Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Aerul condiționat din volvo v90 meu nu mai este rece

Fie că doriți să vă răcoriți vara sau să vă ajutați să curățați ceața de pe parbriz iarna, aerul condiționat în vehicule devine o caracteristică aproape obligatorie în ultima perioadă. Dar ce se întâmplă dacă aerul conditionat intr-un volvo v90 nu mai este rece? Aceasta este exact întrebarea la care vom încerca să răspundem în această postare. În primul rând, vom analiza diferitele probleme care pot împiedica răcirea aerului condiționat din volvo v90 și, în cele din urmă, vom analiza soluțiile disponibile pentru a rezolva această problemă.

DE CE AERUL CONDIȚIONAT DE LA VOLVO V90 MEU NU MAI ESTE RECE?

Vom începe ghidul nostru cu simptomele care pot justifica că aerul condiționat al volvo v90 dumneavoastră nu mai răcește.

Miros urat de aer condiționat la aerul meu volvo v90

Unul dintre semnele destul de comune care vă pot informa că aerul condiționat nu funcționează este dacă aveți un miros de mucegai sau de umezeală în interiorul autovehiculului și da, un miros urât poate fi un avertisment al unui sistem de aer condiționat defect , poate fi perpetuu sau prezent doar atunci când porniți aerul condiționat. Pentru a găsi o soluție la această defecțiune, vă sfătuim să răsfoiți ghidul nostru dedicat mirosurilor neplăcute de aer condiționat pe volvo v90.

Weiterlesen:
Cum schimb oglinda laterală pe volvo v90 meu?

ZGOMOT AER CONDIȚIONAT PE volvo v90

Unul dintre celelalte semne care vă pot informa asupra unui aparat de aer condiționat care nu funcționează este că simțiți că se aprinde un zgomot ciudat când porniți aparatul de aer condiționat (nu ezitați să vă apropiați de orificiile de ventilație pentru a verifica dacă există zgomote dubioase). Acest zgomot ar putea indica un ambreiaj defect al aerului condiționat sau un compresor defect al clientului.

PIERDERE DE PRESIUNE ÎN CIRCUITUL DE AER CONDIȚIONAT

De fapt, destul de greu de observat fără expertiză mecanică complexă, o pierdere de presiune în sistemul de aer condiționat al mașinii poate duce la ca aerul condiționat să nu mai răcească. Există câteva motive posibile pentru această pierdere de presiune și acestea sunt enumerate mai jos:

  • Scurgeri de fum de agent frigorific
  • compresor de aer conditionat nefunctional

SISTEM DE AER CONDIȚIONAT CARE NU FUNCȚIONEAZĂ DELoc la volvo v90

În cele din urmă, este posibil ca aerul condiționat din volvo v90 să nu mai fie rece doar pentru că sistemul tău de aer condiționat nu mai funcționează. Iată care sunt originile diferite ale unui sistem de aer condiționat care nu mai funcționează:

  • Rolie compresor HS: Compresorul va fi oprit și circuitul va fi oprit.
  • Problema de suprapresiune: Acest lucru va face ca dispozitivul să se declanșeze.
  • Senzor defect: Ca și în cazul suprapresiunii, sistemul de aer condiționat va trece în modul sigur.

CUM SOLUȚI AERUL CONDIȚIONAT DE LA VOLVO V90 MEU CARE NU MAI RĂCIRE?

Acum că am fost capabili să vedem cele mai importante cauze ale unui sistem de aer condiționat volvo v90 care nu se mai răcește, vă vom arăta diferitele soluții disponibile pentru dvs. . Pentru început, trebuie să știi că un sistem de aer condiționat este complex și că a dori să faci singur reparații nu este în mod constant cea mai bună idee, presupunând că ești sigur de originea defecțiunii. Cu toate acestea, iată cele mai importante reparații posibile și o estimare a costului acestora.

Weiterlesen:
volvo v90 care moare în timpul conducerii

Primul pas, înainte de a efectua orice reparație majoră, curățați aerul condiționat al volvo v90, nu vă gândiți de două ori să vă uitați la pagina noastră concentrată pe conținut pe acest subiect.

Dacă acest lucru nu este suficient, curățați și umpleți din nou lichidul de răcire, care ar trebui să vă coste în jur de 100 de euro.

Schimbarea ambreiajului aerului condiționat: va trebui să cheltuiți în jur de 150 de euro pentru piese și aproximativ 100 de euro în plus pentru manoperă.

Cautarea si repararea unei scurgeri de aer conditionat: in functie de pozitia scurgerii va costa mai mult sau mai putin, socoti in medie 150/200 euro, socotind reumplerea aerului conditionat.

Înlocuirea unui condensator de aer condiționat: va trebui să numărați aproximativ 200 de euro.

Schimbarea compresorului de gaz de aer conditionat pe volvo v90 costa aproximativ 500 euro cu manopera.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre volvo v90, aruncați o privire la categoria volvo v90.

Ссылка на основную публикацию