Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Aerul condiționat la Volkswagen Touareg-ul meu nu mai este rece

Dacă doriți să vă răcoriți vara sau să vă ajutați să curățați ceața de pe parbriz iarna, aerul condiționat în mașini este acum o caracteristică aproape obligatorie în ultima perioadă. Dar ce se întâmplă dacă aerul condiționat la un Volkswagen Touareg nu mai este rece? Aceasta este exact întrebarea la care vom încerca să răspundem pe această pagină. În primul rând, ne vom uita la diferitele complicații care pot împiedica răcirea aerului condiționat al Volkswagen Touareg și, în cele din urmă, vom analiza soluțiile disponibile pentru a rezolva această problemă.

DE CE AERUL CONDIȚIONAT DE LA MEU Volkswagen Touareg NU MAI ESTE RECE?

Vom începe ghidul nostru cu simptomele care pot justifica că aerul condiționat al Volkswagen Touareg-ul tău nu mai răcește.

MIROS URAT DE AER CONDIȚIONAT în aerul meu Volkswagen Touareg

Unul dintre indicațiile destul de frecvente care vă pot anunța că aerul condiționat nu funcționează este dacă aveți un miros de mucegai sau de umezeală în interiorul mașinii și da, un miros urât poate fi un avertisment al unui sistem de aer condiționat defect, poate fi permanent sau prezent doar atunci când porniți aerul condiționat. Pentru a descoperi un remediu la acest eșec, vă sfătuim să răsfoiți ghidul nostru dedicat mirosurilor neplăcute de aer condiționat pe Volkswagen Touareg.

Weiterlesen:
Câți kilometri cu combustibil redus cu Volkswagen Touareg?

ZGOMOTUL AER CONDIȚIONAT PE Volkswagen Touareg

Unul dintre ceilalți indicatori care vă pot anunța la un aparat de aer condiționat care nu funcționează este că simțiți că se aprinde un zgomot ciudat când porniți aparatul de aer condiționat (nu ezitați să vă apropiați de orificiile de ventilație pentru a verifica dacă există vreun zgomot suspect). Acest zgomot ar putea indica un ambreiaj defect al aerului condiționat sau un compresor defect al clientului.

PIERDERE DE PRESIUNE ÎN CIRCUITUL DE AER CONDIȚIONAT

Destul de dificil de identificat fără abilități mecanice complexe, o pierdere de presiune în sistemul de aer condiționat al mașinii poate duce la ca aerul condiționat să nu mai genereze frig. Există câteva motive posibile pentru a face această pierdere de presiune și acestea sunt enumerate mai jos:

  • Scurgeri de gaze frigorifice
  • compresor de aer conditionat nefunctional

SISTEM DE AER CONDIȚIONAT CARE NU FUNCȚIONEAZĂ DELoc la Volkswagen Touareg-ul meu

În cele din urmă, este posibil ca aerul condiționat la Volkswagen Touareg să nu mai fie rece doar pentru că sistemul tău de aer condiționat nu mai funcționează. Iată diferitele origini ale unui sistem de aer condiționat care nu mai funcționează:

  • Rolie compresor HS: Compresorul va fi oprit și circuitul va fi oprit.
  • Îngrijorare de suprapresiune: Acest lucru va face ca dispozitivul să se declanșeze.
  • Senzor defect: Ca și în cazul suprapresiunii, sistemul de aer condiționat va trece în modul sigur.

CUM REPARAȚI AERUL CONDIȚIONAT PE Volkswagen Touareg-ul MEU CARE NU MAI RĂCIRE?

Acum că am putut observa cele mai importante cauze ale unui sistem de aer condiționat Volkswagen Touareg care nu se mai răcește, vă vom arăta diferitele soluții disponibile pentru dvs. . Pentru început, trebuie să știi că un sistem de aer condiționat este sofisticat și că a dori să faci singur reparații nu este întotdeauna cea mai bună idee, presupunând că ești sigur de originea defecțiunii. Cu toate acestea, iată cele mai importante reparații posibile și o estimare a costului acestora.

Weiterlesen:
Cum schimb becul de ceață pe Volkswagen Touareg?

Primul pas, înainte de a executa orice reparație majoră, curățați aerul condiționat al Volkswagen Touareg, nu vă gândiți de două ori să vă uitați la articolul nostru dedicat pe acest subiect.

Dacă acest lucru nu este suficient, curățați și umpleți din nou lichidul de răcire, care ar trebui să vă coste în jur de 100 de euro.

Înlocuirea ambreiajului aerului condiționat: va trebui să cheltuiți în jur de 150 de euro pentru piese și aproximativ 100 de euro în plus pentru manoperă.

Cautarea si repararea unei scurgeri de aer conditionat: in functie de pozitia scurgerii va costa mai mult sau mai putin, socoti in medie 150/200 euro, socotind reumplerea aerului conditionat.

Înlocuirea unui condensator de aer condiționat: va trebui să numărați aproximativ 200 de euro.

Inlocuirea compresorului de gaz de aer conditionat pe Volkswagen Touareg costa aproximativ 500 de euro cu manopera.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Touareg, accesați categoria noastră Volkswagen Touareg.

Ссылка на основную публикацию