Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ambreiajul alunecă la BMW Seria 4, ce să fac?

Motorul mașinii tale este elaborat, nu este întotdeauna ușor să interpretezi toate semnalele pe care ni le transmite. Pe de altă parte, este absolut fundamental să încerci să fii în alertă pentru cel mai mic simptom de slăbiciune în vehiculul tău, pentru a limita riscul de complicații grave. Dacă ai impresia că ambreiajul tău alunecă la BMW Seria 4, ai dreptate că ai început să te uiți la asta. Este un defect de care trebuie luat în considerare destul de repede, altfel ai putea ajunge cu un vehicul inutil. Pentru a vă ajuta în calea dvs., echipa noastră a decis să compună acest ghid care ar trebui să vă permită să vedeți mai clar și să faceți alegerea corectă pentru a evita agravarea problemei și pentru a se asigura că este într-adevăr problema de care sunteți victima. Pentru a face acest lucru, vom verifica mai întâi ce este un ambreiaj de alunecare pe BMW Seria 4 și cum să verificăm dacă vi se întâmplă acest lucru și apoi, ce pași pot fi luați pentru a rezolva problema.

Ce este ambreiajul de alunecare la BMW Seria 4 și cum să-l detectăm?

Un BMW Seria 4 cu ambreiaj care alunecă

Ambreiajul BMW Seria 4 este componenta care permite mașinii dumneavoastră să schimbe vitezele. Este situat între cutia de viteze și motor. Este componenta care intră în contact cu volantul care se află pe partea motorului și care va primi puterea transmisă de ambreiaj. Odată cu uzura, ambreiajul BMW Seria 4 alunecă deoarece este format din crestături care se cuplează în volantă., iar cu uzura și frecare se uzează. Se spune că ambreiajul alunecă atunci când dinții îi sunt prea suprautilizați pentru ca acesta să se cupleze pe volant.

Weiterlesen:
Cea mai bună unitate principală pentru BMW Seria 4

Cum se detectează alunecarea ambreiajului la un BMW Seria 4?

Există mai multe soluții pentru a identifica că ambreiajul BMW Seria 4 alunecă. Puteți realiza toate aceste verificări pe cont propriu.

Puteți identifica pur și simplu că ambreiajul alunecă atunci când accelerați și motorul crește, dar mașina nu accelerează, este posibil să simțiți și un miros de ars.

Pentru a valida prima afirmație, puteți să opriți, să trageți frâna de mână, să o cuplați pe prima, să accelerați rezonabil eliberând încet ambreiajul vehiculului dvs., în cazul în care motorul dvs. crește în turații, dar BMW Seria 4 este încă staționat. este simptomul unui ambreiaj mort.

În cele din urmă, poți să te bagi, încă în treapta a treia, cu frâna de mână pusă și, eliberând-o, vehiculul ar trebui să se blocheze, dacă nu, ambreiajul tău este aproape sigur mort.

Ce ar trebui să fac dacă ambreiajul meu alunecă pe BMW Seria 4?

Câteva sfaturi pentru a avea uzura ambreiajului dvs. BMW Seria 4

Vă vom oferi acum câteva idei pentru a limita uzura ambreiajului dvs. și pentru a evita alunecarea ambreiajului dvs. pe BMW Seria 4. Pentru început, este bine să nu lăsați piciorul pe pedala de ambreiaj, indiferent dacă presiunea pe care o aplicați este sau nu foarte ușoară, veți purta în prealabil rulmentul de eliberare a ambreiajului care, mai devreme sau mai târziu, va ajunge la o schimbare completă a kit-ului de ambreiaj. . Un punct suplimentar care nu trebuie ratat, nu supraaccelerați când porniți, accelerația dvs. trebuie să fie adaptată în mod constant la viteza motorului dumneavoastră. Dacă ești oprit accelerează încet, dacă ești la viteză medie accelerează treptat atunci când eliberezi pedala de ambreiaj a mașinii tale pentru a nu-l face să alunece de volanul motorului tău.

Weiterlesen:
Cum se activează Bluetooth pe BMW Seria 4?

Înlocuirea ambreiajului BMW Seria 4

În sfârșit, în această ultimă parte, vom aborda partea de reparație. În situația în care ambreiajul BMW-ului tău Seria 4 este inutil, s-ar putea să fii blocat și să nu ai altă soluție decât să chemi remorcherul, deoarece un ambreiaj mort nu mai permite transmisiei să transfere puterea către roți. Dacă aceasta este împrejurarea, fiți conștienți de faptul că va trebui să schimbați setul de ambreiaj complet, această reparație necesită destul de multe ore de muncă și costă aproximativ între 500 și 1200 euro dupa motor si atelier.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre BMW Seria 4, accesați categoria noastră BMW Seria 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector