Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Audi Q7 meu trage spre stânga, ce să fac?

Conducerea unui vehicul este o activitate zilnică pentru mulți oameni, pistele noastre nu sunt întotdeauna sigure și indiferent că plouă, vânt sau ninge, de multe ori nu avem de ales decât să luăm Audi Q7. Neputând acționa în condițiile de trafic, încercăm să avem măcar un automobil sigur! Dacă nu sunteți încrezător, dacă aveți sentimentul că dvs Audi Q7 trage spre stânga, atunci ești pe site-ul bun. Am ales să publicăm conținutul acestui articol pentru a vă ajuta să descoperiți cauza acestei probleme și să vă simțiți cât mai curând în siguranță la volanul mașinii dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, vom arunca mai întâi o privire la declanșatoarele unui Audi Q7 care trage spre stânga fără vibrații și pentru a termina, o mașină care trage spre stânga cu vibrații.

Audi Q7 care trage spre stânga fără vibrații

Audi Q7 trage spre stânga din cauza alinierii

Să începem cu cazul Audi Q7 care trage spre stânga fără vibrații, una dintre cele mai tipice surse ale unei traiectorii nedreapte pe un automobil este alinierea, în realitate, paralelismul este reglarea unghiului vertical al roți, această reglare se realizează în general atunci când înlocuiți anvelopele. Cu toate acestea, este complicat sau chiar imposibil să cunoașteți starea aliniamentului dvs., vă puteți uita la pereții laterali ai anvelopelor dvs., dacă detectați uzură anormală la Audi Q7, este probabil ca alinierea să fie defectuoasă. În astfel de cazuri, mergeți la garajul de service sau la expertul în anvelope pentru a le corecta.

Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța intermitent la Audi Q7?

Audi Q7 trage spre stânga din cauza anvelopelor

Apropo de anvelope, paralelismul nu este singurul motiv pentru o mașină care trage spre stânga. Într-adevăr, dacă ai un diferența de presiune asupra anvelopelor dvs., este evident că Audi Q7 dvs. nu mai este o direcție stabilă. Prin urmare, asigurați-vă că examinați presiunea tuturor celor patru anvelope. Pe lângă riscul de rănire dacă simțiți că Audi Q7 trage spre stânga din cauza presiunii în anvelope, veți accelera uzura anvelopelor. Și, în consecință, va trebui să le înlocuiți mai repede.

Audi Q7 meu trage spre stânga și simt vibrații:

Audi Q7 trăgând spre stânga din cauza silent block-urilor

Acum să ne uităm la cazul unui Audi Q7 care trage spre stânga dar declanșează și vibrații în volan. Primul motiv general al erorii de traiectorie plus vibrație este că blocurile tale silentioase sunt moarte. Într-adevăr, atunci când sunt prea uzate, nu se mai ocupă de treaba lor de amortizor și liant între diferitele părți auto ale sistemului de propulsie față, ceea ce creează o lipsă de stabilitate a direcției și posibilitatea ca acestea să fie mai uzate pe o parte decât celălalt pe care Audi Q7-ul tău îl trage spre stânga. Examinați starea lor și înlocuiți-le dacă este necesar. În cazul în care doriți mai multe informații despre problemele legate de blocurile silentioase, vă rugăm să examinați conținutul articolului nostru.

Audi Q7 meu trage spre stânga din cauza rulmenților

O altă posibilitate că Audi Q7-ul tău trage spre stânga este unul dintre rulmenții tăi, de obicei cea din față, este moartă, ar trebui, în plus față de problema traiectoriei, să întâmpinați o vibrație notabilă sau zgomot de rulare. Într-adevăr, atunci când rulmenții sunt deteriorați, nu se mai rotesc și ei și încetinesc rotația roții pe care sunt instalați, ceea ce creează cu siguranță o problemă de traiectorie. Examinați starea lor și înlocuiți-le dacă este necesar.

Weiterlesen:
Pret inlocuire amortizor pentru Audi Q7 ?

Audi Q7 meu trage spre stânga din cauza amortizoarelor

Nu în ultimul rând, dvs Audi Q7 care trage spre stânga și produce vibrații din cauza amortizoarelor. Nu contează dacă este vorba despre cupa amortizorului, arcuri obosite sau un cilindru răsucit, fiecare problemă relevantă pentru amortizoare poate perturba comportamentul obișnuit al Audi Q7. Ar trebui, totuși, să întâmpinați un zgomot atunci când conduceți peste denivelări sau pe denivelări, de exemplu. Verificați starea amortizoarelor și cereți mecanicului dvs. înlocuirea dacă este necesar.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Audi Q7, aruncați o privire la categoria Audi Q7.

Legătura cu publicația principală