Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Aerul condiționat din volvo v70 meu nu mai este rece

Dacă doriți să vă răcoriți vara sau să vă ajutați să curățați ceața de pe parbriz iarna, aerul condiționat în mașini este acum o caracteristică aproape obligatorie în zilele noastre. Dar ce se întâmplă dacă aerul conditionat intr-un volvo v70 nu mai este rece? Aceasta este exact întrebarea la care vom încerca să răspundem pe această pagină. În primul rând, vom analiza diferitele complicații care pot împiedica răcirea aerului condiționat din volvo v70 și, în final, vom verifica soluțiile disponibile pentru a rezolva această problemă.

DE CE AERUL CONDIȚIONAT DE LA VOLVO V70 MEU NU MAI ESTE RECE?

Vom începe ghidul nostru cu semnele de boală care pot justifica faptul că aerul condiționat al volvo v70 nu se mai răcește.

Miros urat de aer condiționat la aerul meu volvo v70

Unul dintre semnele destul de generale care vă pot avertiza asupra faptului că aerul condiționat nu funcționează este dacă aveți un miros de mucegai sau de umezeală în interiorul autovehiculului și da, un miros urât poate fi un avertisment privind un sistem de aer condiționat defect , poate fi de durată sau doar prezentă atunci când porniți aerul condiționat. Pentru a găsi un remediu la această defecțiune, vă recomandăm să parcurgeți ghidul nostru dedicat mirosurilor neplăcute de aer condiționat pe volvo v70.

Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru airbag-ul de pe volvo v70?

ZGOMOT AER CONDIȚIONAT PE volvo v70

Unul dintre ceilalți indicatori care vă pot avertiza cu privire la un aparat de aer condiționat care nu funcționează este că simțiți că se aprinde un zgomot ciudat când porniți aparatul de aer condiționat (nu ezitați să vă apropiați de orificiile de ventilație pentru a verifica dacă există zgomote dubioase). Acest zgomot ar putea dezvălui un ambreiaj defect al aerului condiționat sau un compresor defect al clientului.

PIERDERE DE PRESIUNE ÎN CIRCUITUL DE AER CONDIȚIONAT

De fapt, destul de greu de observat fără abilități mecanice complexe, o pierdere de presiune în sistemul de aer condiționat al mașinii dvs. poate duce la ca aerul condiționat să nu mai genereze frig. Există câteva motive posibile pentru această pierdere de presiune și acestea sunt enumerate mai jos:

  • Scurgeri de fum de agent frigorific
  • compresor de aer conditionat nefunctional

SISTEM DE AER CONDIȚIONAT CARE NU FUNCȚIONEAZĂ DELoc la volvo v70

În cele din urmă, este posibil ca aerul condiționat din volvo v70 să nu mai fie rece doar pentru că sistemul de aer condiționat nu mai funcționează. Iată care sunt diferitele rădăcini ale unui sistem de aer condiționat care nu mai funcționează:

  • Rolie compresor HS: Compresorul va fi oprit și circuitul va fi oprit.
  • Problema de suprapresiune: Acest lucru va declanșa dispozitivul să se declanșeze.
  • Senzor defect: Ca și în cazul suprapresiunii, sistemul de aer condiționat va trece în modul sigur.

CUM SOLUȚI AERUL CONDIȚIONAT DE LA VOLVO V70 MEU CARE NU MAI RĂCIRE?

Acum că am putut să-l vedem Principalele cauze ale unui sistem de aer condiționat volvo v70 care nu se mai răcește, vă vom arăta diferitele soluții disponibile pentru dvs. . În primul rând, trebuie să știi că un sistem de aer condiționat este sofisticat și că a dori să faci singur reparații nu este întotdeauna cea mai bună idee, presupunând că ești sigur de sursa defecțiunii. Chiar și așa, iată principalele reparații posibile și o estimare a costului acestora.

Weiterlesen:
Cum schimb becul de ceață pe volvo v70 meu?

Primul pas, înainte de a executa orice reparație majoră, curățați aerul condiționat al volvo v70, nu vă gândiți de două ori pentru a consulta articolul nostru axat pe acest subiect.

Dacă acest lucru nu este suficient, curățați și umpleți din nou lichidul de răcire, care ar trebui să vă coste în jur de 100 de euro.

Schimbarea ambreiajului aerului condiționat: va trebui să cheltuiți aproximativ 150 de euro pentru piese auto și aproximativ 100 de euro în plus pentru manoperă.

Cautarea si repararea unei scurgeri de aer conditionat: in functie de pozitia scurgerii va costa mai mult sau mai putin, socoti in medie 150/200 euro, socotind reumplerea aerului conditionat.

Înlocuirea unui condensator de aer condiționat: va trebui să numărați aproximativ 200 de euro.

Schimbarea compresorului de gaz de aer conditionat pe volvo v70 costa aproximativ 500 euro cu manopera.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre volvo v70, aruncați o privire la categoria volvo v70.

Ссылка на основную публикацию