Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Aerul conditionat la volvo xc70 meu nu mai este rece

Fie că doriți să vă răcoriți în lunile de vară, fie să vă ajutați să curățați ceața de pe parbriz iarna, aerul condiționat în mașini este acum o caracteristică aproape obligatorie în zilele noastre. Dar ce se întâmplă dacă aerul conditionat intr-un volvo xc70 nu mai este rece? Aceasta este exact întrebarea la care vom încerca să răspundem în această postare. În primul rând, vom analiza diferitele complicații care pot împiedica răcirea aerului condiționat din volvo xc70 și, în cele din urmă, vom verifica soluțiile disponibile pentru a rezolva această problemă.

DE CE AERUL CONDIȚIONAT DE LA VOLVO XC70 MEU NU MAI ESTE RECE?

Vom începe ghidul nostru cu semnele de boală care pot explica faptul că aerul condiționat al volvo xc70 nu mai răcește.

Miros urat de aer condiționat la aerul meu volvo xc70

Unul dintre indicațiile destul de de bază care vă pot avertiza asupra faptului că aerul condiționat nu funcționează este dacă aveți un miros de mucegai sau de umezeală în interiorul mașinii și da, un miros urât poate fi un avertisment al unui sistem de aer condiționat defect, poate fi permanent sau doar prezent atunci când porniți aerul condiționat. Pentru a găsi un remediu la această defecțiune, vă sfătuim să parcurgeți ghidul nostru dedicat mirosurilor neplăcute de aer condiționat pe volvo xc70.

Weiterlesen:
Unde pot găsi siguranța claxonului la volvo xc70?

ZGOMOT AER CONDIȚIONAT PE volvo xc70

Unul dintre celelalte indicații care vă pot înștiința la un aparat de aer condiționat defect este că simțiți că se aprinde un zgomot ciudat când porniți aparatul de aer condiționat (nu ezitați să vă apropiați de orificiile de ventilație pentru a verifica dacă există zgomote dubioase). Acest zgomot ar putea dezvălui un ambreiaj defect al aerului condiționat sau un compresor defect al clientului.

PIERDERE DE PRESIUNE ÎN CIRCUITUL DE AER CONDIȚIONAT

Destul de dificil de observat fără expertiză mecanică avansată, o pierdere de presiune în sistemul de aer condiționat al mașinii dvs. poate duce la ca aerul condiționat să nu mai producă frig. Există mai multe motive posibile pentru a face această pierdere de presiune și acestea sunt enumerate mai jos:

  • Scurgeri de fum de agent frigorific
  • compresor de aer conditionat nefunctional

SISTEM DE AER CONDIȚIONAT CARE NU FUNCȚIONEAZĂ DELoc la volvo xc70 meu

În cele din urmă, este posibil ca aerul condiționat din volvo xc70 să nu mai fie rece doar pentru că sistemul tău de aer condiționat nu mai funcționează. Iată care sunt originile diferite ale unui sistem de aer condiționat care nu mai funcționează:

  • Rolie compresor HS: Compresorul va fi oprit și circuitul va fi oprit.
  • Problema de suprapresiune: Acest lucru va face ca dispozitivul să se declanșeze.
  • Senzor defect: Ca și în cazul suprapresiunii, sistemul de aer condiționat va trece în modul sigur.

CUM CORECTEZ AERUL CONDIȚIONAT PE volvo xc70 MEU CARE NU MAI RĂCIRE?

Acum că am putut descoperi cele mai importante motive ale unui sistem de aer conditionat volvo xc70 care nu se mai raceste, iti vom prezenta diferitele solutii disponibile pentru tine . Pentru început, trebuie să știi că un sistem de aer condiționat este elaborat și că a dori să faci singur reparații nu este în mod constant cea mai bună idee, presupunând că ești sigur de originea defecțiunii. Cu toate acestea, iată cele mai importante reparații posibile și o estimare a costului acestora.

Weiterlesen:
Cum schimb becul semnalizatorului din față pe volvo xc70 meu?

Primul pas, înainte de a efectua orice reparație majoră, curățați aerul condiționat al volvo xc70, nu vă gândiți de două ori pentru a verifica conținutul nostru axat pe acest subiect.

Dacă acest lucru nu este suficient, curățați și umpleți din nou lichidul de răcire, care ar trebui să vă coste în jur de 100 de euro.

Înlocuirea ambreiajului aerului condiționat: va trebui să cheltuiți în jur de 150 de euro pentru piese și aproximativ 100 de euro în plus pentru manoperă.

Cautarea si repararea unei scurgeri de aer conditionat: in functie de pozitia scurgerii va costa mai mult sau mai putin, socoti in medie 150/200 euro, socotind reumplerea aerului conditionat.

Înlocuirea unui condensator de aer condiționat: va trebui să numărați aproximativ 200 de euro.

Inlocuirea compresorului de gaz de aer conditionat la volvo xc70 costa aproximativ 500 euro cu manopera.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre volvo xc70, nu ezitați să consultați categoria noastră volvo xc70.

Ссылка на основную публикацию