nu va mai circula corect în unitatea motorului dvs. și riscul de rupere va deveni foarte important. .

Ce se întâmplă dacă indicatorul de ulei pornește Volkswagen Arteon?

Vom încerca acum să vă oferim acțiunile care trebuie realizate în caz de martorul de ulei se aprinde sau clipește pe Volkswagen Arteon .

Cum să o gestionezi dacă becul de ulei portocaliu sau galben este pe Volkswagen Arteon?

Dacă sunteți victima unei lămpi de avertizare a uleiului care luminează galben sau portocaliu pe tabloul de bord, știți că mașina dvs. este nu în pericol imediat , cu toate acestea, conducerea cu această lumină nu este o idee bună, deoarece înseamnă că dvs nivelul uleiului nu este suficient . În consecință, este necesar să verifica nivelul uleiului cat mai repede si verifica dupa aceea sa nu ai nicio scurgere de ulei pe Volkswagen Arteon, nu ezita sa consulti articolul nostru care se refera la aceasta problema daca aceasta este situatia ta.

Weiterlesen:
Cum se blochează manual Volkswagen Arteon?

Cum să o gestionezi dacă vizorul roșu al uleiului este aprins la Volkswagen Arteon?

Indică faptul că aveți un becul roșu de ulei este aprins pe Volkswagen Arteon . Primul lucru pe care va trebui să-l faci este opriți unitatea motorului , sau riscați să vă spargeți unitatea motorului. Apoi a chema un mecanic motor pentru ca el să detecteze cauza defecțiunii și să vă spună dacă este mai degrabă a defecțiune a senzorului de presiune a uleiului si in consecinta te costa in jur de 50 euro cu manopera, sau daca mai degraba e o problema de pompă de ulei iar în această circumstanță va trebui să cheltuiți câteva sute de euro (în jur de 300 de euro).

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Arteon, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Arteon.

Legătura cu publicația principală