Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Aerul condiționat din Volvo Xc40 meu nu mai este rece

Dacă doriți să vă răcoriți în lunile de vară sau să vă ajutați să curățați ceața de pe parbriz iarna, aerul condiționat în mașini este acum o caracteristică aproape necesară în zilele noastre. Dar ce se întâmplă dacă aerul condiționat la un Volvo Xc40 nu mai este rece? Aceasta este exact întrebarea la care vom încerca să răspundem în această postare. Mai întâi, vom analiza diferitele complicații care pot împiedica răcirea aerului condiționat din Volvo Xc40 și, în cele din urmă, vom verifica soluțiile disponibile pentru a rezolva această problemă.

DE CE AERUL CONDIȚIONAT DE LA Volvo Xc40 MEU NU MAI ESTE RECE?

Vom începe ghidul nostru cu simptomele care pot justifica faptul că aerul condiționat al Volvo Xc40 dumneavoastră nu mai răcește.

MIROS URAT DE AER CONDIȚIONAT în aerul meu Volvo Xc40

Unul dintre indicațiile destul de generale care vă pot anunța că aerul condiționat nu funcționează este dacă aveți un miros de mucegai sau de umezeală în interiorul autovehiculului și da, un miros urât poate fi un avertisment al unui sistem de aer condiționat defect. , poate fi de durată sau doar prezentă atunci când porniți aerul condiționat. Pentru a găsi o soluție la această defecțiune, vă recomandăm să răsfoiți ghidul nostru dedicat mirosurilor neplăcute ale aerului condiționat pe Volvo Xc40.

ZGOMOTUL AER CONDIȚIONAT PE Volvo Xc40

Unul dintre celelalte semne care vă pot înștiința un aparat de aer condiționat care funcționează defectuos este că simțiți că se aprinde un zgomot ciudat atunci când porniți aparatul de aer condiționat (nu ezitați să vă apropiați de orificiile de ventilație pentru a verifica dacă există zgomote dubioase). Acest zgomot ar putea indica un ambreiaj defect al aerului condiționat sau un compresor defect al clientului.

Weiterlesen:
Cum schimb becul semnalizatorului din față pe Volvo Xc40 meu?

PIERDERE DE PRESIUNE ÎN CIRCUITUL DE AER CONDIȚIONAT

De fapt, destul de greu de identificat fără expertiză mecanică elaborată, o pierdere de presiune în sistemul de aer condiționat al mașinii dvs. poate duce la ca aerul condiționat să nu mai răcească. Există mai multe motive posibile pentru această pierdere de presiune și acestea sunt enumerate mai jos:

  • Scurgeri de fum de agent frigorific
  • compresor de aer conditionat nefunctional

SISTEM DE AER CONDIȚIONAT CARE NU FUNCȚIONEAZĂ DELoc la Volvo Xc40 meu

În cele din urmă, este posibil ca aerul condiționat din Volvo Xc40 să nu mai fie rece doar pentru că sistemul de aer condiționat nu mai funcționează. Iată diferitele origini ale unui sistem de aer condiționat care nu mai funcționează:

  • Rolie compresor HS: Compresorul va fi oprit și circuitul va fi oprit.
  • Îngrijorare de suprapresiune: Acest lucru va declanșa dispozitivul să se declanșeze.
  • Senzor defect: Ca și în cazul suprapresiunii, sistemul de aer condiționat va trece în modul sigur.

CUM REPARAȚI AERUL CONDIȚIONAT PE Volvo Xc40 MEU CARE NU MAI RĂCIRE?

Acum că am putut observa cei mai importanți declanșatori ai unui sistem de aer condiționat Volvo Xc40 care nu se mai răcește, vă vom arăta diferitele soluții disponibile pentru dvs. . Pentru început, trebuie să știi că un sistem de aer condiționat este sofisticat și că a dori să faci singur reparații nu este întotdeauna cea mai bună idee, presupunând că ești sigur de originea defecțiunii. Cu toate acestea, iată cele mai importante reparații posibile și o estimare a costului acestora.

Primul pas, înainte de a întreprinde orice reparație majoră, curățați aerul condiționat al Volvo Xc40, nu ezitați să consultați conținutul nostru axat pe acest subiect.

Weiterlesen:
Motorul fierbinte zdrăngănește pe Volvo Xc40 al meu

Dacă acest lucru nu este suficient, curățați și umpleți din nou lichidul de răcire, care ar trebui să vă coste în jur de 100 de euro.

Schimbarea ambreiajului aerului condiționat: va trebui să cheltuiți aproximativ 150 de euro pentru piese auto și aproximativ 100 de euro în plus pentru manoperă.

Cautarea si repararea unei scurgeri de aer conditionat: in functie de pozitia scurgerii va costa mai mult sau mai putin, socotiti in medie 150/200 euro, inclusiv umplerea aerului conditionat.

Înlocuirea unui condensator de aer condiționat: va trebui să numărați aproximativ 200 de euro.

Schimbarea compresorului de gaz de aer conditionat la Volvo Xc40 costa aproximativ 500 de euro cu manopera.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Volvo Xc40, accesați categoria noastră Volvo Xc40.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector