Azcar.ro

Atelier auto
1 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Becul de ulei Alfa Romeo Giulietta care rămâne aprins

Acordarea atenției autovehiculului dumneavoastră este importantă în ultima vreme, de fapt, dacă nu efectuați întreținerea minimă a acestuia, sau dacă nu luați în considerare semnele de anomalie, riscați foarte mult să descoperiți că autovehiculul dumneavoastră se ofilește. Este exact problema de care ne vom ocupa astăzi, unul dintre indicii care deranjează cel mai mult proprietarii de mașini este becul ulei pe Alfa Romeo Giulietta . Pentru a încerca să vă ajutăm să revizuiți această lumină de avertizare, mai întâi vom descoperi ce înseamnă acest martor de ulei pe Alfa Romeo Giulietta, apoi într-o secundă cum se procedează dacă lampa de avertizare pentru ulei este aprinsă pe Alfa Romeo Giulietta? .

Indicator luminos de ulei pe Alfa Romeo Giulietta

Rolul luminii de ulei pe Alfa Romeo Giulietta

Așa că începem conținutul articolului nostru interesul luminii de ulei pe Alfa Romeo Giulietta . Acest semnal este unul dintre cei mai importanți senzori ai tabloului de bord, de fapt, cu senzorul de lichid de răcire, este doar cel care dacă este roșu ar trebui să conducă la protecția motorului dvs., iar dacă este roșu, înseamnă că există o problema presiunea uleiului , care, dacă este necesar, în câteva momente vă poate afecta critic motorul. Scopul uleiului de motor este de a lubrifia toate angrenajele motorului și de a evita cea mai mică frecare, de a răci motorul și de a elimina depunerile de corpuri străine. Va permite tuturor acestor componente să funcționeze fără a se rupe, un motor care funcționează fără ulei va dura doar câteva momente înainte de a se rupe. Prin urmare, este important să aveți în mod constant un nivel și o presiune suficient de ulei pentru a fi sigur că funcționează în condițiile potrivite. De aceea, este important să alegeți cel mai bun ulei pentru Alfa Romeo Giulietta atunci când schimbați uleiul, așa că nu vă gândiți de două ori să aruncați o privire la ghidul nostru pentru a alege uleiul cel mai potrivit pentru autovehiculul dvs.

De ce se aprinde martorul de ulei pe Alfa Romeo Giulietta?

Vom trece acum la diferitele motive ale a lampa de avertizare ulei de motor care se aprinde pe Alfa Romeo Giulietta . Poate fi galben sau portocaliu (în funcție de an) sau roșu. Iată care sunt complicațiile asociate cu acest semnal de avertizare:

  • Dacă becul de ulei este aprins, dar este galben sau portocaliu , ești „norocos”, înseamnă că nivelul tău de ulei nu este suficient.
  • Problema senzorului de presiune ulei: Senzorul de presiune a uleiului, care este utilizat pentru a monitoriza în permanență nivelul presiunii uleiului din motorul Alfa Romeo Giulietta, poate aprinde lampa roșie de avertizare a uleiului pe autovehiculul dumneavoastră. Va fi necesar să opriți instantaneu motorul Alfa Romeo Giulietta!
  • Problema la pompa de ulei: La fel ca senzorul de presiune, o defecțiune a pompei dvs. de ulei va provoca aprinderea becul roșu de ulei de pe bordul Alfa Romeo Giulietta dvs., uleiul nu va mai circula eficient în motorul dvs. și riscul de rupere va deveni foarte critic.
Weiterlesen:
Cum schimb becul semnalizatorului din față pe Alfa Romeo Giulietta mea?

Ce se întâmplă dacă indicatorul de ulei se aprinde pe Alfa Romeo Giulietta ta?

Vom încerca acum să vă dăm pașii care trebuie parcurși în caz de martorul de ulei se aprinde sau clipește pe Alfa Romeo Giulietta .

Cum se procedează dacă becul de ulei portocaliu sau galben este pe Alfa Romeo Giulietta?

Dacă sunteți victima unei lămpi de avertizare a uleiului care se aprinde în galben sau portocaliu pe tabloul de bord, știți că autovehiculul dvs. este nu în pericol imediat , cu toate acestea, conducerea cu această lumină nu este o idee bună, deoarece înseamnă că dvs nivelul uleiului nu este suficient . Prin urmare, este necesar să verifica nivelul uleiului cat mai repede si verifica dupa aceea sa nu ai nicio scurgere de ulei pe Alfa Romeo Giulietta, nu te gandi de doua ori sa consulti continutul nostru care se refera la aceasta problema daca aceasta este situatia ta.

Cum se procedează dacă vizorul roșu al uleiului este aprins pe Alfa Romeo Giulietta?

Indică faptul că aveți un la Alfa Romeo Giulietta se aprinde becul roșu de ulei . Primul lucru pe care va trebui să-l faci este opriți-vă motorul , sau riști să-ți spargi motorul. Apoi a suna la un atelier de reparații pentru ca el să poată determina sursa eșecului și să vă spună dacă este mai degrabă a defecțiune a senzorului de presiune a uleiului si deci te costa in jur de 50 euro cu manopera, sau daca mai degraba e o problema de pompă de ulei iar în această circumstanță va trebui să cheltuiți câteva sute de euro (în jur de 300 de euro).

Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru airbag-ul la Alfa Romeo Giulietta?

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Alfa Romeo Giulietta, aruncați o privire la categoria Alfa Romeo Giulietta.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector