Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Audi E-Tron care accelerează singur

Mașinile de astăzi sunt o sursă constantă de bătăi de cap de tot felul și, între serviciul de rutină frecvent și defecțiuni neprevăzute, ele reprezintă adesea un articol cu ​​buget mare. Dar, din păcate, nu toate defecțiunile sunt doar o chestiune de bani. Unele dintre ele ne pot pune în pericol securitatea, cum ar fi atunci când dvs Audi E-Tron accelerează de la sine . Despre asta este pagina de conținut de astăzi. Știm că acest comportament al Audi E-Tron poate fi cu adevărat periculos și te sperie, așa că ar trebui să rezolvi acest lucru cât mai curând posibil, deoarece utilizarea Audi E-Tron, dacă aceasta este circumstanța, nu este sigură. De aceea, vom începe cu Audi E-Tron care accelerează de la sine atunci când este rece, iar apoi vom descoperi cum Audi E-Tron accelerează singur atunci când accelerează cald.

Audi E-Tron AL MEU CARE ACCELERĂ DE SINGUR CÂND RECE

Mai întâi vom trata preocupările legate de dvs Audi E-Tron accelerează de la sine doar la rece. Prima strategie, cel mai probabil este automat demarorul este nereglat sau defect , și da, la rece va fi activat și dacă este reglat incorect, poate trimite informații greșite la admisie și acest lucru poate duce la o turație de ralanti a motorului prea mare. A doua posibilitate este ca dvs senzorul de temperatură este în stare proastă , astfel încât Audi E-Tron accelerează singur când este rece, deoarece de obicei va funcționa mai bine și va oferi informațiile corecte ECU când este cald. Dacă ați verificat aceste două elemente și nu sunt motivul îngrijorării dvs., va trebui să vă duceți Audi E-Tron la mecanic.

Weiterlesen:
Cum instalez un radio auto pe Audi E-Tron meu?

MEU Audi E-Tron accelerează fără niciun motiv când este fierbinte

Vom descoperi acum cum dvs Audi E-Tron accelerează singur chiar și atunci când este cald. Deci, dacă mașina dvs. este o mașină pe benzină, nu uitați să verificați starea corpului de accelerație. Fără îndoială, corpul clapetei, atunci când este înfundat, poate provoca complicații cu alimentarea cu aer în interiorul motorului atunci când este fierbinte, circumstanță în care amestecul dvs. de aer/combustibil ar putea să nu fie bun și turația de mers în gol a Audi E-Tron poate scăpa de sub control. , așa că este de fapt destul de simplu să curățați această parte. În plus, dacă controlul turației în ralanti este înfundat, așa cum sugerează și numele, această componentă este concepută pentru a controla turația în ralanti a Audi E-Tron, astfel încât este ușor să o scoateți și să-l curățați pentru a descoperi dacă nu este motivul pentru care vă preocupă. . În cele din urmă, în cele mai frecvente cauze pentru care un motor rămâne fără combustibil pe un Audi E-Tron, un alternator slăbit poate face ca un Audi E-Tron să accelereze singur chiar și atunci când este fierbinte. Fără îndoială, alternatorul care furnizează energie mașinii tale va furniza, dacă obosește, mult mai puțină putere, iar mașina care își dă seama de acest lucru va crește turația motorului pentru a se potrivi cu puterea de ieșire, încearcă-l pentru a descoperi cum face. Daca, in schimb, ai impresia ca Audi E-Tron tau nu merge bine la ralanti, nu te gandi de doua ori sa consulti acest articol dedicat, care ti-ar putea oferi mai multe solutii pentru a-ti rezolva problema.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Audi E-Tron, accesați categoria noastră Audi E-Tron.

Legătura cu publicația principală