Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ambreiajul alunecă la BMW Seria 2, ce să fac?

Motorul mașinii tale este complex, nu este întotdeauna ușor să citești toate semnele pe care ni le transmite. Pe de altă parte, este cu siguranță esențial să încercați să rămâneți în alertă pentru cel mai mic indicator de slăbiciune a vehiculului dvs. pentru a limita riscul de îngrijorare serioasă. Dacă ai senzația că ambreiajul tău alunecă la BMW Seria 2, ai dreptate că ai început să examinezi. Este un defect de care trebuie luat în considerare destul de repede, altfel ai putea ajunge cu un vehicul inutilizabil. Pentru a vă ajuta în abordarea dvs., echipa noastră a decis să pregătească acest ghid care ar trebui să vă permită să vedeți mai clar și să luați deciziile corecte pentru a evita agravarea situației și pentru a vă asigura că este într-adevăr problema de care sunteți victima. Pentru a realiza acest lucru, vom arunca mai întâi o privire la ce este un ambreiaj de alunecare pe BMW Seria 2 și cum să verificăm că asta ți se întâmplă și apoi, ce acțiuni pot fi întreprinse pentru a rezolva situația.

Ce este ambreiajul de alunecare la BMW Seria 2 și cum să-l identificăm?

Un BMW Seria 2 cu ambreiaj care alunecă

Ambreiajul BMW Seria 2 este piesa care permite motorului să schimbe treptele. Este plasat între cutia de viteze și motor. Este piesa care intră în contact cu volantul care se află pe partea motorului și care va primi puterea transmisă de ambreiaj. Odată cu uzura, ambreiajul BMW Seria 2 alunecă deoarece este format din crestături care se cuplează în volantă., iar cu uzura și frecare se uzează. Se spune că ambreiajul alunecă atunci când dinții îi sunt prea uzați pentru ca acesta să se cupleze pe volant.

Weiterlesen:
Ecranul tactil BMW Seria 2 nu merge

Cum să identifici alunecarea ambreiajului la un BMW Seria 2?

Există câteva soluții pentru a afla că ambreiajul BMW Seria 2 alunecă. Puteți efectua toate aceste verificări pe cont propriu.

Pur și simplu poți afla că ambreiajul tău alunecă atunci când accelerezi și motorul se turată, dar mașina nu accelerează, la fel de bine poți simți un miros de ars.

Pentru a confirma prima afirmație, puteți opri, trage frâna de mână, cupla prima treaptă de viteză, accelera moderat eliberând cu atenție ambreiajul vehiculului, în cazul în care motorul crește în turații, dar BMW Seria 2 este încă staționar este indicatorul unui ambreiaj mort.

În cele din urmă, poți să te bagi, încă în treapta a treia, cu frâna de mână pusă și, eliberând-o, vehiculul ar trebui să se blocheze, dacă nu, ambreiajul tău este aproape sigur mort.

Ce ar trebui să fac când ambreiajul meu alunecă pe BMW Seria 2?

Câteva sfaturi pentru a avea uzura ambreiajului dvs. BMW Seria 2

În acest moment vă vom oferi câteva recomandări pentru a limita uzura ambreiajului dvs. și pentru a evita alunecarea ambreiajului dvs. pe BMW Seria 2. In primul rand este bine sa nu lasi piciorul pe pedala de ambreiaj, indiferent daca presiunea pe care o aplicati este sau nu foarte usoara, veti purta in prealabil rulmentul de eliberare a ambreiajului care va duce in cele din urma la o schimbare completa a kit-ului de ambreiaj. Încă un punct care nu trebuie omis, nu accelerați în exces când porniți mașina, accelerația trebuie întotdeauna adaptată la turația motorului dumneavoastră. În cazul în care ești pe oprire accelerează lent, dacă ești la viteză medie accelerează treptat când eliberezi pedala de ambreiaj a mașinii tale pentru a nu-l face să alunece de volanul motorului tău.

Weiterlesen:
Cum se activează Bluetooth pe BMW Seria 2?

Înlocuirea ambreiajului BMW Seria 2

În sfârșit, în această ultimă porțiune, vom aborda partea de reparație. În situația în care ambreiajul BMW Seria 2 este mort, este posibil să rămâneți blocat și să nu aveți altă alternativă decât să contactați camionul de tractare, deoarece un ambreiaj mort nu mai permite transmisiei să transmită puterea roților. Dacă aceasta este împrejurarea, fiți conștienți de faptul că va trebui să schimbați setul de ambreiaj complet, această reparație necesită destul de multe ore de lucru și costă aproximativ între 500 și 1200 euro bazat pe motor si garaj.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre BMW Seria 2, accesați categoria noastră BMW Seria 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector