Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Aerul condiționat din Volvo XC90 meu nu mai este rece

Fie că doriți să vă răcoriți vara sau să vă ajutați să curățați ceața de pe parbriz iarna, aerul condiționat în vehicule a devenit o caracteristică aproape necesară în zilele noastre. Dar ce se întâmplă dacă aerul condiționat la un Volvo XC90 nu mai este rece? Aceasta este exact întrebarea la care vom încerca să răspundem pe această pagină. În primul rând, vom analiza diferitele probleme care pot împiedica răcirea aerului condiționat din Volvo XC90 și, în final, vom analiza soluțiile disponibile pentru a rezolva această problemă.

DE CE AERUL CONDIȚIONAT DE LA Volvo XC90 MEU NU MAI ESTE RECE?

Vom începe ghidul nostru cu simptomele care pot justifica că aerul condiționat al Volvo XC90 dumneavoastră nu mai răcește.

MIROS URAT DE AER CONDIȚIONAT în aerul meu Volvo XC90

Unul dintre semnele destul de frecvente care vă pot anunța că aerul condiționat nu funcționează este dacă aveți un miros de mucegai sau de umezeală în interiorul autovehiculului și da, un miros urât poate fi un avertisment privind un sistem de aer condiționat defect , poate fi perpetuu sau doar prezent atunci când porniți aerul condiționat. Pentru a găsi un remediu la acest eșec, vă sfătuim să parcurgeți ghidul nostru dedicat mirosurilor neplăcute ale aerului condiționat pe Volvo XC90.

Weiterlesen:
Becul de ulei Volvo XC90 care rămâne aprins

ZGOMOTUL AER CONDIȚIONAT PE Volvo XC90

Unul dintre ceilalți indicatori care vă pot avertiza că un aparat de aer condiționat nu funcționează este că simțiți că se aprinde un zgomot ciudat când porniți aparatul de aer condiționat (nu ezitați să vă apropiați de orificiile de ventilație pentru a verifica dacă există zgomote suspecte). Acest zgomot ar putea semnifica un ambreiaj defect al aerului condiționat sau un compresor defect al clientului.

PIERDERE DE PRESIUNE ÎN CIRCUITUL DE AER CONDIȚIONAT

Destul de greu de observat fără abilități mecanice complexe, o pierdere de presiune în sistemul de aer condiționat al mașinii poate duce la ca aerul condiționat să nu mai răcească. Există mai multe motive posibile pentru a face această pierdere de presiune și acestea sunt enumerate mai jos:

  • Scurgeri de gaze frigorifice
  • Compresor de aer conditionat nefunctional

SISTEM DE AER CONDIȚIONAT CARE NU FUNCȚIONEAZĂ DELoc la Volvo XC90 al meu

În cele din urmă, este posibil ca aerul condiționat din Volvo XC90 să nu mai fie rece doar pentru că sistemul tău de aer condiționat nu mai funcționează. Iată care sunt originile diferite ale unui sistem de aer condiționat care nu mai funcționează:

  • Rolie compresor HS: Compresorul va fi oprit și circuitul va fi oprit.
  • Problema de suprapresiune: Acest lucru va declanșa dispozitivul să se declanșeze.
  • Senzor defect: Ca și în cazul suprapresiunii, sistemul de aer condiționat va trece în modul sigur.

CUM SOLUȚI AERUL CONDIȚIONAT PE Volvo XC90 MEU CARE NU MAI RĂCIRE?

Acum că am fost capabili să observăm cele mai importante cauze ale unui sistem de aer condiționat Volvo XC90 care nu se mai răcește, vă vom arăta diferitele soluții disponibile pentru dvs. . În primul rând, trebuie să știi că un sistem de aer condiționat este complicat și că a dori să faci singur reparații nu este întotdeauna cea mai bună idee, presupunând că ești sigur de originea defecțiunii. Cu toate acestea, iată cele mai importante reparații posibile și o estimare a costului acestora.

Weiterlesen:
GPS Volvo XC90 nu funcționează Volvo XC90

Primul pas, înainte de a efectua orice reparație majoră, curățați aerul condiționat al Volvo XC90, nu ezitați să vă uitați la articolul nostru concentrat pe acest subiect.

Dacă acest lucru nu este suficient, curățați și umpleți din nou lichidul de răcire, care ar trebui să vă coste în jur de 100 de euro.

Înlocuirea ambreiajului aerului condiționat: va trebui să cheltuiți aproximativ 150 de euro pentru piese auto și aproximativ 100 de euro în plus pentru manoperă.

Cautarea si repararea unei scurgeri de aer conditionat: in functie de pozitia scurgerii va costa mai mult sau mai putin, socotiti in medie 150/200 euro, inclusiv umplerea aerului conditionat.

Înlocuirea unui condensator de aer condiționat: va trebui să numărați aproximativ 200 de euro.

Inlocuirea compresorului de gaz de aer conditionat la Volvo XC90 costa aproximativ 500 de euro cu manopera.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Volvo XC90, accesați categoria noastră Volvo XC90.

Ссылка на основную публикацию