Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Audi A1 meu trage spre stânga, ce să fac?

Conducerea este o activitate zilnică pentru mulți oameni, căile noastre nu sunt întotdeauna sigure și, indiferent dacă plouă, vânt sau ninge, de multe ori nu avem de ales decât să luăm Audi A1. Neputând acționa în condițiile de trafic, încercăm să avem măcar un automobil sigur! Dacă nu sunteți încrezător, dacă aveți sentimentul că dvs Audi A1 trage spre stânga, atunci ești pe site-ul bun. Echipa noastră a luat decizia de a scrie acest articol pentru a vă ajuta să localizați cauza acestei probleme și să vă simțiți destul de rapid în siguranță la volanul mașinii dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, vom analiza inițial declanșatoarele unui Audi A1 care trage spre stânga fără vibrații și, pentru a încheia, o mașină care trage spre stânga cu vibrații.

Audi A1 care trage spre stanga fara vibratii

Audi A1 trage spre stânga din cauza alinierii

Să începem cu situația Audi A1 care trage spre stânga fără vibrații, una dintre cele mai comune surse ale unei traiectorii nedreapte pe un automobil este alinierea, de fapt, paralelismul este reglarea unghiului vertical al roți, această reglare se realizează în mod normal atunci când schimbați anvelopele. Cu toate acestea, este dificil sau chiar imposibil să cunoașteți starea alinierii dvs., puteți arunca o privire pe pereții laterali ai anvelopelor dvs., dacă găsiți uzură anormală la Audi A1, este sigur că aliniamentul este defect. În acest caz, mergeți la garajul de service sau la specialistul în anvelope pentru a o corecta.

Weiterlesen:
Cel mai bun ulei de motor pentru Audi A1

Audi A1 trage spre stânga din cauza anvelopelor

Apropo de anvelope, paralelismul nu este singurul declanșator pentru o mașină care trage spre stânga. Într-adevăr, dacă ai un diferența de presiune pe anvelope, este logic ca Audi A1 să nu mai fie o direcție stabilă. Prin urmare, asigurați-vă că examinați presiunea tuturor celor patru anvelope. În plus față de riscul unui accident dacă simțiți că Audi A1 trage spre stânga din cauza presiunii în anvelope, veți accelera uzura anvelopelor. Și, în consecință, va trebui să le schimbați mai repede.

Audi A1 meu trage spre stânga și simt vibrații:

Audi A1 trăgând spre stânga din cauza silent block-urilor

Acum să ne uităm la cazul unui Audi A1 care trage spre stânga dar declanșează și vibrații în volan. Primul motiv de bază al erorii de traiectorie plus vibrație este că blocurile tale silentioase sunt moarte. Într-adevăr, atunci când sunt prea deteriorate, ele nu își mai asumă funcția de amortizor și liant între diferitele părți ale trenului tău de rulare față, ceea ce poate provoca o lipsă de stabilitate a direcției și posibilitatea ca acestea să fie mai uzate pe o parte decât celălalt pe care Audi A1-ul tău îl trage spre stânga. Examinați starea lor și schimbați-le dacă este necesar. În cazul în care doriți cu adevărat mai multe informații despre problemele cu silent block-urile, vă rugăm să parcurgeți articolul nostru special.

Audi A1 meu trage spre stânga din cauza rulmenților

O altă posibilitate că Audi A1-ul tău trage spre stânga este unul dintre rulmenții tăi, de obicei cel din față, este mort, ar trebui, pe lângă defectul de traiectorie, să simți o anumită vibrație sau zgomot de rulare. Într-adevăr, atunci când rulmenții sunt deteriorați, nu se mai rotesc și ei și încetinesc rotația roții pe care sunt montați, ceea ce cu siguranță poate provoca un defect de traiectorie. Examinați starea lor și înlocuiți-le dacă este necesar.

Weiterlesen:
Lumina ABS rămâne pe Audi A1, ce să fac?

Audi A1 meu trage spre stânga din cauza amortizoarelor

Nu în ultimul rând, dvs Audi A1 care trage spre stanga si face vibratii datorita amortizoarelor. Nu contează dacă este vorba despre cupa amortizorului, arcuri tale obosite sau un cilindru răsucit, fiecare defecțiune legată de amortizoare poate deranja comportamentul obișnuit al Audi A1. Ar trebui, totuși, să suferiți un zgomot atunci când conduceți peste denivelări sau pe denivelări, de exemplu. Examinați starea amortizoarelor și cereți mecanicului dumneavoastră o înlocuire dacă este necesar.

Dacă mai aveți întrebări despre Audi A1, nu ezitați să consultați categoria noastră Audi A1.

Legătura cu publicația principală