Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Alfa Romeo 147 care nu mai accelerează

Distingerea unui comportament neobișnuit al motorului pe mașina lui nu este un simptom bun. Într-adevăr, motorul este componenta principală a mașinii tale și orice indiciu al unei defecțiuni trebuie detectat instantaneu și trebuie să încerci să găsești motivul acestei probleme. Dacă te afli vreodată în situația în care Alfa Romeo 147 dumneavoastră nu mai accelerează, indiferent dacă este în sus sau în jos, am realizat acest articol pentru a vă permite să aflați baza defalcării dvs. Pentru a realiza acest lucru, vom trece în revistă majoritatea factorilor care pot justifica ca Alfa Romeo 147 să nu accelereze eficient.

Alfa Romeo 147 mea nu mai accelerează corect din cauza aprinderii:

Să începem recapitularea cauzele care pot determina Alfa Romeo 147 să nu mai accelereze corect. Una dintre cele mai frecvente cauze este că dvs aprinderea se strică. Vorbim despre aprindere, dar putem generaliza defecțiunea și la ECU care în sine poate transmite date proaste care vă vor întrerupe aprinderea. Poate părea că Alfa Romeo 147 dumneavoastră a fost pusă în siguranță, nu fi reticent să examinați acest conținut pentru mai multe detalii. Pentru a verifica că una dintre aceste probleme nu este cauza pentru care mașina dvs. nu mai accelerează, va trebui să rulați Alfa Romeo 147 prin instrumentul de diagnosticare. În plus, puteți examina starea bobinelor dvs. de aprindere, dacă aveți mai multe dintre ele și una este defectă, vă poate clarifica găurile de accelerație pe care le obțineți, dacă aveți doar una în circumstanțe normale Alfa Romeo 147 dvs. nu ar trebui să pornească.

Weiterlesen:
Cum schimb plăcuțele de frână ale Alfa Romeo 147?

Alfa Romeo 147 mea nu mai accelerează lin din cauza injectoarelor:

Să ne concentrăm asupra problemelor cu injectoarele din Alfa Romeo 147. Dacă aveți senzația că autovehiculul dumneavoastră pulverizează, că suferă o pierdere de putere, este rezonabil de probabil ca din cauza unei calitate proastă a combustibilului unul sau mai multe dintre injectoarele dvs. s-au obturat sau s-au congestionat, ceea ce duce la un amestec prost aer/combustibil trimis la motor și care, în consecință, va perturba mecanic funcționarea normală a acestuia, țineți minte să verificați starea injectoarelor dumneavoastră. Dacă în cadrul testului descoperiți că unul dintre injectoarele dvs. curge pe Alfa Romeo 147, nu ezitați să consultați conținutul nostru mic pentru a pune capăt acestei defecțiuni.

Alfa Romeo 147 mea nu mai accelerează ca înainte din cauza cablului de accelerație:

Un alt motiv probabil pentru faptul că autovehiculul dvs. nu mai accelerează, indiferent dacă conduceți, staționați, cald, rece sau accelerați, este uzura pronunțată a cablului de accelerație. Dacă cablul de accelerație se află într-un stadiu pronunțat de uzură, acesta nu se va deplasa eficient în mantaua sa și va genera o pierdere de putere, verificați starea de uzură.

Alfa Romeo 147 mea nu mai accelerează din cauza ambreiajului:

Una dintre cauzele clasice ale o Alfa Romeo 147 care nu accelerează la apăsarea pedalei de accelerație, sau a nu merge înainte, este că discul de ambreiaj este mort. În realitate, acțiunea ambreiajului este de a transfera puterea de la motor la cutia de viteze care apoi o va transmite roților. Dacă acest disc este „neted”, nu veți mai fi capabil să transferați această putere roților și veți descoperi că Alfa Romeo 147 dvs. nu mai accelerează, sau cel puțin, motorul se poate tura, dar turația motorului dvs. vehiculul va avea dificultăți în creștere. Răsfoiți conținutul nostru despre ambreiajul care alunecă pe Alfa Romeo 147, pentru a-l testa și a verifica dacă nu este motivul defecțiunii dvs.

Weiterlesen:
Problema intermitent Alfa Romeo 147, ce sa fac?

Simt o pierdere de putere când accelerez cu Alfa Romeo 147 din cauza filtrului de combustibil:

În ceea ce privește filtrul de combustibil, ne ocupăm de același tip de problemă ca și injectoarele blocate. Dacă Alfa Romeo 147 dumneavoastră nu mai accelerează și aveți impresia că pulverizează sau că aveți picături la accelerare, este posibil ca filtrul de combustibil să fie înfundat. Consecința ar fi că întregul sistem de admisie este la ralanti și, prin urmare, motorul nu are alimentarea cu combustibil pentru a funcționa corect. Nu fi reticent să-l examinezi și să-l schimbi dacă este necesar. Dacă se dovedește că ai impresia că automobilul tău se ridică în ture de la sine, citește acest conținut, ar trebui să te ajute să identifici cauza.

Alfa Romeo 147 mea nu mai accelerează din cauza filtrului de particule:

Ultima explicație pentru o mașină care nu accelerează, vine de la sistemul tău de evacuare. Vehiculele de astăzi sunt echipate cu tot mai multe funcții de limitare a emisiilor de poluare, filtrul de particule face parte din acest plan. Cu toate acestea, în funcție de utilizarea dvs., este posibil ca acesta să se înfunde și să se blocheze. Mai exact dacă faci călătorii scurte și poți să-ți montezi mașina în RPM. Într-un astfel de caz, este posibil ca filtrul dvs. de particule să se înfunde și ca Alfa Romeo 147 să nu mai accelereze. Examinați-l.

Alfa Romeo 147 mea nu mai accelerează din cauza unui furtun perforat:

Pentru a rezuma, ultim motiv, și evident cel mai puțin enervant pentru tine, este posibil ca unul dintre furtunurile tale de admisie a combustibilului sau a aerului să fie perforat sau crăpat și să provoace o lipsă de aer sau de combustibil care să se termine într-o mașină care nu accelerează. mai verifica sub capota ta, motorul in functiune, nivelul de uzura al furtunurilor tale, ai grija sa nu te arzi. Dacă vă aflați vreodată în această situație, este posibil ca Alfa Romeo 147 dumneavoastră să nu țină inactiv, în acest caz consultați conținutul nostru pentru a trata în profunzime disfuncția.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Alfa Romeo 147, aruncați o privire la categoria Alfa Romeo 147.

Legătura cu publicația principală